οι αλβανιδες το γυρνανε σε ρουμανες τυπε, οι ρουμανες μενουνε ρουμανες, οι βουλγαρες απροσδιοριστο
Oι ρουμανες το παιζουν και λιγο ισπανιδες
οι αλβανιδες το γυρνανε σε ρουμανες τυπε, οι ρουμανες μενουνε ρουμανες, οι βουλγαρες απροσδιοριστο
Να σ' ευχαριστήσουμε κε Χαράλαμπε για την ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ κριτική σου για την Αλέκα. Η σουρθε άλλη απ' το γραφειο ή κατι πινεις. Η Αλεκα ήρθε με μισή ωρα καθυστέρηση και στην εξης φαση. "ένα λεπτο να κανω ντουσακι και ξεκιναμε ". Σε 10 λεπτα ρωταω "εχεις κατι" , "όχι να λούζομαι μια και βρηκα ζεστο νερο "!. Βγαινει σε λιγο με μια πετσετα στο κεφαλι. (εχουν περασει ηδη 3/4 της ωρας.) "Δεν θα τα στεγνωσεις ?ρωταω . "όχι μετα όταν εσυ θα φυγεις ". Ξαπλώνουμε και ακουω "φιλι στο στομα δεν κανω". Παω να χαιδεψω βυζι " Μην μου πιπιλισεις ρογες γιατι ποναω". Προχωραω προς τα κατω και ξανακουω " ξερεις χτες τελειωσε η περιοδος και μπορει να εχω ακομη λιγα ροζ. Για αυτό μην γλύψεις!!!". Ενταξει λεω "κανε πιπα". Απαντηση "μονο με προφυλακτικο ". Εκει αρχιζω να ντύνομαι και της ζηταω πισω 20 ευρω γιατι δεν καναμε πρωκτικο. και ακουω το εξης τρελλο. "εγω καθομαι , εσυ δεν θες τον κολο μου ". Κανομικα επρεπε να κατσω ένα τεταρτο και να τη πηδαω συνεχειαστο κολο. Αλλα την ειχα τοσο συχαθει που σηκωθηκα κι εφυγα. και ρωταω παλι Κε Χαράλαμπε στο κρεβατι γλυκια που το ειδες γμτ το ξστρι μου ?????αυτή τη δοκίμασα εγώ ! μικρό ροζ μουνάκι, πραγματικά ήταν η κοπέλα της φωτό. Από γραφείο είναι, μικρή γύρω στα 24 λεπτή με πολύ ωραίο κωλαράκι και στενό μουνάκι. η θέα στα τέσσερα εξαιρετική. στο τηλ. ξυνή αλλά στο κρεβάτι γλυκιά. 80 συν 20 ο κώλος
Μιλαμε βεβαια για το παρακατω φρουτο που μαλλον κανει και αρπαχτες από το στουντιο που δουλευει. Αλλοιως δεν εξηγειται τετοια συμπεριφορα. Περιττο να πω ότι τα 100 τα πηρε μολις μπηκε για πληρες πρόγραμμα.
Μιλαμε βεβαια για το παρακατω φρουτο που μαλλον κανει και αρπαχτες από το στουντιο που δουλευει. Αλλοιως δεν εξηγειται τετοια συμπεριφορα. Περιττο να πω ότι τα 100 τα πηρε μολις μπηκε για πληρες πρόγραμμα.
δεν είναι απαραίτητο για τα χρήματα που τα ζήτησε μπροστά να προδιαθέτει κάτι από προσωπική άποψη μου, αλλα όσον αφορά την ''κριτική'' ναι είναι γνωστό... Αλλά μπράβο στον brittania που το ανέφερε ετσι ώστε στο μέλλον να αποφευχθείΤα χρήματα απο πριν προδιαθέτουν άσχημα, οσο για τις κριτικές...
για διαβασε την μοναδικη κριτικη που υπαρχει...www.bourdela.com/call-girls/girls/marina/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/marina/[/url]..Εχει κανένας συναγωνιστής γνώμη για την εν'λογο κυρία
..μελετάτε τας γραφάς..ευχαριστώ.....απλά στο χρωστάω με έσωσες
ευχαριστώ.....απλά στο χρωστάω με έσωσες
επ!αντε ρε απο κει. πως κανετε ετσι. το καλυτερο κοριτσι εχασε ο φιλος
Φιλαρακο εισαι αρχοντας!!!!!!! Να εισαι καλα για την κρητικη γιατι μολις θα επερνα τηλ να το επερνα το μωρο για το βραδακι και τυχαια διαβασα την κριτικη σου!!!! Ευτυχως γλυτωσα τα ευρωπουλα!!!! Μαυρο στην μπουρουχα!!!Να σ' ευχαριστήσουμε κε Χαράλαμπε για την ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ κριτική σου για την Αλέκα. Η σουρθε άλλη απ' το γραφειο ή κατι πινεις. Η Αλεκα ήρθε με μισή ωρα καθυστέρηση και στην εξης φαση. "ένα λεπτο να κανω ντουσακι και ξεκιναμε ". Σε 10 λεπτα ρωταω "εχεις κατι" , "όχι να λούζομαι μια και βρηκα ζεστο νερο "!. Βγαινει σε λιγο με μια πετσετα στο κεφαλι. (εχουν περασει ηδη 3/4 της ωρας.) "Δεν θα τα στεγνωσεις ?ρωταω . "όχι μετα όταν εσυ θα φυγεις ". Ξαπλώνουμε και ακουω "φιλι στο στομα δεν κανω". Παω να χαιδεψω βυζι " Μην μου πιπιλισεις ρογες γιατι ποναω". Προχωραω προς τα κατω και ξανακουω " ξερεις χτες τελειωσε η περιοδος και μπορει να εχω ακομη λιγα ροζ. Για αυτό μην γλύψεις!!!". Ενταξει λεω "κανε πιπα". Απαντηση "μονο με προφυλακτικο ". Εκει αρχιζω να ντύνομαι και της ζηταω πισω 20 ευρω γιατι δεν καναμε πρωκτικο. και ακουω το εξης τρελλο. "εγω καθομαι , εσυ δεν θες τον κολο μου ". Κανομικα επρεπε να κατσω ένα τεταρτο και να τη πηδαω συνεχειαστο κολο. Αλλα την ειχα τοσο συχαθει που σηκωθηκα κι εφυγα. και ρωταω παλι Κε Χαράλαμπε στο κρεβατι γλυκια που το ειδες γμτ το ξστρι μου ?????
για κοιτα λιγο τα πμ σου...Φιλαρακο εισαι αρχοντας!!!!!!! Να εισαι καλα για την κρητικη γιατι μολις θα επερνα τηλ να το επερνα το μωρο για το βραδακι και τυχαια διαβασα την κριτικη σου!!!! Ευτυχως γλυτωσα τα ευρωπουλα!!!! Μαυρο στην μπουρουχα!!!
Τι ειδα το πμ που μου εστειλες..... Σου απαντησα πιστευω να το πηρες!!!για κοιτα λιγο τα πμ σου...