Νέα

Γυρίσματα ταινιών πορνό και ασφάλεια

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε παιδια εχω μια απορια ...ολοι οι πορνοσταρ που γυριζουν ταινιες χωρις προφυλακτικο πως ειναι σιγουροι οτι δεν εχει κατι ο παρτενερ τους ( εννοω aids κλπ ) .......Προφανως θα γινονται καποιες εξετασεις αλλα ποσο διασφαλιζει αυτο την ασφαλεια τους αφου γνωριζουμε οτι ο ιος του aids δεν ανιχνευεται αμεσως στο αιμα .................

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.148
Πόντοι
22.266
Ρε παιδια εχω μια απορια ...ολοι οι πορνοσταρ που γυριζουν ταινιες χωρις προφυλακτικο πως ειναι σιγουροι οτι δεν εχει κατι ο παρτενερ τους ( εννοω aids κλπ ) .......Προφανως θα γινονται καποιες εξετασεις αλλα ποσο διασφαλιζει αυτο την ασφαλεια τους αφου γνωριζουμε οτι ο ιος του aids δεν ανιχνευεται αμεσως στο αιμα .................
αβυσος η ψυχη του ανθρωπου

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ακάποτε ρεεεεεεεεε!!Κι ό,τι γίνει,έγινε!!
Πέρα από την πλάκα,κάνουν πολύ συχνά εξετάσεις,αλλά μαλακίες συμβαίνουν κατά καιρούς..Πάντως,πάνω κάτω,συνέχεια πάνε οι ίδιοι με τους ίδιους..Μόνο το σκηνικό αλλάζει και το είδος διείσδυσης!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

φίλε θα έκανες ποτέ αυτό-------->
polls_Cliff_Jumping_2737_183316_xlarge.jpeg

κι όμως κάποιοι το κάνουν και μόνο για την καύλα τους ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρισκαρεις φιλε.η ζωη δεν εχει νοημα εαν δεν ρισκαρεις ποτε.......  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Νομίζω πως αν εξεταστείς ανιχνεύεται αμέσως,ωστόσο αν δεν εξεταστείς μπορεί να κουβαλάς το ιό ακόμα και για κανά δυο χρόνια και να μην το έχεις καταλάβει γιατί συχνά αργούν να εμφανιστούν τα συμπτώματα !  Σε ότι αφορά την Ελλάδα ο Σειρηνάκης τους κάνει εξετάσεις πριν απο κάθε ταινία,αν και ο νόμος δεν τον υποχρεώνει,οπότε το ρίσκο δεν είναι μεγάλο. Στο εξωτερικό ο κίνδυνος είναι κάπως μεγαλύτερος γιατί είναι πιο μαζική η παραγωγή και δεν μπορούν να εξετάζονται πριν απο κάθε ταινία.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Νομίζω πως αν εξεταστείς ανιχνεύεται αμέσως,ωστόσο αν δεν εξεταστείς μπορεί να κουβαλάς το ιό ακόμα και για κανά δυο χρόνια και να μην το έχεις καταλάβει γιατί συχνά αργούν να εμφανιστούν τα συμπτώματα !  Σε ότι αφορά την Ελλάδα ο Σειρηνάκης τους κάνει εξετάσεις πριν απο κάθε ταινία,αν και ο νόμος δεν τον υποχρεώνει,οπότε το ρίσκο δεν είναι μεγάλο. Στο εξωτερικό ο κίνδυνος είναι κάπως μεγαλύτερος γιατί είναι πιο μαζική η παραγωγή και δεν μπορούν να εξετάζονται πριν απο κάθε ταινία.
εγω ξερω οτι στο εξωτερικο πριν τα γυρισματα οσοι ''προταγωνιστησουν'' στην ταινια εχουν μαζι τους αποτελεσματα εξετασεως που πρεπει να ειναι αρνητικα και πρεπει να ειναι φρεσκα.δηλαδη το πολυ 2 εμβδομαδες πριν.... στις τσοντες που γινεται δυησδειση με προφυλακτικο δεν σου ζητανε κανενα χαρτι.........

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Οπότε είναι καθαρή η Βαβάτση;Να το προχωρήσω το θέμα;; :bigdick: :bigdick:

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
εγω ξερω οτι στο εξωτερικο πριν τα γυρισματα οσοι ''προταγωνιστησουν'' στην ταινια εχουν μαζι τους αποτελεσματα εξετασεως που πρεπει να ειναι αρνητικα και πρεπει να ειναι φρεσκα.δηλαδη το πολυ 2 εμβδομαδες πριν.... στις τσοντες που γινεται δυησδειση με προφυλακτικο δεν σου ζητανε κανενα χαρτι.........

Ενταξει και αν στο μεταξυ αυτο διαστημα κανουν ερωτα με καποια ή καποιον και '' κονομισουν'' κατι τι γινεται τοτε ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
:rockon:  of course !  Και μια που αύριο παντρεύεται η Τζούλια,νομίζω πρέπει να μου ευχηθείτε και στα δικά μου με τη Βαβάτση !!  :dancing:
Καλούς απογόνουν της ευχόμαστε..Όχι τύπε,τη Βουλίτσα δε θα την πάρεις τόσο εύκολα..Είμαστε πολλοί που την κυνηγάμε!!Ας την κερδίσει ο καλύτερος.. :birdman: :birdman: :birdman:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Νομίζω ότι στην Αμερική οι περισσότεροι γυρίζουν μια ταινία τη βδομάδα οπότε είναι κάπως μεγαλύτερο το ρίσκο

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλούς απογόνουν της ευχόμαστε..Όχι τύπε,τη Βουλίτσα δε θα την πάρεις τόσο εύκολα..Είμαστε πολλοί που την κυνηγάμε!!Ας την κερδίσει ο καλύτερος.. :birdman: :birdman: :birdman:

Kαι γάμο και Βαβατσάκια ! Είσαι κι'εσύ φαν ?  Εγώ της έχω υποσχεθεί τετ α τετ μια πρόταση γάμου για το μέλλον !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ενταξει και αν στο μεταξυ αυτο διαστημα κανουν ερωτα με καποια ή καποιον και '' κονομισουν'' κατι τι γινεται τοτε ?
φιλε οταν εχεις αποφασισει να παιζεις στις τσοντες,εχεις παρει αποφαση οτι μπορει καμοια ημερα να γεμισεις κατι...παιρνεις τα ρισκα σου...ετσι ειναι αυτα τα πραγματα  ;) :cheesy:
κανεις δεν σου εξασφαλιζει οτι δεν θα γεμισεις τιποτα ποτε.
αλλα γιατι τοσες πολλες ερωτησεις φιλε,σκεφτεσαι ή εχεις προταση να παιξεις σε πορνο και σε απασχολει αυτο το θεμα ?? :think:??

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Νομίζω ότι στην Αμερική οι περισσότεροι γυρίζουν μια ταινία τη βδομάδα οπότε είναι κάπως μεγαλύτερο το ρίσκο
οχι αυτο δεν ειναι κανονας.υπαρχουν περιπτοσεις που  θα περασει εμββδομαδα ή και μηνα/μηνες και δεν θα κανεις σκηνη.ειναι φυσιολογικον αυτο αφου ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και υπαρχουν πολλοι/πολλες ''ηθοποιοι''......βρομαει ο τοπος ειδικα απο μουνια.. υπαρχουν και περιπτοσεις ομως που μπορει να γυριζεις 2 σκηνες μεσα σε μια ημερα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εννοείται τύπε...Το όλο σύστημα με φτιάχνει τρελά..Ειδικά οι κραυγούλες της,που κάνει σαν γατί που το γδέρνουν ζωντανό...

:rockon: :rockon:  Kι'εγώ όταν είδα την πρώτη της ταινία με έπιασε τρέμουλο απ'τη χαρά μου !! Δεν το είχα ξαναπάθει ποτέ αυτό !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Kαι γάμο και Βαβατσάκια ! Είσαι κι'εσύ φαν ?  Εγώ της έχω υποσχεθεί τετ α τετ μια πρόταση γάμου για το μέλλον !
Οταν της το ειπες απο κοντα, δεν αντεδρασε καθολου?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οταν της το ειπες απο κοντα, δεν αντεδρασε καθολου?

Με κοίταζε με γέλιο και απορία μαζί,αλλά δεν απάντησε...την κούφανα τελείως ! Αφού γέλαγε και ένας υπάλληλος που ήταν δίπλα και με άκουσε ! Μπορεί να νόμιζε ότι της κάνω πλάκα,ποιός να ξέρει...Ωστόσο ακόμα πανηγυρίζω γιατί πάτησε like σε μια φωτογραφία μου στο facebook ! :dancing:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom