likestiletoheels
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πάει που πάει για λιώσιμο η Αφροδίτη, δεν μου δίνετε και εμένα το τηλ. της να μην μείνω στην απέξω παρακαλώ?
ρε μανία με την Αφροδίτη!!!(σε pm) ευχαριστώ
πάει που πάει για λιώσιμο η Αφροδίτη, δεν μου δίνετε και εμένα το τηλ. της να μην μείνω στην απέξω παρακαλώ?
Δηλαδη αξιζει καλυτερα απο Μπετουλα ή Ελλη29 στο θεμα του κωλο-κολουριου? Απο μποι ειναι πολυ κοντη?αυτή τη δοκίμασα εγώ ! μικρό ροζ μουνάκι, πραγματικά ήταν η κοπέλα της φωτό. Από γραφείο είναι, μικρή γύρω στα 24 λεπτή με πολύ ωραίο κωλαράκι και στενό μουνάκι. η θέα στα τέσσερα εξαιρετική. στο τηλ. ξυνή αλλά στο κρεβάτι γλυκιά. 80 συν 20 ο κώλος
Για πες για σέρβις, υπάρχει ενδιαφέροναυτή τη δοκίμασα εγώ ! μικρό ροζ μουνάκι, πραγματικά ήταν η κοπέλα της φωτό. Από γραφείο είναι, μικρή γύρω στα 24 λεπτή με πολύ ωραίο κωλαράκι και στενό μουνάκι. η θέα στα τέσσερα εξαιρετική. στο τηλ. ξυνή αλλά στο κρεβάτι γλυκιά. 80 συν 20 ο κώλος
ύφος περπατημένης γκόμενας αλλά πιο πολύ κοριτσάκι είναι παρά ψημένο call girl. χαμογελαστή είναι, συμμετέχει, αντέχει το σφυροκόπημα παρά το λεπτό του σώματος.Για πες για σέρβις, υπάρχει ενδιαφέρον
ΔΕΝ αξιζει.
έχω κάνει κάποια έρευνα και εχω φτάσει κάπου αλά υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει ?
ΔΕΝ αξιζει.
60 ευρο???και 80??νομιζα οτι ειναι πιο ακριβη!!!!
Παραθεση στο εαυτο μου εεε !. Λοιπον ο τυπος που μιλαει είναι ο τυπος της ελλης 29. να το επιβεβαιωσει καποιος ?έχει αναφερθεί το παρακάτω?? ειναι οντως ανεξάρτητο??
ευχαριστώ
[/quote)
Πρακτορειο και η φωνη του πρακτορα καποιον μου θυμιζει
1000% τις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες σε προφίλ call girl.