Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 2.391
μλκς διαβαστε περιγραφη..μονο που δε μας βριζει η κυρα..παρ αυτα φαινεται δυνατο..εχει δοκιμασει κανεις?
μλκς διαβαστε περιγραφη..μονο που δε μας βριζει η κυρα..παρ αυτα φαινεται δυνατο..εχει δοκιμασει κανεις?
Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα στην συνενοιση με 3 sms συνενοιθηκαμε..ραντεβου σε 5στερο ξενοδοχειο καλη υποδοχη με χαμογελο και καλη διαθεση. Την εκοψα στα 30-32.Απο εμφανιση πολυ ομορφη σωμα γυμνασμενο σφυχτο με ωραιο κολο βυζι 3 συλικονατο γενηκα το κορμι της ηταν βαρυ πρεπει να πηγαινει πολυ γυμναστηριο. Χτενισμενη με ωραια εσωρουχα πεντακαθαρη και με ωραιο διακριτικο αρωμα. Στον αγωνα τωρα προσωπικα με αφησε πολυ ευχαριστημενο. Γλωσσοφιλα τσεκ. καλη πιπα με προσπαθιες για deep τσεκ. CIM τσεκ μετα παει μπανιο για να φτυσει. μειονεκτημα της αρεσει το μπλα μπλα και αν την αφησετε να μιλαει και μιλατε και εσεις 2ος γυρος δεν θα υπαρξει.. μιλαει πολυ καλα αγγλικα οποτε το βαζο και αυτο σαν +
Συμπερασμα GFE κατασταση
Service 7/10 δεν θα σε βαλει απο κατω και οταν την πηδας δεν θα παρει προτοβουλιες αλλα δεν λεει οχι..
Εμφανιση 7/10 να μην την φαω το δικιο την βρηκα ομορφη αν και ειχε λιγο make up.
Τωρα σχεση αποδοσης τιμης... τα 170 ειναι αρκετα.
Συμπεριφορα και εποικοινωνια 9/10 για εμενα ηταν φιλικη οχι ψευτικη και μπορουσαμε να πιασουμε και κουβεντα αμα ειχα ορεξη οποτε σε συκγιριση με το google tranlate που εχει γινει μοδα νομιζω οτι ωραια αλαγη...
Συγνωμη για την ορθογραφια και αν η περιγραφη δεν σας ηταν αρκετη.. ελπιζω να βοηθησα
Καλα βολια
Σε ευχαριστω μυστη..κατατοπιστικοτατος!Δες εδώ:
Εννοεις οτι ο ποπος ειναι χρηστικος ή διακοσμητικος ?
Είχα να την συναντήσω πριν καιρό, δεν θα μακρηγορησω, έντονο sex, σωματαρα, ποπος από άλλη διάσταση, και στα τέσσερα πολύ stolichnaya μα πολύ stolichnaya
Με τα καλύτερα φυσικα βυζιά που κυκλοφορούν σε μέγεθος και σχήμα θα πρόσθετα
Είχα να την συναντήσω πριν καιρό, δεν θα μακρηγορησω, έντονο sex, σωματαρα, ποπος από άλλη διάσταση, και στα τέσσερα πολύ stolichnaya μα πολύ stolichnaya
Ισχύει. Terra incognita, η φράση που δυνάστευε τα όνειρα των ναυτικών και τους ωθούσε σε μακρινά ταξίδια μόνο και μόνο για να επιστρέψουν στο γνώριμο λιμάνι τους. Βάλε τις άγνωστες αγγελίες και τα στανταράκια στη θέση των αχαρτογράφητων νερών και του λιμένα κι έχεις το ίδιο αποτέλεσμα ;)είναι αυτή η μανια η καυλα του κυνηγου τελικα. δεν θελει τα κουνελια που εχει στην αυλη μαντρωμενα παρα ψαχνει τους λαγους στα ορη και στα λαγκαδια με συνεπεια τις πιο πολλες φορες να μενει νηστικος. με αλλα λογια¨" εχουμε εδώ στο μπου καρατσεκαρισμενα υπεροχα κορίτσια ,με περγαμηνες και κριτικες και αναλυσεις.εκει αυτοι. στα απατα νερα . στις πολλες υποσχέσεις. στις φεικ φοτοσ.στις υστερικες γραφειογκομενες. μετα κλαινε τα λεφτα τους
Δεν ειναι φυσικα.Με τα καλύτερα φυσικα βυζιά που κυκλοφορούν σε μέγεθος και σχήμα θα πρόσθετα
Σιλικόνες σίγουρα δεν έχουν.Αν έχει γίνε καμία ανόρθωση.....παντός δεν υπάρχουν κατά με.Δεν ειναι φυσικα.
Και δεν ειναι υποθεση.
καπου την εχω δει. Νομιζω δευτεροκλασατο γραφειο
Εδω εχει δοκιμαζει κανεις ;
Φιλιά δίνει? και από πρόσωπο τι λέει, βλέπεται?Χθεσινοβραδυνή συνάντηση και αυτή την τελευταία στιγμή αφου για αλλες πήγαινα αλλα δεν τα κατάφερα ισως λόγω τελευταίς στιγμής.Σώμα πολύ καλό με 3 4 τατουαζ που δεν ειναι ενοχλητικά,βυζάρες που τις ευχαριστήθηκα,με μικρή ρόγα.Στο γλύψιμο ειναι πολύ καλή και σε όλη την περιοχή,αντέχει σφυροκόπημα.Πέχτυκαν 2 γύροι και ξεφύγαμε απο την μια ώρα αλλα ήταν χαλαρή,το αρνητικό για εμένα ηταν το 100άρικο.Θα προτιμούσα γύρω στα 70-80 αφου δεν κάνει και άναλ.Ηλικία σίγουρα οχι 25 που γραφει γύρω στα 30 αλλα οκ
η φωτο καρακλεμμενη
καλημέρα σε όλους. Μήπως έχει κανείς πληροφορίες για το παρακάτω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Την έχω μπανίσει και εγώ! αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει! γκουκγλαρα και φαίνεται να είναι πραγματική
ενδιαφέρον φαίνεται αξίζει λέτε?