ρε μαλακες ...
πληρωνετε το καθε πουταναριο κ σας κανει κ ανακριση???
το ταξι το πληρωνει αμα δεν σας κανει?!?!?
ετσι ακριβως
ρε μαλακες ...
πληρωνετε το καθε πουταναριο κ σας κανει κ ανακριση???
το ταξι το πληρωνει αμα δεν σας κανει?!?!?
60 κι αυτα ουτε σε νομισμα της χωρας της..δεν θα εδινα ουτε 60
περιμενουμε με αγωνια να μας μιλησεις και για την φοβερη Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Η !! που η ELLY SQYIRTING χρησιμοποιει το πρωην νουμερο τηλεφωνου της RIAS σου..Αγαπητέ φίλε ουδωλως που με νοιαζει
Αν πιστευεις οτι ειμαι γραφείο κι οντως αν
Ημουν δεν θα μιλούσα μονο για μια
Αλλα για 10!!! Ο καθένας εδω γράφει το μακρύ
Και το κοντό του για τις κοπελες οποτε
Ωφειλω να πω μια αληθεια!!!
2 φορες ,ακα,anal,100.Για μενα ειναι vfm,στο προτεινω,ομορφο πρωσοπο και κορμι,ειδικα απο κωλο γουσταρει πολυκαι ξαναρωταω την γνωστη μπετυ απο τ skype την εχει τιμησει κανεις προσφατα??/της εστειλα χτες για βραδυ και μου ειπε πως ειχε ραντεβου...κανεις να μας διαφωτισει???
2 φορες ,ακα,anal,100.Για μενα ειναι vfm,στο προτεινω,ομορφο πρωσοπο και κορμι,ειδικα απο κωλο γουσταρει πολυ
φιλε θελω να τ δαγκωσω ασχημα γιατι γουσταρω απο κωλο..φιλια δεν δεινει ομως ουτε cum in mouth κανει..ειναι γενικα ωραια κοπελα???λεπτουλα???στηθος???2 φορες ,ακα,anal,100.Για μενα ειναι vfm,στο προτεινω,ομορφο πρωσοπο και κορμι,ειδικα απο κωλο γουσταρει πολυ
οπως τα λες,ουτε φιλια ουτε cim,ψιλη ειναι,ξανθια,τρομερο κορμι,ομορφη κοπελα ωραιο προσωπο ,εγω δεν εχω ξαναγαμησει τανα που γουσταρει τοσο πολυ να δινει κωλοφιλε θελω να τ δαγκωσω ασχημα γιατι γουσταρω απο κωλο..φιλια δεν δεινει ομως ουτε cum in mouth κανει..ειναι γενικα ωραια κοπελα???λεπτουλα???στηθος???
εγω εχω γαμησει φιλε μου την μαρινα και δεν νομιζω να φτανει την μπετυ..μαλλον θα δοκιμασω και θα σου πω...αν μπορεις ελα πμ...οπως τα λες,ουτε φιλια ουτε cim,ψιλη ειναι,ξανθια,τρομερο κορμι,ομορφη κοπελα ωραιο προσωπο ,εγω δεν εχω ξαναγαμησει τανα που γουσταρει τοσο πολυ να δινει κωλο
Ποια μαρινα ? Του Guru ή καποια αλλη?εγω εχω γαμησει φιλε μου την μαρινα και δεν νομιζω να φτανει την μπετυ..μαλλον θα δοκιμασω και θα σου πω...αν μπορεις ελα πμ...
του guruΠοια μαρινα ? Του Guru ή καποια αλλη?
καποιο πμ κ γω για την εν λογω?μερσι
Αν ρωτας για τη μπετυ εψαξα και βρηκα αυτη την αγγελια
Αυτη πρεπει να ειναι απο αυτα που διαβασα πιο πανω.
καλημερα φιλε μου...γενικα αμα δεν κανουμε τους κασκαντερ ακρη δεν βγαουμε..σχολια ειναι 50-50..οντως ο φιλος πιο πισψ ειχε ασχημη εμπειρια...τωρα τα υπολοιπα τα βλεπουμε..παντως ειναι μειον που δεν φιλαει και δεν κανει cim....αυτη είναι. Οντως ψοφάει να γαμιεται από τον κώλο. Στην πίπα είναι εργάτρια αλλά δεν προσέχει με τα δόντια. Σώμα αδύνατο. Το πρόσωπο εγώ θα το έλεγα σκυλέ και αδιάφορο. Είναι για λάτρης του κώλου. Στα 4 και να μη τη βλέπεις. Χαχαχαχα. Στις ελεύθερες ώρες μου είπε φτιάχνει νύχια. Πάντως ένας συναγωνιστής είχε ένα ατυχο επισόδειο με τον κώλο της. Από το σκάψιμο ανακάλυψε πετρέλαιο. Στις πιο πίσω σελίδες τα λέει