old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Τώρα μπήκα και το είδα , ανταποδίδω φίλε..τζιμη +old boy
Τώρα μπήκα και το είδα , ανταποδίδω φίλε..τζιμη +old boy
Βοηθαω λιγο για να μην ανοιγουν πρωι πρωι το φβ...
Σκετη λουκρητία η κυρια...Ειναι αυτο που λενε οι παλιοι..."το βυζι και το μαλλι, καθημερνη στολη" Μουναρος!
Συμφωνειτε ρε ρεμαλια?
δεν θεωρειται ανεξαρτητη? για την μαριαλενα που ρωτησα το πρωι?
νά ξέρεις πάντως οτι φίλος μου με το που του έσκασε στην πόρτα την έστειλε πίσω όπως ήρθε...
αντε μπραβο.γι αυτην εγραφα.Βοηθαω λιγο για να μην ανοιγουν πρωι πρωι το φβ...
Σκετη λουκρητία η κυρια...Ειναι αυτο που λενε οι παλιοι..."το βυζι και το μαλλι, καθημερνη στολη" Μουναρος!
Συμφωνειτε ρε ρεμαλια?
δυο ειμαστε.εγω περασα οπως ηθελα μαζι της.ενδεχομενως οι πιτσιρικαδες να μην μπορουν να κουμανταρουν την μπαμπατσικη θεια.σε λιγο θα αρχισω να αισθανομαι λιγο αβολα που αρεσει η γκομενα μονο σε μενα....
σε λιγο θα αρχισω να αισθανομαι λιγο αβολα που αρεσει η γκομενα μονο σε μενα....
με στελνει στην κεντρικη σελιδα του φουμπου.εγραψα οτι ειναι αυτη της φωτογραφιας στην ξαπλωστρα.αν εσυ την βλεπεις μπαζο,οκ..ποσο περισσοτερο πενηνταρακια να σας το κανω?
Να ήταν μονο μπάζο πάει στο διάολο. Αυτή ρε φίλε έχει το βλέμα του psycho.
WTF
γουστα ειναι αυτα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!!!!αν γουσταρεις τελος.....
δεν μας προτεινεις καμια καλυτερη αφου αυτπη δεν σου κανει?Να ήταν μονο μπάζο πάει στο διάολο. Αυτή ρε φίλε έχει το βλέμα του psycho.
WTF
αμα διαβασεις λιιιιιγο πιο πισω , θα τα βρεις ολα...2 μερες μιλουσαμε για δαυτην...ρε παιδια η αντριαννα πρωην βερονικα πιτσιρικα που εχει αρκετες κριτικες τελευταια που τη βρισκουμε??
εχει κανεις λινκ?
Δες pm..!ρε παιδια η αντριαννα πρωην βερονικα πιτσιρικα που εχει αρκετες κριτικες τελευταια που τη βρισκουμε??
εχει κανεις λινκ?
είναι αυτη που λέει αντριάννα ελληνίδα?70ευρο?αμα διαβασεις λιιιιιγο πιο πισω , θα τα βρεις ολα...2 μερες μιλουσαμε για δαυτην...
αμα ειναι psycho ας την τοτε ρε φιλε για μενα που την γουσταρω. Εχω ειδικοτητα στις τρελλες και μπορω να σου πω οτι εχω περασει μια χαρα με δρομοκαΐτειο. Δεν ακουσα ποτε τους διαφορους πουτσοφυλακες και διαφορες χυσοντουλαπες και κλαουνες και περναω μια χαρουλα. Η συγκεκριμενη εμενα παντως θα μου προκαλουσε μεγαλο σκουρδουμπλούκου. Μαλλον θα προκειται για σκαμπρόζικο περιπατο. Εγω παντως που ρωτησα την Βικη (WIKI) για την συγκεκριμενη φαινομούνα μου ειπε μια χαρα πραγματα. Οταν κανω κικιρικι, που θα ειναι συντομα ,θα ενημερωσω...Να ήταν μονο μπάζο πάει στο διάολο. Αυτή ρε φίλε έχει το βλέμα του psycho.
WTF
α,χα,χα,χα,αμα ειναι psycho ας την τοτε ρε φιλε για μενα που την γουσταρω. Εχω ειδικοτητα στις τρελλες και μπορω να σου πω οτι εχω περασει μια χαρα με δρομοκαΐτειο. Δεν ακουσα ποτε τους διαφορους πουτσοφυλακες και διαφορες χυσοντουλαπες και κλαουνες και περναω μια χαρουλα. Η συγκεκριμενη εμενα παντως θα μου προκαλουσε μεγαλο σκουρδουμπλούκου. Μαλλον θα προκειται για σκαμπρόζικο περιπατο. Εγω παντως που ρωτησα την Βικη (WIKI) για την συγκεκριμενη φαινομούνα μου ειπε μια χαρα πραγματα. Οταν κανω κικιρικι, που θα ειναι συντομα ,θα ενημερωσω...