SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.123
- Πόντοι
- 5.396
Μην γίνεσαι αδιάκριτος μαν....Το 3-1 πως βγαίνει? Έριξες 3 από πίσω και 1 από μπρος ή μήπως έβαλες 3 κι έφαγες έναν?
Μην γίνεσαι αδιάκριτος μαν....Το 3-1 πως βγαίνει? Έριξες 3 από πίσω και 1 από μπρος ή μήπως έβαλες 3 κι έφαγες έναν?
Φίλε με τόση καύλα που βγάζει η Ιωάννα, πάνω στο παιχνίδι όλα ειναι πιθανά και δεκτά εφόσον γίνονται κοινή συνεναιση....Μην γίνεσαι αδιάκριτος μαν....
Και εσύ προμότορας φίλε???Μην γίνεσαι αδιάκριτος μαν....
Κλαίω…Το 3-1 πως βγαίνει? Έριξες 3 από πίσω και 1 από μπρος ή μήπως έβαλες 3 κι έφαγες έναν?
Εγώ από τους άλλους, τις σιγανοπαπαδιέςΚαι εσύ προμότορας φίλε???
Playstation 5 για τα Χριστούγεννα, λαμπάδα με Barbie το ΠάσχαΤι δώρο ζητάει η Ιωάννα;
Διάθεση για ΆΓΡΙΟ ΣΕΞ....Τι δώρο ζητάει η Ιωάννα;
Τι σας έκανε καλέ η γυναίκα και την βασανίζετε έτσι;; 3 γκολ εσύ, 4 η ομάδα ,πάει την διαλύσατε την κοπέλα. Τι άκαρδοι άνθρωποι είστε εσείς μωρέ. Δείξτε λίγη αγάπη βρε παιδιά , λίγη συμπόνια στον συνάθρωπο. χαχα πλάκα κάνω καλά ξηγηθήκατε. Αφού κατάφερε και απέδωσε και μετά απο αυτό η κοπέλα , τότε μην την φοβάστε καθόλου.. Εμένα θα μου χε πέσει.
η Ιωανναρα βγαζει νοκ αουτ και τις 2 εντεκαδες μαζι .....και τις αλλαγες ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...τους γαμαει οτι εχουν και δεν εχουν βασικα...........Τι σας έκανε καλέ η γυναίκα και την βασανίζετε έτσι;; 3 γκολ εσύ, 4 η ομάδα ,πάει την διαλύσατε την κοπέλα. Τι άκαρδοι άνθρωποι είστε εσείς μωρέ. Δείξτε λίγη αγάπη βρε παιδιά , λίγη συμπόνια στον συνάθρωπο. χαχα πλάκα κάνω καλά ξηγηθήκατε. Αφού κατάφερε και απέδωσε και μετά απο αυτό η κοπέλα , τότε μην την φοβάστε καθόλου.. Εμένα θα μου χε πέσει.
Και πάλι μπράβο.
Παιδιά αυτή σίγουρα κάνει βίζιτες;Τσέκαρε αυτήν εδώ , βέβαια η κοπέλα είναι τερματισμένο πρεζακι αμα δεις τα στορυ της τα πίνει όλα από Ντρογκια .
Δεν έχω καμία ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών της απλά φαίνεται ακραίο ξεκωλο .
εξακριβωμενο κ επιβεβαιωμενο,αλλα ειναι με τις ωρες της,λιγο συνεννοηση τσιμεντο...Παιδιά αυτή σίγουρα κάνει βίζιτες;
Είναι εξακριβωμένο;
Οκ ευχαριστώεξακριβωμενο κ επιβεβαιωμενο,αλλα ειναι με τις ωρες της,λιγο συνεννοηση τσιμεντο...
εκει που σου απανταει αμεσα κ ολα οκ εκει εξαφανιζεται κ σου απανταει μετα απο καμια βδομαδα κ αν....
σε γενικες γραμμες μαλακισμενο,καμμενο απο τις σκονες κ το μπουκαλι αλλα αν βρεις το κουμπι κ με τα αναλογα γουστα περνας καλα..
αντεχει σφυροκοπημα κ ξυλο για ωρα...
ναι απο εκει κανονισα κ εγω πριν κανα χρονοΟκ ευχαριστώ
Απλά στέλνω στο ινστα;
Δεν είναι λίγο επικίνδυνο;
Είμαι ακόμα σε αναζήτηση...Τέλειο!
Καμιά Γαυρινα ανεξάρτητη υπάρχει να της τον κάνουμε έτσι ?
.Τέλειο!
Καμιά Γαυρινα ανεξάρτητη υπάρχει να της τον κάνουμε έτσι ?
.....μαγκες εδω ειστε, και γαυρινα και ανεξαρτητη και κωλαρακι διαθεσιμοΕίμαι ακόμα σε αναζήτηση...
τρυπάρα απιστευτη
Η καλύτερη!!!!τρυπάρα απιστευτη