tandemcycle
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
σε ευχαριστώ πολυ !!
Ψεύτικες φωτογραφίες, το έχω γράψει παλιότερα...
εμπειρία η συμβουλη αγαπητοι φιλοι?
τόσο χάλια? Είναι η 2η μαύρη κριτική για την νεαρή...δοκιμή με την παρακατω μιας και δε μπορεσα να αντισταθω στα στηθια !!!
όπως όμως εχουν αναφερει συναδελφοι ήταν από τις πιο απαραδεκτες συμεριφορές και service !
πολύ κρίμα γιατί πραγματικά είναι ότι πιο όμορφο και κορμάρα έχω δει εκτός γραφείων !
Γενικά τα too good to be true να τα προσέχεις μανσε ευχαριστώ πολυ !!
πρωην στουντιοκοριτσο.δεν ειναι σερβα ειναι βουλγαρα.παει οπου θες αρκει να δειξεις μαρουλι
Καλησπέρα . ξέρεις κάνεις κάτι για αυτή εδώ?? Ταξιδεύει εκτός Αθηνών?
πρωην στουντιοκοριτσο.δεν ειναι σερβα ειναι βουλγαρα.παει οπου θες αρκει να δειξεις μαρουλι
μαύρο στην καριολα...όλο λόγια και υποσχέσεις μέχρι να πάρει το μαρούλι...μετά όχι αυτότόσο χάλια? Είναι η 2η μαύρη κριτική για την νεαρή...
δοκιμή με την παρακατω μιας και δε μπορεσα να αντισταθω στα στηθια !!!
όπως όμως εχουν αναφερει συναδελφοι ήταν από τις πιο απαραδεκτες συμεριφορές και service !
πολύ κρίμα γιατί πραγματικά είναι ότι πιο όμορφο και κορμάρα έχω δει εκτός γραφείων !
Καλησπερα παιδια. εχουμε καμια γνωμη για την παρακατω. ευχαριστω πολυ!
Φιλε καλη η εθνολογια σου αλλα μεις θελουμε να μαθουμε στο κρεβατι πως συμπεριφερεταιΕχω γραψει για το μαλακιστηρι πρωτος αφου εκανα κασκαντερ και εγω για τους βυζους το πηρα αλλα ειμαστε διαφορετικοι ολοι οι ανθρωποι και απο την μερια της φυλετικης καταγωγης ( οχι με την ναζιστικη θεωρια κατωτερης ανωτερης φυλης και κολοκυθια τουμπανο ) ετσι και αυτοι που ειναι αλβανικης καταγωγης οι πλειονοτητα εχει καποια χαρακτηριστικα ειτε θετικα ειτε αρνητικα .
Προσωπικη εμπειρια εχω καταταξει περισσοτερα αρνητικα στην λιστα μου ,αλλα το να μην εισαι περηφανος για τον τοπο καταγωγη σου με ξεπερναει
Παραδειγμα ξερω μια οτι ειναι αλβανιδα την ρωταει ο αλλος απο που εισαι λεει
Ιταλιδα οι περισσοτερεςλενε οτι ειναι Ιταλιδες μια αλλη φορα αλλη μου λεει οτι ειμαι Ελληνο αμερικανα
Φιλε καλη η εθνολογια σου αλλα μεις θελουμε να μαθουμε στο κρεβατι πως συμπεριφερεται
Φιλε καλη η εθνολογια σου αλλα μεις θελουμε να μαθουμε στο κρεβατι πως συμπεριφερεται
αν και ειχα διαβασει τις κριτικες και τα σχολια των συναδερφων εκανα το λαθος να δοκιμασω την συγκεκριμενη Αλβανεζα και τα λαθη πληρωνονται.
γραφω για να προλαβω ισως καποιους αλλους που δεν θα το παιξουν πονηροι σαν εμενα και θα βασιστουν στις προηγουμενες κριτικες και θα ξεπερασουν την συγκεκριμενη.
Απαραδεκτη η τυπισα -ξεπετα αδιαφορη και οχι τοσο καθαρη -αποτυχια και χαμενα λεφτα ! Παιδια μακρυα !