ρε φιλε ζ4 θελω να πιστευω οτι τη χειρονομια αυτη δεν την εκανες για μενα...γιατι αν την εκανες για μενα τοτε μπορω να σου απαντησω ΜΟΝΟ στην γλωσσα που καταλαβαινεις. Εχεις τιποτα (μηπως εχεις παρει λιγο μεγαλο κωλοβυθομετρο και μας περνας ολους απο κει) και εχεις μπριζωθει μαζι μου φιλε? Μηπως χεζεις τσιμεντο και τα βαζεις με οποιον θελει να γαμησει πουτανα που δεν σου αρεσει? Αν σε εχοχλει ο καθε ενας με αυτο , τοτε μπορεις να επιστρεψεις πισω εκει στην αιθουσα αναμονης να δινεις χαριτωμενακια σε παιδακια που περιμενουν στη σειρα του Α/Β για τυρακι. Μια χαρα το πας φιλε. Συνεχισε και ασε τα σχολια για το που βαζω την πουτσα μου εγω. Εχω πει ρε φιλε τιποτα εγω για τις μαλακιες τις δικες σου που ποσταρεις? Τι μας εχει πει ρε φιλε δηλαδη? Οτι η VIKA95 (σιγα την τριανταφυλλομούνα)ειναι ωραιο μουνι? Σιγα την κριτικη ρε μεγαλε. Αν βαρεθηκες εδω μπορεις να πας πισω στο chat room με Αντζελα (σιγα την ξουκαυλη ρε μεγαλε, σιγα την μπροστομουνα)και να της πεις αυτο που βλεπεις στην φωτο. Great contribution ρε φιλε. Ο θεός να σε φυλάει απο παλιά πουτάνα και καινούριο καπετάνιο! Αυτο ξερω εγω αγαπητε μου. Αληθεια ρε φιλε τι αλλο εχεις να μας πεις? Οτι γαμησες την κατερινα 2 φορες (σιγα ρε φιλε την ορθια αακτινογραφια-προσεχε την 3η φορα μην σου μεινει στα χερια)και μετα το εριξες στις μπουρδελοτσαρκες? Σιγα ρε φιλε, βαστα το καραβι και δεσε και λιγο καρναγιο. Ακου φιλαρακο, με ποια γαμοπουτανα τραβογαμιέμαι εγω ειναι δικη μου δουλεια και κανενος αλλου, comprente τρεντουλο? Αντε λοιπον γιατι αρχιζεις κα βγαζεις ζγόρτζα...Με αλλα λογια φιλε, τσάκα την τσαπού και ασε με στα γουστα μου...
ΥΓ αν η χειρονομια με την μαλακια που ποσταρες δεν παει για μενα, τοτε φιλε μου αγαπητε "γραμμες και πορελασεις". (πιστευω να καταλαβαινεις) Δηλαδη ο,τι διαβασες το ξεχνας.