Νέα

Γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madman99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madman99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα τυποι... νεος εδω, μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα εδω, διαβαζωντας το τοπικ για γκομενικα , μπας και βγαλω καποια ακρη γι αυτο που αντιμετωπιζω με τις γκομενες..
Ειμαι 21, ειμαι πολυ εμφανισιμος εχω ολο το πακετο πουλαω μουρη στις γκομενες δεν ειμαι ευκολος και ειμαι πολυ επιλεκτικος εχουν να λενε για μενα σε παρεες... αλλα εχω ενα θεμα, δεν το εχω καθολου με την επικοινωνια απο τα σοσιαλ, αν παω για πεσιμο σε γκομενα απο ινσταγραμ θα φαω φολα με προκες, το παιχνιδι με το τσατ ειναι απροσωπο τους δινεις πολυ χωρο να σκεφτουν τι να σου απαντησουν , και τους δινεις και πολυ χωρο να το συζητησουν με φιλες κλπ και χανεται το νοημα... απο κοντα παιζω μπαλα τσαμπιονςλιγκ , οποια πιασω στο μπιριμπιρι θα καταληξει σε ημιλιποθυμη κατασταση στο κρεβατι μου...
Το θεμα ειναι πως θελω να το βελτιωσω το επικοινωνιακο απο το τσατ, να καταφερνω να φτανω στο να βγω με την τυπισσα που μιλαω και να μην μου γυριζει το μπιφτεκι και με γραφει, μολις την καταφερω και βγω μετα δεν εχω θεμα το εχω...
Οποια συμβουλη δεχτει μαγκες-ισσες, θα χαρω πολυ να δω τι εχετε να μου πειτε!!

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Ναι ρε 'σύ! υπερτερείς εκεί όπου ωχριούν άλλοι... Ο καθενας μας έχει και τα γούστα του αλλά και τον τρόπο που του ταιριάζει. Πχ, εγώ το έχω με το σοσιαλ και με το μπιριμπιρι αλλά το μπιριμπιρι σαφώς μου πάει περισσότερο σαν ιδιοσυγκρασία. Άσε που στο σοσιαλ χάνεις πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια μέχρι να καταλάβεις αν ψήνεται η άλλη....

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Ειμαι 42 εχω περασει πολλες ωρες σε τσατς και αυτο που συστηνω ειναι να κοψεις τα τσατ και τα σοσιαλ. Εκει μπαινουν οσες εχουν ψυχολογικα προβληματα για να τραβηξουν απλα την προσοχη αρσενικων και να επιβεβαιωθουν. Επιπλεον μιλανε με πολλους...παρα πολλους ταυτοχρονα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Για πολλά ψυχολογικα μιλάμε...

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Τι να το κανεις το ιντερνετικο, αφου (οπως επικαλεισαι) το "εχεις" στο ζωντανο και απο κοντα ;
:headbang:

OP
OP
madman99

madman99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Τι να το κανεις το ιντερνετικο, αφου (οπως επικαλεισαι) το "εχεις" στο ζωντανο και απο κοντα ;
:headbang:

Αμα σταμπάρω το γκομενετο από το ινσταγκραμ πως θα γνωρίσω από κοντά , αν δεν επικοινωνεί , εκεί το χάνω στην πρώτη επαφή από τα σοσιαλ όπως αναφέρω ... με το μα γνωρίσω γκομενα σε μαγαζί η από κοινές παρέες σε πάρτι κλπ δεν έχω πρόβλημα , απλά τώρα Έχουμε κορονοιο και μόνο το ινσταγκραμ μας έχει μείνει γι να σπρώξουμε ?

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Μπορει να επελεξε το τσατ λογω καραντινας :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Βασικα το παλικαρι δεν το εχει ουτε με το εξω ,ουτε και με το ιντερνετικο. Απλα επειδη ντρεπεται να πει οτι ειναι αγαμητος μπαινε να ζητησει συμβουλη.
Παμε λοιπον να βοηθησουμε το παιδι.
Βασικα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω οι περισσοτερες που ασχολουνται με τα σοσιαλ μιλανε με παρα πολλους ταυτοχρονα και πολλες φορες ειναι χοντρες ή με ψυχολογικα. Θα σου συνιστουσα να μπεις ενα τιντερ,οπου σε μεσες ακρες βλεπεις με ποια μιλας. Θα φας πολλα ακυρα με χοντρες που εβαλαν παλιες φωτο,με ψυχασθενεις,με ανωμαλες,αλλα δεν πρεπει να απογοητευτεις γιατι αν οντως μετρας θα φας και πολλα καλα τεμαχια και ,αν και πολυ δυσκολο, μπορει να βγαλεις και σχεση.
Ως προς το πως θα "πουλησεις" τον εαυτο σου,αυτο αναγεται σ εσενα. Αν εισαι ενας ανθρωπος χωρις ενδιαφεροντα,χωρις να διαβαζεις βιβλια,χωρις να εισαι σκεπτομενο ατομο και απλα εχεις μια ομορφη εμφανιση,αντε να γαμησεις καμια χοντρη αγαμητη.
Πρεπει να βελτιωθεις πρωτα εσυ και μετα να ζητας απο τις γυναικες να θελουν την παρεα σου. Διαφορετικα δεν εχουβ λογο να ειναι με καποιπν βλακα , οπως εσυ δεν θες να εισαι με καποια κομπλεξικη χοντρη.
Εν κατακλειδι, διαμαντακια υπαρχουν πολλα εκει εξω, στο χερι του καθ'ενος ειναι αν θα εχει ενα διαμαντι διπλα του ή μια χρησιμοποιημενη κουραδα.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

Βασικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για το on line dating. Δεν τις είχα παλιότερα αλλά όταν ήπια το κόκκινο χάπι πήρα απαντήσεις σε πολλά "γιατι"

OP
OP
madman99

madman99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα το παλικαρι δεν το εχει ουτε με το εξω ,ουτε και με το ιντερνετικο. Απλα επειδη ντρεπεται να πει οτι ειναι αγαμητος μπαινε να ζητησει συμβουλη.
Παμε λοιπον να βοηθησουμε το παιδι.
Βασικα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω οι περισσοτερες που ασχολουνται με τα σοσιαλ μιλανε με παρα πολλους ταυτοχρονα και πολλες φορες ειναι χοντρες ή με ψυχολογικα. Θα σου συνιστουσα να μπεις ενα τιντερ,οπου σε μεσες ακρες βλεπεις με ποια μιλας. Θα φας πολλα ακυρα με χοντρες που εβαλαν παλιες φωτο,με ψυχασθενεις,με ανωμαλες,αλλα δεν πρεπει να απογοητευτεις γιατι αν οντως μετρας θα φας και πολλα καλα τεμαχια και ,αν και πολυ δυσκολο, μπορει να βγαλεις και σχεση.
Ως προς το πως θα "πουλησεις" τον εαυτο σου,αυτο αναγεται σ εσενα. Αν εισαι ενας ανθρωπος χωρις ενδιαφεροντα,χωρις να διαβαζεις βιβλια,χωρις να εισαι σκεπτομενο ατομο και απλα εχεις μια ομορφη εμφανιση,αντε να γαμησεις καμια χοντρη αγαμητη.
Πρεπει να βελτιωθεις πρωτα εσυ και μετα να ζητας απο τις γυναικες να θελουν την παρεα σου. Διαφορετικα δεν εχουβ λογο να ειναι με καποιπν βλακα , οπως εσυ δεν θες να εισαι με καποια κομπλεξικη χοντρη.
Εν κατακλειδι, διαμαντακια υπαρχουν πολλα εκει εξω, στο χερι του καθ'ενος ειναι αν θα εχει ενα διαμαντι διπλα του ή μια χρησιμοποιημενη κουραδα.

Απο οτι περιεγραψες αδερφε ειμαι το αντιθετο , δεν ασχολουμαι με τιντερ κλπ δεν ειναι της αρεσκειας μου σιτε γνωριμιων εγω το παιχνιδι το κανω απο το ινσταγκραμ, αλλο ειναι το θεμα οπως εχω περιγραψει, χανω τη μπαλα στο παιχνιδι του τσατ

OP
OP
madman99

madman99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να επελεξε το τσατ λογω καραντινας :confused:
Ακριβως αδερφε, τωρα με καραντινα δεν μπορω να βγω εξω σε παρεες που βγαιναμε και σε παρτακια, τωρα η δουλεια πρεπει να γινει απο το ινσταγκραμ γι αυτο και ζητησα τη συμβουλη σας..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Ρε φίλε madman δε χρειάζεται όλο αυτό το παπατζιλίκι στον πρόλογο ,πες καθαρά ότι θες βοήθεια στα social media ,δεν είναι ντροπή, δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ τα πέρασα αυτά μέχρι να προσαρμοστώ.

1. Φόρτωσε με φωτογραφίες αφού όπως λες είσαι και ωραίο παιδί.
2. Στις πρώτες κουβέντες αν δε βρίσκεις κάτι έξυπνο να πεις, πες κάτι συνηθισμένο (πού μένεις, δουλειά, ζώδιο, κτλ)
3. Αν όχι από την πρώτη συζήτηση στη δεύτερη ,άντε στην τρίτη αν συμβεί κανένα απρόοπτο ζήτα συνάντηση. Πες της καθαρά ότι σε ενδιαφέρει να γνωρίζεις κόσμο. Αν σου πει "θέλω μόνο τσατ" - άκυρο. Αν σου πει θα το σκεφτώ θα δούμε κάνε 2-3 μέρες να ανοίξεις κουβέντα. Μετά της ξαναμιλάς και επιμένεις για συζήτηση. Αν δεν προκύψει ραντεβού ρίξτης άκυρο.
4. Αν στέλνεις μήνυμα και δε σου απαντά μετά από 48 ώρες μη συνεχίζεις την κουβέντα, δεν αξίζει.

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Αρχικά προτείνω να κόψεις την :jerking: Άσε τα τσατ και τα σοσιαλ για τα μουροχαβλα και τα ναυάγια ποια σοβαρή γκομενιτσα θα σου κάτσει από τα σοσιαλ; ΚΑΜΙΑ! διάβασε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείς να καλλιεργησεισ τον εαυτό σου, απέκτησε κάποια ασχολία όπως πχ κάποιο σπορ βγες από το καβούκι σου κοινωνικοποιήσου λίγο πάνε να προσεγγίσεις από κοντά οποία σου γυαλίσει και αν δεν σου κάτσει Κλάιν μες το πρόγραμμα είναι κερδισμένος θα είσαι και παλι ! 21 χρόνων και να ψάχνεσαι για εικονική γκομενα από μια οθόνη ε δεν λέει φίλε κρίμα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μεινε ετσι οπως εισαι τυπε, να μην υπαρχει και ανταγωνισμος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε ... αν είσαι γαμάω και δέρνω ... δεν χρειάζεται τσατ και σόσιαλ ....
Ειδικά τσατ !!!!!!!

Σε τσατ .... πάνω από το 60% από τις υποτιθέμενες γκόμενες είναι ... άντρες ... με παργαλάτσο ....
Από το υπόλοιπο 40% .... το 30% είναι καράμπαζα .....
Το 10% που μένει .... είναι τρελές .... αντικοινωνικές, φαντασιόπληκτες .... όλα μαζί .....

ή ψάχνουν κανά θύμα να δαγκώσουν ....

Οι λιγότερο χάλια θα είναι ζωντοχήρες που έχουν ήδη 1-3 διατροφές και παιδιά .... και ψάχνουν κι άλλο μαλάκα .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom