Νέα

Γυρίσματα ταινιών πορνό και ασφάλεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μακριά πήγες...Δεν έχω δικαίωμα να της το ζητήσω αυτό,γιατί μετά θα πρέπει να την ζω εγώ ! ;)  εκτός αν σταματήσει από μόνη της.. 
Μια λυση θα ηταν να παιξεις κι εσυ στις ταινιες τύπε  :cum: :cum: :cum:

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
ναι αμα κατσεις και δεν εχει σηκωθει ο αλλος ακομη,παιζει να κολησεις.Για αυτο να ανοιγεις παντα το φως οπου πας να χεσεις.

ΕΛΕΟΣ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχααχαχααχα..καλο παντως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μια λυση θα ηταν να παιξεις κι εσυ στις ταινιες τύπε  :cum: :cum: :cum:

Δεν νομίζω να το κατέχω το σπορ ον κάμερα,σύντροφε! Σοβαρά τώρα αν γινόταν το θαύμα να κάνω τίποτα μαζί της,είναι απο τους έρωτες που τους ζεις και όπου σε βγάλουν...δεν χωράει λογική !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν νομίζω να το κατέχω το σπορ ον κάμερα,σύντροφε! Σοβαρά τώρα αν γινόταν το θαύμα να κάνω τίποτα μαζί της,είναι απο τους έρωτες που τους ζεις και όπου σε βγάλουν...δεν χωράει λογική !

Διαφωνω στο οτι ειναι θαύμα.
Αν την θελεις δεν βλεπω γιατι να μην την διεκδικησεις.
Και δεν βλεπω γιατι να εχει προβλημα.
Μια απλη κοπελα ειναι. Εσενα σου λειπει κατι εξαλλου??

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Διαφωνω στο οτι ειναι θαύμα.
Αν την θελεις δεν βλεπω γιατι να μην την διεκδικησεις.
Και δεν βλεπω γιατι να εχει προβλημα.
Μια απλη κοπελα ειναι. Εσενα σου λειπει κατι εξαλλου??

Eντάξει..εκτός ότι δεν ξέρω τα γούστα της στους άντρες,αυτή τη στιγμή είμαστε και πολύ μακριά (Σέρρες δουλεύει τώρα)και στο facebook πρέπει να παίρνει πάρα πολλά μηνύματα την ημέρα και είναι δύσκολο να μιλάμε. Μια λύση είναι να γράφω στον τοίχο της για να βλέπει,αλλά σε αυτή την περίπτωση θα βλέπουν και όλοι οι φίλοι μου ότι της την πέφτω  :grin: Αλλά μπορώ να το κάνω κιάυτό, δεν πειράζει !  Πάντως το θετικό είναι ότι ξέρει ποιός είμαι πλέον και θα συνεχίσω να προσπαθώ  :rockon:

Έχει χαθεί και αυτή η κολλητή της που έμπαινε εδώ,μήπως δώσει καμιά βοήθεια ρε γαμώτο !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Eντάξει..εκτός ότι δεν ξέρω τα γούστα της στους άντρες,αυτή τη στιγμή είμαστε και πολύ μακριά (Σέρρες δουλεύει τώρα)και στο facebook πρέπει να παίρνει πάρα πολλά μηνύματα την ημέρα και είναι δύσκολο να μιλάμε. Μια λύση είναι να γράφω στον τοίχο της για να βλέπει,αλλά σε αυτή την περίπτωση θα βλέπουν και όλοι οι φίλοι μου ότι της την πέφτω  :grin: Αλλά μπορώ να το κάνω κιάυτό, δεν πειράζει !  Πάντως το θετικό είναι ότι ξέρει ποιός είμαι πλέον και θα συνεχίσω να προσπαθώ  :rockon:

Έχει χαθεί και αυτή η κολλητή της που έμπαινε εδώ,μήπως δώσει καμιά βοήθεια ρε γαμώτο !
Η trela123 ή καπως ετσι? Πριν λιγες μερες εδω ητανε.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παιδια εχω μια απορια ...ολοι οι πορνοσταρ που γυριζουν ταινιες χωρις προφυλακτικο πως ειναι σιγουροι οτι δεν εχει κατι ο παρτενερ τους ( εννοω aids κλπ ) .......Προφανως θα γινονται καποιες εξετασεις αλλα ποσο διασφαλιζει αυτο την ασφαλεια τους αφου γνωριζουμε οτι ο ιος του aids δεν ανιχνευεται αμεσως στο αιμα .................
κανουν τακτικα εξετασεις  τυπε,πριν και μετα απο τα γυρισματα,γενικα εξεταζονται συνεχεια για να μπορεσουν οσο το δυνατον μεχρι και την τελευταια στιγμη πως δεν εχουν κατι,τωρα λοιπον απο κει και περα...καυε δουλεια και δυσκολη...περνεις τα ρισκα σου μετα :grin:,ουτως η αλλως μην κοιτας αυτο,,γιατι αυτο οπως και να χει επειδη ειναι  η δουλεια τους προσεχουν λιγο παραπανω..χωρις αυτο να αποκλειει πραγματα...,εδω υπαρχουν οι γνησιοι κασκαντεριτζηδες πουτανοπιατσοβιοι ακαποτης συνουσιας....που δεν φοβουνται...βασικα τους εξιταρει το γεγονος να ρισκαρουν....και επιβιωνουν :grin: :2funny: ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ :headbang:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
κανουν τακτικα εξετασεις  τυπε,πριν και μετα απο τα γυρισματα,γενικα εξεταζονται συνεχεια για να μπορεσουν οσο το δυνατον μεχρι και την τελευταια στιγμη πως δεν εχουν κατι,τωρα λοιπον απο κει και περα...καυε δουλεια και δυσκολη...περνεις τα ρισκα σου μετα :grin:,ουτως η αλλως μην κοιτας αυτο,,γιατι αυτο οπως και να χει επειδη ειναι  η δουλεια τους προσεχουν λιγο παραπανω..χωρις αυτο να αποκλειει πραγματα...,εδω υπαρχουν οι γνησιοι κασκαντεριτζηδες πουτανοπιατσοβιοι ακαποτης συνουσιας....που δεν φοβουνται...βασικα τους εξιταρει το γεγονος να ρισκαρουν....και επιβιωνουν :grin: :2funny: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΑ :rockon:

Έχω την αίσθηση πάντως ότι τα κρούσματα aids στο πορνό πρέπει να είναι λιγότερα σε ποσοστό απ'ότι εκτός πορνό ! Μπορεί δηλαδή στην πραγματικότητα εμείς οι έξω να κινδυνεύουμε και περισσότερο !

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Με βαση κατι λιγα που εχω ψαξει και διαβασει...
1) Το aids που ειναι και ο κυριοτερος εχθρος ολων αυτων ανιχνευεται στο αιμα εξι μηνες αφου το κολλησει καποιος. Οποτε αν καποιος κολλησε σημερα και κανει εξετασεις σε μια εβδομαδα δεν θα φανει ως φορεας και θα κολλησει οποιον τυχερο κανει σεξ μαζι του.
2) Η επιστημη εχει φτασει σε σημειο να κανει τον ιο να μην ανιχνευεται με διαφορες φαρμακευτικες αγωγες (εγω πιστευω οτι εχουν το φαρμακο και γι αυτο και για τον καρκινο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) οποτε αν καποιος/α ηθοποιος θελει τοσο πολυ το χρημα δεν λεει τιποτα και κολλαει οποιονδηποτε κανει σεξ μαζι του/ης. Διωκεται ομως ποινικα σε περιπτωση που αποδειχθει οτι εν γνωσει του/ης θετει αλλους ανθρωπους σε κινδυνο.
3) Αν υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα βιντεο που κυκλοφορουν στο διαδικτυο με τα castings απο διαφορους fake agents ειναι αληθινα, διαπιστωνουμε οτι οι γυναικες προκειμενου να βγαλουν κανα φραγκακι ρισκαρουν τρελλα αφου στα περισσοτερα βιντεο γαμιουνται ακαποτα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Με βαση κατι λιγα που εχω ψαξει και διαβασει...
1) Το aids που ειναι και ο κυριοτερος εχθρος ολων αυτων ανιχνευεται στο αιμα εξι μηνες αφου το κολλησει καποιος. Οποτε αν καποιος κολλησε σημερα και κανει εξετασεις σε μια εβδομαδα δεν θα φανει ως φορεας και θα κολλησει οποιον τυχερο κανει σεξ μαζι του.
2) Η επιστημη εχει φτασει σε σημειο να κανει τον ιο να μην ανιχνευεται με διαφορες φαρμακευτικες αγωγες (εγω πιστευω οτι εχουν το φαρμακο και γι αυτο και για τον καρκινο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) οποτε αν καποιος/α ηθοποιος θελει τοσο πολυ το χρημα δεν λεει τιποτα και κολλαει οποιονδηποτε κανει σεξ μαζι του/ης. Διωκεται ομως ποινικα σε περιπτωση που αποδειχθει οτι εν γνωσει του/ης θετει αλλους ανθρωπους σε κινδυνο.
3) Αν υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα βιντεο που κυκλοφορουν στο διαδικτυο με τα castings απο διαφορους fake agents ειναι αληθινα, διαπιστωνουμε οτι οι γυναικες προκειμενου να βγαλουν κανα φραγκακι ρισκαρουν τρελλα αφου στα περισσοτερα βιντεο γαμιουνται ακαποτα.

Δεν ισχύει αυτό ακριβώς έτσι. Ο ιός ειναι ανιχνευσιμος και στο ενδιάμεσο διάστημα.Υπαρχουν όμως περιπτώσεις που οι "απλές" εξετάσεις για τον ιό μπορεί όντως να βγουν αρνητικές.
Τα νέα φάρμακα δεν κάνουν τον ιό να μην ανιχνευεται όπως λες αλλά αναστέλλουν την εκδήλωση της ασθένειας δηλ του AIDS.
Στα μεγάλα studio του εξωτερικού η συμμετοχή απαιτεί αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων 2 ημερών.
Αυτό ισχυει βέβαια για τα πρώτα ονόματα και εταιρείες ασφαλώς..

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Δεν ισχύει αυτό ακριβώς έτσι. Ο ιός ειναι ανιχνευσιμος και στο ενδιάμεσο διάστημα.Υπαρχουν όμως περιπτώσεις που οι "απλές" εξετάσεις για τον ιό μπορεί όντως να βγουν αρνητικές.
Τα νέα φάρμακα δεν κάνουν τον ιό να μην ανιχνευεται όπως λες αλλά αναστέλλουν την εκδήλωση της ασθένειας δηλ του AIDS.
Στα μεγάλα studio του εξωτερικού η συμμετοχή απαιτεί αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων 2 ημερών.
Αυτό ισχυει βέβαια για τα πρώτα ονόματα και εταιρείες ασφαλώς..
Με καμμια διαθεση αντιπαραθεσης εννοειται παρα απλη κουβεντα (να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε) ... εαν με παραπληροφορησαν τοτε δυστυχως παραπληροφορω κι εγω.....
Ολα αυτα που ανεφερα τα εμαθα απο κεντρο ειδικων λοιμωξεων στην Αλεξανδρας πριν απο αρκετα χρονια οπου πηγαμε με ενα φιλαρακι να εξεταστει μετα απο μια ταρζανια που εκανε.
Μας κρατησαν περα απο τον χρονο της εξετασης καμμια ωριτσα ακομη και μας ειπαν αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια.... ενα απο αυτα και αυτο που συγκρατησα περισσοτερο απ' ολα ηταν αυτο γιατι πηγε το μυαλο μου κατ' ευθειαν στο ποσο επικινδυνος μπορει να γινει ενας φορεας...

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Με καμμια διαθεση αντιπαραθεσης εννοειται παρα απλη κουβεντα (να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε) ... εαν με παραπληροφορησαν τοτε δυστυχως παραπληροφορω κι εγω.....
Ολα αυτα που ανεφερα τα εμαθα απο κεντρο ειδικων λοιμωξεων στην Αλεξανδρας πριν απο αρκετα χρονια οπου πηγαμε με ενα φιλαρακι να εξεταστει μετα απο μια ταρζανια που εκανε.
Μας κρατησαν περα απο τον χρονο της εξετασης καμμια ωριτσα ακομη και μας ειπαν αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια.... ενα απο αυτα και αυτο που συγκρατησα περισσοτερο απ' ολα ηταν αυτο γιατι πηγε το μυαλο μου κατ' ευθειαν στο ποσο επικινδυνος μπορει να γινει ενας φορεας...
Καλά κάνεις και μοιράζεσαι τις γνώσεις σου τύπε..Όλο και κάπου θα καταλήξουμε τελικά!!

Dorian33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες τρολαρετε η σοβαρολογειτε που λετε θελετε να την παντρευτειτε?Και μια καρεκλα ειναι πιο εξυπνη απο αυτην

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ρε παιδες τρολαρετε η σοβαρολογειτε που λετε θελετε να την παντρευτειτε?Και μια καρεκλα ειναι πιο εξυπνη απο αυτην

+10000

Κοριτσι για σπιτι...

Λλλο η πουτσα, αλλο η βουρτσα, ειναι μαθημα ζωης :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η πρσέγγιση της ιατρικής στο θέμα της πρόληψης γενικά και όχι μόνο στα ΣΜΝ είναι στατιστική

Αυτό έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο επειδή 10 ασθενείς είναι πιο σοβαρό θέμα από έναν ασθενή, αλλά (κυρίως) επειδή 10 φορείς είναι πολύ πιο επικίνδυνοι να διασπείρουν μια νόσο από έναν φορέα.

Στο συγκεκριμένο κύκλωμα του πορνό ο κίνδυνος των ΣΜΝ είναι αυτονόητος, υποθέτω και συνειδητά (από όσους και όσες έχουν μυαλό βεβαίως) αποδεκτός.

Οι συχνές εξετάσεις ασφαλώς και δεν μηδενίζουν τον κίνδυνο, αλλά σαφέστατα τον μειώνουν πάρα-πάρα πολύ. Ας σκεφτούμε τί θα είχε συμβεί αν δεν γινόταν ποτέ. Σε ένα διάστημα λίγων ετών θα είχαν νοσήσει ΟΛΟΙ!

Τώρα αυτό με τον λανθάνοντα χρόνο από την μόλυνση μέχρι την θετικοποίηση των εξετάσεων δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα, για τον απλό λόγο πως συνηθέστατα αν κάποιος μολυνθεί και δεν έχει θετικοποιηθεί ακόμα ΔΕΝ μεταδίδει. Για να το κάνω σαφές, έστω πως κάποιος κάνει σεξ με HIV θετικό και πρόκειται να θετικοποιηθεί κι αυτός ή ενδεχομένως και να νοσήσει. Αν κάνει εξετάσεις μετά από 10 μέρες π.χ. θα βγουν αρνητικές, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν μεταδίδει τον ιό (ακόμα).
Ασφαλώς και ενδέχεται να υπάρξει κάποια (μικρή) ενδιάμεση περίοδος που οι εξετάσεις να είναι αρνητικές και να μεταδίδει κάποιος αλλά είπαμε αυτά είναι συνειδητά ρίσκα.

Κι οι πιλότοι της φόρμουλα 1 σκοτώνονται σε μεγάλα ποσοστά, σε αντίθεση με τους τεννίστες ή τους γκολφέρς, αλλά τον κίνδυνο τον ήξεραν.

Αυτό που δεν ξέρω αν γνωρίζουν όσες εκδιδόμενες κάνουν συστηματικά ελεύθερο στοματικό είναι πως τον ιό των επιπεδων κονδυλωμάτων HPV μάλλον είναι αναπόφευκτο να τον κολλήσουν στο φάρυγγα, με ενδεχόμενο καρκίνο στο συγκεκριμένο σημείο.
Το αστείο επίσης είναι πως ελέγχουν για HPV το μουνί τους, το οποίο λογικά "προστατεύουν" και όχι τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα, όπου ο κίνδυνος είναι σαφέστερος.    

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Aν δεν ξέρεις μην κρίνεις...στο βιντεάκι κάνει απλά πλάκα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom