Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
καμια καλη περιπτωση στα 60 με 80 ευρω παιδες παιζει? ακουω προτασεις...
Εχω στειλει κ εγω πμ))φιλαρακι μου καλημερα ! χαρηκα που περασες καλα χθες
και εγωΕχω στειλει κ εγω πμ))
πειραιωτακη ειμαι και εγω φιλε..σου εχω στειλει pm για δωσε πληροφοριες αν μπορεις..φιλαρακι μου καλημερα ! χαρηκα που περασες καλα χθες
σου εχω στειλει pm φιλε αν μπορεις δωσε πληροφοριες στο λαοΕυακι τι γαμαω καιρό τώρα και είπα να την μοιραστώ με κάποιους φίλους και να ανταλαξω με κάποιους άλλους με την συνεναιση της βέβαια. Κάνει φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο cim 60ευρω 1 φορά σεξ 100 2 μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί καιστο σπίτι τις για ραντεβού δεν έχει διευκρινιστεί αυτό
καποια στιγμη θα σου γραψω φιλαρακιπειραιωτακη ειμαι και εγω φιλε..σου εχω στειλει pm για δωσε πληροφοριες αν μπορεις..
οκ ευχαριστω φιλε απλα αν μπορεις στειλε pm για να κλεισω ακομα και τωρα που μπορω ραντεβου...για να δουμε..καποια στιγμη θα σου γραψω φιλαρακιπειραιωτακη ειμαι και εγω φιλε..σου εχω στειλει pm για δωσε πληροφοριες αν μπορεις..
σου εχω στειλει pm φιλε αν μπορεις δωσε πληροφοριες στο λαο
Μπα . Πουθενα..εχει απαντησει σε κανεναν αραγεςςςςς????
Η θρυλικη Αννα590
μάντης είσαι.. :oΜπα . Πουθενα
μάντης είσαι.. :o
Αυτη ειναι,ας μας πει οποιος γνωριζει,Δηλαδή οι photos των δύο αγγελιών ανήκουν στο ίδιο άτομο?
η πρώτη αγγελία φέρνει πιο πολύ στο σήμερα.κσι λίγο πιο αδύνατη μάλλονΑυτη ειναι,ας μας πει οποιος γνωριζει,
ποιες ειναι πιο κοντα στην σημερινη πραγματικοτητα..
Δεν πρέπει να έχει αγγελία αδερφέ. Μπες στις φωτο της και στείλε μέιλ και θα περιμένεις να σου απάντησήΠου θα βρω αγγελία απο την ΙΟΛΗ;;
Ναι όπως μου έστειλε και εμένα.Η μάλλον για να ακριβολογουμε μου απάντησε ρωτοντας με που βρήκα το μαιλ και διάφορα άλλα.Μεχρι εκείΔεν πρέπει να έχει αγγελία αδερφέ. Μπες στις φωτο της και στείλε μέιλ και θα περιμένεις να σου απάντησή