eparxioti123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λεει σε καποιον φιλο τιποτα το τηλεφωνο η οι φωτογραφιες δεν μορεσα να βρω κατι στο google οποτε μαλλον ειναι ανεξαρτητη και δεν μπορω να βρω καποιες πληροφοριες
Μύστη μου, για τη δεύτερη σου παραθέτω link για πληροφορίες:ως άρρωστος βυζολάγνος θα παραθέσω αυτά τα δύο πλασματα.. αν έχετε πληροφορίες παρακαλώ ενημερώστε προς αποφυγήν φόλας.. ευχαριστώ
ΑΝΕΛ (Ανεξαρτητες Εκδιδομενες για το Λαο)...
Καλησπέρα μαγκες...
πριν λιγο πηρα τηλ τη γνωστη Μαρτα γιατι ηθελα τοσο πολύ να τη συναντησω και ενώ λεμε για ωρα και ξενοδοχειο πισω από το Ωνασιο
μετα από λιγο με ρωτάει για την ηλικια μου και αν είμαι καλο παιδι...(δεν μου εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο)
Της λεω ότι είμαι 31 μου λεει ότι είμαι μικρος και ότι αυτή είναι 48 και της λεω κανενα πρόβλημα (ισα ισα είμαι και milfaκιας)
και μου λεει να την παρω σε 10 λεπτα για να το σκεφτει...και μενω μακακας...,
Την παιρνω μετα από 10 λεπτα όπως μου ειπε και μου ριχνει το ακυρο και μου κλεινει το τηλ λεγοντας μου ευχαριστω!!!
Τα νευρα μου!!
μονο με ανω των 40 παει δηλαδή ?
Φιλαρακι η γυναικα δεν υπαρχει εγω στην αρχη παρολο 44 δεν ειχαι θεμα ηλικιας εχει πιο πολυ θεμα στο πηδηγμαασε ξενερωσα.........εμεινα με το π'''λι στο χερι....
πρεπει να σε γουσταρει και απο την φωνη
aa καταλαβα για αυτό μαλλον ηθελε να μιλησουμε λιγο στο τηλ μα και παλι...δεν θελει ένα 60αρακι επιπλέον ? τη χαλαει ?
το 60αρι δεν ειναι το προβλημα γουσταρει τρελα σεξ εξαρταται πως θα της κατσηςaa καταλαβα για αυτό μαλλον ηθελε να μιλησουμε λιγο στο τηλ μα και παλι...δεν θελει ένα 60αρακι επιπλέον ? τη χαλαει ?
πρεπει να σε γουσταρει και απο την φωνη
:SΠου να βγαλεις ακρη με το γυναικειο μυαλο κ τροπο σκεψης
πολλες το κανουν αυτο..αν εχεις μεγαλη διαφορα ηλικίας δεν δεχονται να πανε μαζί σου..Καλησπέρα μαγκες...
πριν λιγο πηρα τηλ τη γνωστη Μαρτα γιατι ηθελα τοσο πολύ να τη συναντησω και ενώ λεμε για ωρα και ξενοδοχειο πισω από το Ωνασιο
μετα από λιγο με ρωτάει για την ηλικια μου και αν είμαι καλο παιδι...(δεν μου εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο)
Της λεω ότι είμαι 31 μου λεει ότι είμαι μικρος και ότι αυτή είναι 48 και της λεω κανενα πρόβλημα (ισα ισα είμαι και milfaκιας)
και μου λεει να την παρω σε 10 λεπτα για να το σκεφτει...και μενω μακακας...,
Την παιρνω μετα από 10 λεπτα όπως μου ειπε και μου ριχνει το ακυρο και μου κλεινει το τηλ λεγοντας μου ευχαριστω!!!
Τα νευρα μου!!
μονο με ανω των 40 παει δηλαδή ?