You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madman99
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
εσταξε το μουνι της πανω στις τυροπιτες?Σημερα τσακωθηκα με μια καριολα που πηγε να μου παρει τη σειρα στο φουρνο , πρεπει μα εχυσε η πουτανα
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
και γω θα γουσταρα αλλα με τα μυαλα που εχω τωρα ομωςΡε φίλε θες ν'αλλάξουμε;Να γίνω εγώ 21 κι εσύ 35;
Τί τσατ και μαλακίες,εδώ μέχρι και τα αμεα έχουν γκόμενα σ'αυτές τις ηλικίες,κι εσύ ψάχνεις για τσατ;
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
[quote author=madman99 link= ]Καλησπερα τυποι... νεος εδω, μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα εδω, διαβαζωντας το τοπικ για γκομενικα , μπας και βγαλω καποια ακρη γι αυτο που αντιμετωπιζω με τις γκομενες..
Ειμαι 21, ειμαι πολυ εμφανισιμος εχω ολο το πακετο πουλαω μουρη στις γκομενες δεν ειμαι ευκολος και ειμαι πολυ επιλεκτικος εχουν να λενε για μενα σε παρεες... αλλα εχω ενα θεμα, δεν το εχω καθολου με την επικοινωνια απο τα σοσιαλ, αν παω για πεσιμο σε γκομενα απο ινσταγραμ θα φαω φολα με προκες, το παιχνιδι με το τσατ ειναι απροσωπο τους δινεις πολυ χωρο να σκεφτουν τι να σου απαντησουν , και τους δινεις και πολυ χωρο να το συζητησουν με φιλες κλπ και χανεται το νοημα... απο κοντα παιζω μπαλα τσαμπιονςλιγκ , οποια πιασω στο μπιριμπιρι θα καταληξει σε ημιλιποθυμη κατασταση στο κρεβατι μου...
Το θεμα ειναι πως θελω να το βελτιωσω το επικοινωνιακο απο το τσατ, να καταφερνω να φτανω στο να βγω με την τυπισσα που μιλαω και να μην μου γυριζει το μπιφτεκι και με γραφει, μολις την καταφερω και βγω μετα δεν εχω θεμα το εχω...
Οποια συμβουλη δεχτει μαγκες-ισσες, θα χαρω πολυ να δω τι εχετε να μου πειτε!! [/quote] κοιτα φανταζομαι θα παιζεις μπαλα με μικρες ...(μικρες για μενα εγω ειμαι 38) και θα σου ελεγα οτι ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι εξω γιατι απο τσατ φοβουνται δε βγαινουν ευκολα..και γενικως οι μικρες εχουν πολλα σκαμπανεβσαματα στη ψυχολογια τους οποτε οτι και να σου πουν μην το περνεις και με το μεσα μυαλο..μπες badoo ειναι πολυ ξεκωλιαρες που αν εισαι πολυ εμφανισημος και μαλακιες να λες δεν τους νοιαζει..εγω οταν ημουν 28 παντως θυμαμαι και επεζα μπαλα εκει στην ηλικια σου,εβγαινα μπαμ μπαμ χωρις πολλες κουβεντες..για μενα κανε μια δοκιμη σε αυτο το στυλ,αλλα τωρα με τον κορονοιο φοβουνται δε φταις εσυ...
Ειμαι 21, ειμαι πολυ εμφανισιμος εχω ολο το πακετο πουλαω μουρη στις γκομενες δεν ειμαι ευκολος και ειμαι πολυ επιλεκτικος εχουν να λενε για μενα σε παρεες... αλλα εχω ενα θεμα, δεν το εχω καθολου με την επικοινωνια απο τα σοσιαλ, αν παω για πεσιμο σε γκομενα απο ινσταγραμ θα φαω φολα με προκες, το παιχνιδι με το τσατ ειναι απροσωπο τους δινεις πολυ χωρο να σκεφτουν τι να σου απαντησουν , και τους δινεις και πολυ χωρο να το συζητησουν με φιλες κλπ και χανεται το νοημα... απο κοντα παιζω μπαλα τσαμπιονςλιγκ , οποια πιασω στο μπιριμπιρι θα καταληξει σε ημιλιποθυμη κατασταση στο κρεβατι μου...
Το θεμα ειναι πως θελω να το βελτιωσω το επικοινωνιακο απο το τσατ, να καταφερνω να φτανω στο να βγω με την τυπισσα που μιλαω και να μην μου γυριζει το μπιφτεκι και με γραφει, μολις την καταφερω και βγω μετα δεν εχω θεμα το εχω...
Οποια συμβουλη δεχτει μαγκες-ισσες, θα χαρω πολυ να δω τι εχετε να μου πειτε!! [/quote] κοιτα φανταζομαι θα παιζεις μπαλα με μικρες ...(μικρες για μενα εγω ειμαι 38) και θα σου ελεγα οτι ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι εξω γιατι απο τσατ φοβουνται δε βγαινουν ευκολα..και γενικως οι μικρες εχουν πολλα σκαμπανεβσαματα στη ψυχολογια τους οποτε οτι και να σου πουν μην το περνεις και με το μεσα μυαλο..μπες badoo ειναι πολυ ξεκωλιαρες που αν εισαι πολυ εμφανισημος και μαλακιες να λες δεν τους νοιαζει..εγω οταν ημουν 28 παντως θυμαμαι και επεζα μπαλα εκει στην ηλικια σου,εβγαινα μπαμ μπαμ χωρις πολλες κουβεντες..για μενα κανε μια δοκιμη σε αυτο το στυλ,αλλα τωρα με τον κορονοιο φοβουνται δε φταις εσυ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
εσταξε το μουνι της πανω στις τυροπιτες?Σημερα τσακωθηκα με μια καριολα που πηγε να μου παρει τη σειρα στο φουρνο , πρεπει μα εχυσε η πουτανα
geraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Σημερα τσακωθηκα με μια καριολα που πηγε να μου παρει τη σειρα στο φουρνο , πρεπει μα εχυσε η πουτανα
Γούσταρε αντριλίκια και σαματά;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
εγω οταν ημουν 28 παντως θυμαμαι και επεζα μπαλα εκει στην ηλικια σου,εβγαινα μπαμ μπαμ χωρις πολλες κουβεντες..για μενα κανε μια δοκιμη σε αυτο το στυλ,αλλα τωρα με τον κορονοιο φοβουνται δε φταις εσυ...
Τα τελευταια 10 χρονια εχουν αλλαξει πολλα στο online dating. Μολις οι γκομενες ειχαν ανακαλυψει τα myspace, fb, κτλ, ξεσκιστηκαν. Κλειναν ραντεβου και γαμιοντουσαν επιτοπου. Τωρα πλεον εχει παιξει υπερκορεσμος. Δλδ εσυ ο ιδιος αν ησουν σημερα ο 28αρης εαυτος σου προ 10ετιας, αλλα εν ετος 2020, θα ειχες πολυ μεγαλυτερη δυσκολια να κανεις οτι εκανες πριν 10 χρονια γιατι εχει κορεστει το πεδιο.
Τοτε ηταν σε φαση οτι το ιντερνετ τους εδινε τη διεξοδο στη κοινωνικη καταπιεση του στιγματος οτι ειναι ξεκωλα μεσω της ευκολης γνωριμιας/ευκολου σεξ με αγνωστους. Με λιγα κλικ βρισκαν καποιον, μιλαγανε, βγαινανε, γαμιοντουσαν. Ε το κανανε για κατι χρονια, τους εφυγε η λυσσα... με τη μειωση της προσφορας σε γκομενες η ζητηση απο γυπες αυξηθηκε ως προς τις διαθεσιμες και ετσι η ζητηση εγινε πιο πιεστικη και ολα πηγαν κατα διαολου... εχω φιλους που ειναι μοντελε στυλ και μου λενε τα ιδια... σε στυλ ρε μαλακα παλια μιλαγα με 10 εκλεινα τις 5, τωρα μιλας με 10, σε κουραζουν, το τραβανε πολυ στη συζητηση, παει εβδομαδες για να γινει κατι - αν γινει συνηθως 1 στις 10 και αν.
Με αλλα λογια το προ 10ετιας παιχνιδι ηταν και λιγο συγκυριακο αφου το online dating επιασε μαζικα επιπεδα απ'τα σοσιαλ. Ηταν κατι καινουριο και ειχε σουξε.
ΠυρΚαυλος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 201
Εχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
Το εκανα μονο και μονο να δω τι αντιδραση θα εχουν οι καριολες και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως ολες τους μα ολες τους ειναι και πουτανες και καριολες.........στο κανονικο προφιλ απλα μιλαω και προσπαθω να τις κανω να βγουμε για μιαι γνωριμια και στο αλλο του γκομενου στελνουν οι καριολες οι ιδιες που μιλαω στο κανονικο προφιλ απο μονες τους καλημερες , καλησπερες και οι πιο πουτανες ρωτανε αν θα ηθελα να βγουμε ραντεβου......οι ηλικιες που παιζω ειναι απο 45 και πανω και οι πιο πολλες μπαζα ..............εμενα με ενδιαφερει μονο να γαμησω .
Εχω κατα καιρους γαμησει αρκετες μπαζακια κυριως γιατι ειναι ευκολος στοχος αλλα οι καριολες εχουν τοση ματαιοδοξια που πιστευουν πως μπορουν να γαμηθουν με ενα σουπερ γκομενο .....αχαχαχαχα ακομα γελαω
Το εκανα μονο και μονο να δω τι αντιδραση θα εχουν οι καριολες και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως ολες τους μα ολες τους ειναι και πουτανες και καριολες.........στο κανονικο προφιλ απλα μιλαω και προσπαθω να τις κανω να βγουμε για μιαι γνωριμια και στο αλλο του γκομενου στελνουν οι καριολες οι ιδιες που μιλαω στο κανονικο προφιλ απο μονες τους καλημερες , καλησπερες και οι πιο πουτανες ρωτανε αν θα ηθελα να βγουμε ραντεβου......οι ηλικιες που παιζω ειναι απο 45 και πανω και οι πιο πολλες μπαζα ..............εμενα με ενδιαφερει μονο να γαμησω .
Εχω κατα καιρους γαμησει αρκετες μπαζακια κυριως γιατι ειναι ευκολος στοχος αλλα οι καριολες εχουν τοση ματαιοδοξια που πιστευουν πως μπορουν να γαμηθουν με ενα σουπερ γκομενο .....αχαχαχαχα ακομα γελαω
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Τι ηλικία εχεισ μαν και φτιάχνεις 2α και 3α προφίλ; Τι περιμενεισ να δεις ακριβως; Ειναι γεγονοσ Πως και πιο το πιο σαυρακι για τον ωραίο θα μουσκέψει το βρακάκι της όχι για τον άσχημο Παιζε μπαλίτσα με το κανονικό σου προφίλ και οποία κάτσει έκατσε παλι καλα να λεςΕχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
ΠυρΚαυλος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 201
δεν καταλαβες καλα το ψευτικο το εκανα για πλακα δεν περιμενω κατι απο εκει απλα τις κοροιδευω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει την πουτανια τους γενικα τωρα με την κατασταση που υπαρχει πολυ δυσκολα καταφερνεις κατι ,,,,,,, εγω 50 ειμαι φιλε μου και γαμαω τα παντα εχω γαμησει μεχρι 65αρα και σε πληροφορω οι γριουλες κανουν απιθανο γαμησι .Τι ηλικία εχεισ μαν και φτιάχνεις 2α και 3α προφίλ; Τι περιμενεισ να δεις ακριβως; Ειναι γεγονοσ Πως και πιο το πιο σαυρακι για τον ωραίο θα μουσκέψει το βρακάκι της όχι για τον άσχημο Παιζε μπαλίτσα με το κανονικό σου προφίλ και οποία κάτσει έκατσε παλι καλα να λεςΕχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ρε φίλε θες ν'αλλάξουμε;Να γίνω εγώ 21 κι εσύ 35;
Τί τσατ και μαλακίες,εδώ μέχρι και τα αμεα έχουν γκόμενα σ'αυτές τις ηλικίες,κι εσύ ψάχνεις για τσατ;
Γιατί στα 21 γάμαγες ;;;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
ΥπερβολέςΡε φίλε θες ν'αλλάξουμε;Να γίνω εγώ 21 κι εσύ 35;
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Αυτό ρε φίλε 50 ετών και σπαταλάς τον χρονο σου δημιουργώντας προφίλια για να σπάσεις πλακα; Χεχεεε γκιλφακια εε; δεν φοβάσαι την ώρα που σε τσιμπουκωνει μην αγκυλωθεί καμία μασέλα πάνω σου ;;δεν καταλαβες καλα το ψευτικο το εκανα για πλακα δεν περιμενω κατι απο εκει απλα τις κοροιδευω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει την πουτανια τους γενικα τωρα με την κατασταση που υπαρχει πολυ δυσκολα καταφερνεις κατι ,,,,,,, εγω 50 ειμαι φιλε μου και γαμαω τα παντα εχω γαμησει μεχρι 65αρα και σε πληροφορω οι γριουλες κανουν απιθανο γαμησι .Τι ηλικία εχεισ μαν και φτιάχνεις 2α και 3α προφίλ; Τι περιμενεισ να δεις ακριβως; Ειναι γεγονοσ Πως και πιο το πιο σαυρακι για τον ωραίο θα μουσκέψει το βρακάκι της όχι για τον άσχημο Παιζε μπαλίτσα με το κανονικό σου προφίλ και οποία κάτσει έκατσε παλι καλα να λεςΕχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
ΠυρΚαυλος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 201
τη βγαζουν τη μασελα ξερεις τι ωραια αισθηση εχει το ουλο στην πιπα ? αλλο πραγμα σου λεω ..... οποιος θελει να γαμησει τσαμπα φιλε μου και ευκολα γαμαει καμπιες τις αλλες τις γαμανε οι κουκλοι εγω δεν ανηκω σε αυτη την κατηγοριαΑυτό ρε φίλε 50 ετών και σπαταλάς τον χρονο σου δημιουργώντας προφίλια για να σπάσεις πλακα; Χεχεεε γκιλφακια εε; δεν φοβάσαι την ώρα που σε τσιμπουκωνει μην αγκυλωθεί καμία μασέλα πάνω σου ;;δεν καταλαβες καλα το ψευτικο το εκανα για πλακα δεν περιμενω κατι απο εκει απλα τις κοροιδευω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει την πουτανια τους γενικα τωρα με την κατασταση που υπαρχει πολυ δυσκολα καταφερνεις κατι ,,,,,,, εγω 50 ειμαι φιλε μου και γαμαω τα παντα εχω γαμησει μεχρι 65αρα και σε πληροφορω οι γριουλες κανουν απιθανο γαμησι .Τι ηλικία εχεισ μαν και φτιάχνεις 2α και 3α προφίλ; Τι περιμενεισ να δεις ακριβως; Ειναι γεγονοσ Πως και πιο το πιο σαυρακι για τον ωραίο θα μουσκέψει το βρακάκι της όχι για τον άσχημο Παιζε μπαλίτσα με το κανονικό σου προφίλ και οποία κάτσει έκατσε παλι καλα να λεςΕχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Μη λέτε μαλακίες !
50 χρονών γυναίκες με μασέλες ;;; (=ολικές οδοντοστοιχίες)
Για τι περιθώριο μιλάτε ;;;
50ρες παίζουν να έχουν χάσει λιγότερα δόντια από πολλούς άνδρες 30ρηδες .....
Εκτός αν μιλάτε για ομονοιακά πρεζόνια .....
50 χρονών γυναίκες με μασέλες ;;; (=ολικές οδοντοστοιχίες)
Για τι περιθώριο μιλάτε ;;;
50ρες παίζουν να έχουν χάσει λιγότερα δόντια από πολλούς άνδρες 30ρηδες .....
Εκτός αν μιλάτε για ομονοιακά πρεζόνια .....
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 754
- Πόντοι
- 81
Φαντάζομαι θα χει και αυτό την γλυκά του για ορισμένουςτη βγαζουν τη μασελα ξερεις τι ωραια αισθηση εχει το ουλο στην πιπα ? αλλο πραγμα σου λεω ..... οποιος θελει να γαμησει τσαμπα φιλε μου και ευκολα γαμαει καμπιες τις αλλες τις γαμανε οι κουκλοι εγω δεν ανηκω σε αυτη την κατηγοριαΑυτό ρε φίλε 50 ετών και σπαταλάς τον χρονο σου δημιουργώντας προφίλια για να σπάσεις πλακα; Χεχεεε γκιλφακια εε; δεν φοβάσαι την ώρα που σε τσιμπουκωνει μην αγκυλωθεί καμία μασέλα πάνω σου ;;δεν καταλαβες καλα το ψευτικο το εκανα για πλακα δεν περιμενω κατι απο εκει απλα τις κοροιδευω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει την πουτανια τους γενικα τωρα με την κατασταση που υπαρχει πολυ δυσκολα καταφερνεις κατι ,,,,,,, εγω 50 ειμαι φιλε μου και γαμαω τα παντα εχω γαμησει μεχρι 65αρα και σε πληροφορω οι γριουλες κανουν απιθανο γαμησι .Τι ηλικία εχεισ μαν και φτιάχνεις 2α και 3α προφίλ; Τι περιμενεισ να δεις ακριβως; Ειναι γεγονοσ Πως και πιο το πιο σαυρακι για τον ωραίο θα μουσκέψει το βρακάκι της όχι για τον άσχημο Παιζε μπαλίτσα με το κανονικό σου προφίλ και οποία κάτσει έκατσε παλι καλα να λεςΕχω κανει σε σαιτ γνωριμιων δυο προφιλ ενα με δικη μου φωτο και ενα με φωτο γνωστου παλαιμαχου πολιστα και ωραιου γκομενου .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις