z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Ξερει κανενα ςσυναγωνιστης τι παιζει με αυτο το μωρο? αν ειναι real...? κλπ...
Να σ' ευχαριστήσουμε κε Χαράλαμπε για την ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ κριτική σου για την Αλέκα. Η σουρθε άλλη απ' το γραφειο ή κατι πινεις. Η Αλεκα ήρθε με μισή ωρα καθυστέρηση και στην εξης φαση. "ένα λεπτο να κανω ντουσακι και ξεκιναμε ". Σε 10 λεπτα ρωταω "εχεις κατι" , "όχι να λούζομαι μια και βρηκα ζεστο νερο "!. Βγαινει σε λιγο με μια πετσετα στο κεφαλι. (εχουν περασει ηδη 3/4 της ωρας.) "Δεν θα τα στεγνωσεις ?ρωταω . "όχι μετα όταν εσυ θα φυγεις ". Ξαπλώνουμε και ακουω "φιλι στο στομα δεν κανω". Παω να χαιδεψω βυζι " Μην μου πιπιλισεις ρογες γιατι ποναω". Προχωραω προς τα κατω και ξανακουω " ξερεις χτες τελειωσε η περιοδος και μπορει να εχω ακομη λιγα ροζ. Για αυτό μην γλύψεις!!!". Ενταξει λεω "κανε πιπα". Απαντηση "μονο με προφυλακτικο ". Εκει αρχιζω να ντύνομαι και της ζηταω πισω 20 ευρω γιατι δεν καναμε πρωκτικο. και ακουω το εξης τρελλο. "εγω καθομαι , εσυ δεν θες τον κολο μου ". Κανομικα επρεπε να κατσω ένα τεταρτο και να τη πηδαω συνεχειαστο κολο. Αλλα την ειχα τοσο συχαθει που σηκωθηκα κι εφυγα. και ρωταω παλι Κε Χαράλαμπε στο κρεβατι γλυκια που το ειδες γμτ το ξστρι μου ?????
Ξερει κανενα ςσυναγωνιστης τι παιζει με αυτο το μωρο? αν ειναι real...? κλπ...
φίλε συμφωνώ, μεγάλη ξεπέτα, πήρε 100 για μία φορά και σε 45 λεπτά είχε εξαφανιστεί.Μιλαμε βεβαια για το παρακατω φρουτο που μαλλον κανει και αρπαχτες από το στουντιο που δουλευει. Αλλοιως δεν εξηγειται τετοια συμπεριφορα. Περιττο να πω ότι τα 100 τα πηρε μολις μπηκε για πληρες πρόγραμμα.
ΝΑΙ ΖΗΤΑΕΙ 90+20 ΑΝΑΛ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΕχει κανένας συναγωνιστής γνώμη για την εν'λογο κυρία
ΝΑΙ ΖΗΤΑΕΙ 90+20 ΑΝΑΛ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
Ασε μας φιλε γιατι και εσυ ειπες ότι την πηρες τρεις φορες. Μ αυτό το λιγδιασμενο μαλλι και λιγο εμεινε στο μπανιο. Αει σιχτιρ τι μου την θύμησες . Αναγουλα μουρχεται.τρια τεταρτα της ωρας λουζοτανε;
Μην κοροιδευεις ρε συ. Δεν την εχεις πατησει και συ ? Αλλα αυτό ηταν άλλο πραγμα. Και ηταν και συστημενη από modular και εκεινο τον χαραλαμπο.μπορεί να εχει μαλλιά και αλλού
Μου έχει τύχει και εμένα κάτι ανάλογο με άλλο call girl αλλά με εσένα έσπασε το κοντέρ Της μαλακιαςΜην κοροιδευεις ρε συ. Δεν την εχεις πατησει και συ ? Αλλα αυτό ηταν άλλο πραγμα. Και ηταν και συστημενη από modular και εκεινο τον χαραλαμπο.
η ρια η μαυρουλα ειναι?...γιατι το σαιτ ειναι ανενεργο...ξερει κανεις για αυτη τη κορασιδα;
ναι ρε αυτη ειναι το παιζεις κ ανηξερος,σταδιαλα
γραφειο.εχει ξαναειπωθει.
γραφειο.εχει ξαναειπωθει.