steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα σύντροφοι έχει παίξει κανείς εδώ;
δεν την ξερω , αλλα βρηκα αυτο φιλε
Καλημέρα σύντροφοι έχει παίξει κανείς εδώ;
δεν την ξερω , αλλα βρηκα αυτο φιλε
κυριακη ειναι για εκκλησια!αστο τυπε μολιs εφαγα " ακυρο " , δεν δουλευει σημερα η !!!!@
μπετυ απο skype.ok τη βρηκαΓια ποιά ενδιαφέρεσαι παίχτη μου;
πλάκα πλάκα την συνάντησα στο μετρό ;)αστο τυπε μολιs εφαγα " ακυρο " , δεν δουλευει σημερα η !!!!@
πλάκα πλάκα την συνάντησα στο μετρό ;)
βάλε τήν φαντασία σου να δουλέψειχαχαχα !!! ελπιζω να μην πηγαινε σε ραντεβου ...και εφαγα ακυρο ετσι στεγνα , χαχαχα !!!
βάλε τήν φαντασία σου να δουλέψει
φίλε μου μήπως έχεις το τηλ της Μπέτης αν ναι μπορείς πμ?εγω εχω γαμησει φιλε μου την μαρινα και δεν νομιζω να φτανει την μπετυ..μαλλον θα δοκιμασω και θα σου πω...αν μπορεις ελα πμ...
το ξερωΕεεπ. Κι εσυ που το ξερεις ? Μαζι την πηρατε ?
εχεις κατι καλο να πτροτεινεις η ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ?????σπασε κ πηγαινε να γλυψεις καμια τανα
ΦΩΤΟ ΜΟΥΦΑ και βιβλιογραφια αρνητικηΚαλημέρα σύντροφοι έχει παίξει κανείς εδώ;
την πήρα εγώ αυτή για να μάθω και καλά να πάθω. μου ήρθε μια χοντρέλο ξανθιά αλλά ήτανε αυτή της φωτό μετά από 10ετία!! μεγάλη επιτυχία. για καλή μου τύχη την είχα καλέσει στο σπίτι μου και όταν την είδα μπροστά μου της είπα πως είχα ένα έκτακτο πρόβλημα. της έδωσα 10 ευρώ από ευγένεια και γιατί τη λυπήθηκα και έφυγε.
τουλαχιστον εσυ της εδωσες 10 ευρω επειδη τη λυπηθηκες, οι αλλοι που πληρωσανε και γαμησανε τη να πουνε?την πήρα εγώ αυτή για να μάθω και καλά να πάθω. μου ήρθε μια χοντρέλο ξανθιά αλλά ήτανε αυτή της φωτό μετά από 10ετία!! μεγάλη επιτυχία. για καλή μου τύχη την είχα καλέσει στο σπίτι μου και όταν την είδα μπροστά μου της είπα πως είχα ένα έκτακτο πρόβλημα. της έδωσα 10 ευρώ από ευγένεια και γιατί τη λυπήθηκα και έφυγε.
τουλαχιστον εσυ της εδωσες 10 ευρω επειδη τη λυπηθηκες, οι αλλοι που πληρωσανε και γαμησανε τη να πουνε?
Συναγωνιστές πως μπορεί να βρει κανείς τη Μπέτη. Στείλτε μήνυμα αν μπορείτεεγω εχω γαμησει φιλε μου την μαρινα και δεν νομιζω να φτανει την μπετυ..μαλλον θα δοκιμασω και θα σου πω...αν μπορεις ελα πμ...
τίποτα δε λένε. τι να πούνε. μούγκα τη στρούγκα
αυτη είναι. Είναι για λάτρης του κώλου.