karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
χα,χα,χα.δευτερο οχι.στο τριτο θα μας παραπεμψετε στο σωστο λινκ με το νεο τηλ?
τριτο ΟΧΙ
χα,χα,χα.δευτερο οχι.στο τριτο θα μας παραπεμψετε στο σωστο λινκ με το νεο τηλ?
Παλαιότερα είχε αγγελίες ως Εβα
μην μου ζαλας τ αρχιδια απο θρεντ σε θρεντ.τριτο ΟΧΙ
any good ??
ρε μαν αυτή είχε/έχει προφίλ εδώ μου φαίνεταιδεν την ξερω παιχτη εκτος αν εχει παραπλανητικες φωτο.
Σε αυτη την τιμη σου προτεινω την αλογα μιλφ συν 20 το κουλουρι που τα δουλευει σαν σκυλι.
Παλιοτερα ειχε φατσοβιβλιο σαν ksifili milaia αλλα το εσβησε κ δδν ξερω το νεο της.
δεν νομιζω.ρε μαν αυτή είχε/έχει προφίλ εδώ μου φαίνεται
θα μπέρδεψα τους βύζους με άλλης τότεδεν νομιζω.
Μαμπα κ μετα φουμπου θυμαμαι εγω.
Αννα αν δεν με απατα η μνημη μου.
Ψηλη,αλογα ρωσιδα θειτσα με μεγαλα βυζια,τιμαγε το 100αρικο.
Παιζει να εχει κ αλλα αγγελια αφου η φωτο στην ξαπλωστρα ειναι η γκομενα που λεω αλλα το τηλ που εχω ειναι της προηγουμενης αγγελιας
στα μείον ότι δεν φιλάει.ναι οντως αξιολογη.και καλη στις υπηρεσιες της.
τι παραπανω να γραψω παιχτη?Καλο κ με βυζους
για δωκε κανα ινφο παραπανω bro
οποθ αστερακια τι βαζουμε?
ελα εφορε φιλε...οπου αστερακια να βαλεις l o v e l i s t (χωρις κενα φυσικα)οποθ αστερακια τι βαζουμε?
με στελνει στην κεντρικη σελιδα του φουμπου.εγραψα οτι ειναι αυτη της φωτογραφιας στην ξαπλωστρα.αν εσυ την βλεπεις μπαζο,οκ..ποσο περισσοτερο πενηνταρακια να σας το κανω?παντως αν λες για αυτη σορρυ φιλε αλλα ειναι μπαζακι με το συμπαθειο
Μαλλον εισαι μύωπς φιλαρακι!!!!!!!Βοηθαω λιγο για να μην ανοιγουν πρωι πρωι το φβ...
Σκετη λουκρητία η κυρια...Ειναι αυτο που λενε οι παλιοι..."το βυζι και το μαλλι, καθημερνη στολη" Μουναρος!
Συμφωνειτε ρε ρεμαλια?
Έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν, μέτρια πράματα, δε θα μου μείνει αξέχαστοΜαλλον εισαι μύωπς φιλαρακι!!!!!!!
ενταξει ρε ζ4...μπορει. Αλλα να σου κανω μια ερωτηση. Τα θαυμαστικα στο τελος τι τα ηθελες? Να μου πεις δηλαδη με εμφαση οτι επειδη γουσαρω μια γυναικα που εσενα δεν σου αρεσει ειμαι μυωπς? Δεν νομιζω φιλαρακι οτι σε αυτο εχεις δικιο. Μπορουσες να γραψεις κατι αλλο αλλα οχι και να με προσβαλλεις. Τα γουστα φιλε μου ειναι γουστα ιδιως με τις πουτανες...Μαλλον εισαι μύωπς φιλαρακι!!!!!!!
Εχεις δικιο φιλος! Το παίρνω πίσω και επαναδιατυπώνω, αναφέροντας σου ότι απλά είσαι κακόγουστος. Ελπίζω συντακτικός να κάλυψα κάθε σου προσδοκία.ενταξει ρε ζ4...μπορει. Αλλα να σου κανω μια ερωτηση. Τα θαυμαστικα στο τελος τι τα ηθελες? Να μου πεις δηλαδη με εμφαση οτι επειδη γουσαρω μια γυναικα που εσενα δεν σου αρεσει ειμαι μυωπς? Δεν νομιζω φιλαρακι οτι σε αυτο εχεις δικιο. Μπορουσες να γραψεις κατι αλλο αλλα οχι και να με προσβαλλεις. Τα γουστα φιλε μου ειναι γουστα ιδιως με τις πουτανες...