Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.089
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου κινδυνευεις?!?!?...,_ _ _,...
....μαγκα μου κινδυνευεις?!?!?...,_ _ _,...
Γαμει ο κόσμος απάνθρωπε, γαμει!!Sold out οι γνωστές ανεξαρτητες. Ηρθα για μια μερα Αθηνα και εχω στειλει σε 3-4 μεχρι τωρα και δεν μπορει καμια να ερθει
αδερφε οχι δεν εχω να προτεινω τιποτα.Μίας και θεωρησε σοβαρό άτομο Έχεις να προτείνεις λοιπόν εσύ έναν τρόπο που θα έπρεπε να διεξαχθεί μια ορθή ψηφοφορία; Ώστε κατά τα γραφόμενα σου Μη σοβαρά άτομα (έχουν ψηφίσει 500+) που ψήφισαν να λαμβάνουν μέρος σε τέτοιες ψηφοφορίες του πούτσου ;
Καλησπέρα σε κάποια πράγματα συμφωνούμε σε κάποια πράγματα όπως είναι φυσικό διαφωνούμε. Δεν θα κουράσω θα είμαι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικός για να απαντήσω στα θέματα που όχι μόνο εσύ αλλά και αρκετά μέλη έχουν θέσει σχετικά με την ψηφοφορία. Σίγουρα η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει μείον έχει και τα σύν. Όπως καλά έθιξες το θέμα της διαφάνειας αποτελεί μείζον για την αδιάβλητη διαδικασία. Πιστεύω ως έναν βαθμό και είναι στο χέρι τού/των διαχειριστών να εξαλείψουν αυτά τα φαινόμενα νοθείας όπως επίσης καλά περιγράφεις.αδερφε οχι δεν εχω να προτεινω τιποτα.
οι ηλεκτρονικες ψηφοφοριες κατ' εμε αυτου του ειδους ειναι ο ορισμος της αναξιοπιστιας και της νοθειας.
μπαινει ο καθενας,χωρις καμμια ταυτοποιηση και με οσους λογαριασμους εχει ηδη ή που φτιαχνει στην πορεια και ψηφιζει ο,τι θελει.
να σου θυμισω την περσινη ή προπερσινη,μπορει και λιγο παλιοτερη, που ψηφιζες μεχρι και χωρις να ησουν σε συνδεση.
μονο εγω τοτε ειχα ψηφισει τοτε 6-7 φορες,φαντασου τι γινοταν,τα ξερεις γιατι τα ειχαμε πει και τοτε και στο νημα και σε πμ.
ας μην πω για προμοτορια,για κλωνους επι κλωνων κλπ,για γραφεια,μεχρι και οι κοπελλες οι ιδιες ψηφιζουν τον εαυτο τους και τι αλλο να πρωτοθυμηθω.
εσυ μπορει να εχεις τις πιο αγνες προθεσεις,οι συνθηκες ομως ειναι τετοιες που δεν το επιτρεπουν να γινει σωστα.
οτι αποτελεσμα και να βγει θα ειναι απο την πρωτη στιγμη λανθασμενο για να μην πω πλαστο και για γελια.
ασε που και με τοσες πολλες επιλογες ειναι αδυνατο να τις εχει παρει καποιος ολες τις κοπελλες και αρα ψηφιζει με βαση αυτες που εχει παρει,αν θεωρησουμε οτι ψηφιζει μονο με εναν λογαριασμο.
οι νεωτερες συμμετεχουσες υστερουν απο τις παλιοτερες και ποσα αλλα μπορω να σου πω που καθιστουν την ψηφοφορια ακυρη απο την αρχη μεχρι το τελος.
και οσο για αυτους που ψηφισαν,ναι ουτε το 5-6% για μενα ψηφισαν σοβαρα.
οι υπολοιποι απλα το χαβαλε τους κανουν,χωρις κοστος,αλλοι ειναι κλωναρια,αλλοι γιατι βαριουνται ψηφιζουν χωρις να ξερουν καν καμμια κοπελλα και γενικως η κατασταση πιο πολυ τζερτζελο θυμιζει παρα κατι σοβαρο.
ας συνεχισουν οσοι πιστευουν οτι εκφραζονται,δεν τους εμποδιζει κανεις.
Χρειάζομαι μισό μύριο ασαπ.....μαγκα μου κινδυνευεις?!?!?
Όλοι, όχι καποιος μόνο.Χρειάζομαι μισό μύριο ασαπ.
Όλο και κάποιο μέλος θα έχει πρόχειρο σε κανα συρτάρι...
Μπααα βρήκα στο κομοδίνο ξεχασμένα 400κ...μου φτάνουνΌλοι, όχι καποιος μόνο.
Και μιλάω για BTC όχι για γιουρο.
Θα στείλεις διεύθυνση?
Στείλε μου πληροφορίες αν μπορείςΜάγκες υπάρχει μία ανεξάρτητη που έχει δικό στούντιο στο Ίλιον και κάνει και επισκέψεις εκτός, γνωρίζει κάποιος πως θα την βρω; Έλενα την λένε
κ εκεινος πληροφοριες ζηταει,η ερωτηση σου λοιπον δεν προυποθετει οτι τελικα τη βρηκε πρωτα;Στείλε μου πληροφορίες αν μπορείς
Δεν σε έπιασα?κ εκεινος πληροφοριες ζηταει,η ερωτηση σου λοιπον δεν προυποθετει οτι τελικα τη βρηκε πρωτα;
ειναι που γλιστραω σα το χελι!!!Δεν σε έπιασα?
Εντάξει χέλιειναι που γλιστραω σα το χελι!!!
τεσπα nevermind
Ιωάννα;
Βεβαίως βεβαίως...Ιωάννα;
Της το τακτοποιήσαμε το κωλαράκι … της γλυκούλας απόψε!Βεβαίως βεβαίως...
Υπάρχουν διάφορετικες αγγελίες με αλλο όνομα και ιμειλ και με τις ίδιες φωτογραφίες.
Γνωρίζουμε κάτι;;