giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.014
- Πόντοι
- 1.706
Επιλογές πολλές και με δικά τους νήματα και κριτικές ;)Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα ανεξάρτητη εως 100 ευρω?
Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα ανεξάρτητη εως 100 ευρω?
Εδώ και πολύ καιρό...η άννα 110 είναι πάλι 100?
η άννα 110 είναι πάλι 100?
Είχε ανέβει για ένα διάστημα στα 150 χωρίς αν θυμάμαι αλλά μετά επέστρεψε ξανά...το αλλαξε και δεν το θυμαμαι?
100 +50 ο κωλος ξερω
Χθεσινοβραδυνή συνάντηση και αυτή την τελευταία στιγμή αφου για αλλες πήγαινα αλλα δεν τα κατάφερα ισως λόγω τελευταίς στιγμής.Σώμα πολύ καλό με 3 4 τατουαζ που δεν ειναι ενοχλητικά,βυζάρες που τις ευχαριστήθηκα,με μικρή ρόγα.Στο γλύψιμο ειναι πολύ καλή και σε όλη την περιοχή,αντέχει σφυροκόπημα.Πέχτυκαν 2 γύροι και ξεφύγαμε απο την μια ώρα αλλα ήταν χαλαρή,το αρνητικό για εμένα ηταν το 100άρικο.Θα προτιμούσα γύρω στα 70-80 αφου δεν κάνει και άναλ.Ηλικία σίγουρα οχι 25 που γραφει γύρω στα 30 αλλα οκ
γιατι δεν υπαρχει οργανωση απλουστατοΤότε γιατί το γατάκι γράφει στην αγγελία της 80 ευρώ;
Προφανός μια απο τις πολλες με τιμοκατάλογο χρηματιστηριο και οπου μας πιάσειΤότε γιατί το γατάκι γράφει στην αγγελία της 80 ευρώ;
Εάν δεν έγραφες θα την πέρναγα για γραφείο.. από το κείμενο της αγγελίας βασικά κ λίγο οι φωτογραφίεςΧθεσινοβραδυνή συνάντηση και αυτή την τελευταία στιγμή αφου για αλλες πήγαινα αλλα δεν τα κατάφερα ισως λόγω τελευταίς στιγμής.Σώμα πολύ καλό με 3 4 τατουαζ που δεν ειναι ενοχλητικά,βυζάρες που τις ευχαριστήθηκα,με μικρή ρόγα.Στο γλύψιμο ειναι πολύ καλή και σε όλη την περιοχή,αντέχει σφυροκόπημα.Πέχτυκαν 2 γύροι και ξεφύγαμε απο την μια ώρα αλλα ήταν χαλαρή,το αρνητικό για εμένα ηταν το 100άρικο.Θα προτιμούσα γύρω στα 70-80 αφου δεν κάνει και άναλ.Ηλικία σίγουρα οχι 25 που γραφει γύρω στα 30 αλλα οκ