TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αυτο ειναι αληθεια
Εγώ πάντως δεν είχα κανένα θέμα ηλικίας η ο,τιδήποτε άλλο με Μαρτα. Κι είμαι 29. Βέβαια κανόνισα με SMS αλλά και στο ξενοδοχείο όταν με είδε ούτε δυσανασχέτησε ούτε ανέφερε κάτι για ηλικίες. Ούτε και στο σεξ είπε τίποτα παρ όλο που ο πρώτος γύρος ήταν πηδημα για κάνα 40 λεπτό. Ξαναδοκιμασε μόνο με SMS. Σιγά μην κρατάει λίστα με νούμερα που απορρίπτει.
Εγώ πάντως δεν είχα κανένα θέμα ηλικίας η ο,τιδήποτε άλλο με Μαρτα. Κι είμαι 29. Βέβαια κανόνισα με SMS αλλά και στο ξενοδοχείο όταν με είδε ούτε δυσανασχέτησε ούτε ανέφερε κάτι για ηλικίες. Ούτε και στο σεξ είπε τίποτα παρ όλο που ο πρώτος γύρος ήταν πηδημα για κάνα 40 λεπτό. Ξαναδοκιμασε μόνο με SMS. Σιγά μην κρατάει λίστα με νούμερα που απορρίπτει.
ξαναπαρε μετα απο λίγες μέρες κ πες ότι εισαι 40.aa καταλαβα για αυτό μαλλον ηθελε να μιλησουμε λιγο στο τηλ μα και παλι...δεν θελει ένα 60αρακι επιπλέον ? τη χαλαει ?
ναι σωστος...θα δοκιμασω σε καμια βδομαδα με σμσ να δω παλι
Ρε φίλε είσαι 30 χρονών παιδί κι έχεις τόσο καημό να πηδήσεις την Μάρτα (και να της σκάσεις κι ένα 60άρι!), που σε έφτυσε επί τέλους;
Καμιά άλλη δεν σου αρέσει δηλαδή;
ρε φιλε επειδη εφαγες εσυ νουτελα δεν σημαινει οτι δεν αξιζει...εσυ εχεις μεινει εκει..πολλοι εχουμε παθει την ασχημη αυτη εμπειρια.τ θεμα εινα αξιζει η κοπελα ειναι ωραια??απο αυπηρεσιες..???αν εξαιρεσις αυτο που επαθες θα πηγαινες ξανα μαζι της???τα σπαει η τυπισσα τρελοοοοοοοοοοο αγορι.....παρε της και ενα δωρακι nutella να το καψετεεεεεε !
Ρε φίλε είσαι 30 χρονών παιδί κι έχεις τόσο καημό να πηδήσεις την Μάρτα (και να της σκάσεις κι ένα 60άρι!), που σε έφτυσε επί τέλους;
Καμιά άλλη δεν σου αρέσει δηλαδή;
Αυτη ειναι η Νεφελη που χει αναφερθει και απο αλλους... προσπαθει να πεισει οτι ειναι Ελληνιδα απο Ιωαννινα (ποιος ξερει γιατι) αδυνατη με μικρο στηθος αλλα ωραιο κορμι. Λεει 23 και ισως να κλεβει μερικα χρονακια. Μπορει να ειναι η κοπελα στις φωτογραφιες , αυτη που συναντησα εγω ειχε πιο κοντο μαλλι προς το καστανο και πιο στεγνο σωμα. Δεν εκανε μπανιο μολις εφτασε στο δωματιο αλλα επε οτι ηρθε απο το σπιτι και ειδα κι εγω οτι ηταν πεντακαθαρη. Ζητησε και πηρε 80 ευρω στην αρχη. Χαδια αμηχανα εως ψυχρα, φιλια στα χειλια χωρις γλωσσα και με μετρο, πιπα με προφυλακτικο μετρια και ελαχιστη ανταποκριση σε δικα μου χαδια κλπ. Στο γαμισι εβγαλε αστειες φωνες καυλας. Μολις τελειωσα μπηκε για μπανακι και αμεσως αρχισε να ντυνεται. Λιγο κουβεντουλα για μαλακιουλες κι εφυγε.Αυτήν εδώ τη μικρή την ξέρει κανείς;
Αυτη ειναι η Νεφελη που χει αναφερθει και απο αλλους... προσπαθει να πεισει οτι ειναι Ελληνιδα απο Ιωαννινα (ποιος ξερει γιατι) αδυνατη με μικρο στηθος αλλα ωραιο κορμι. Λεει 23 και ισως να κλεβει μερικα χρονακια. Μπορει να ειναι η κοπελα στις φωτογραφιες , αυτη που συναντησα εγω ειχε πιο κοντο μαλλι προς το καστανο και πιο στεγνο σωμα. Δεν εκανε μπανιο μολις εφτασε στο δωματιο αλλα επε οτι ηρθε απο το σπιτι και ειδα κι εγω οτι ηταν πεντακαθαρη. Ζητησε και πηρε 80 ευρω στην αρχη. Χαδια αμηχανα εως ψυχρα, φιλια στα χειλια χωρις γλωσσα και με μετρο, πιπα με προφυλακτικο μετρια και ελαχιστη ανταποκριση σε δικα μου χαδια κλπ. Στο γαμισι εβγαλε αστειες φωνες καυλας. Μολις τελειωσα μπηκε για μπανακι και αμεσως αρχισε να ντυνεται. Λιγο κουβεντουλα για μαλακιουλες κι εφυγε.
Περιμενα πιο amateur φαση αλλα εμεινα με την εικονα μιας ψυχρης επαγγελματιας.
καλημέρα. Μια κοπελα Ναταλυ 23 χρ. ελληνιδα με τηλ. ...366 υπαρχει κατι από γνωστο ή ειδημονα ?
[size=10pt][/size]Χθες μίλησα με αυτό το πιπίνι. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών Ρουμάνα και μιλάει λίγα Ελληνικά. Στα 60 ευρώ είναι η τιμή της για ένα γύρο αλλά την κατάφερα σε αυτή την τιμή για δυο γύρους... Άγνωστο βέβαια αν αξίζει!!! Έχει κάποιος να μας πει κάτι περισσότερο???
[size=10pt][/size]Χθες μίλησα με αυτό το πιπίνι. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών Ρουμάνα και μιλάει λίγα Ελληνικά. Στα 60 ευρώ είναι η τιμή της για ένα γύρο αλλά την κατάφερα σε αυτή την τιμή για δυο γύρους... Άγνωστο βέβαια αν αξίζει!!! Έχει κάποιος να μας πει κάτι περισσότερο???