pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
δεν αξιζει γι αυτα τα μουνακια που μιλαω κ με παρακαλανε να τα φερω αθηνα?
Αν τα χεις τσεκαρει λάιβ και δεν ειναι μουφα φερε και τα 4. κανε ομως ροτεισον αλλιως θα σαι μονο φιδια.δεν αξιζει γι αυτα τα μουνακια που μιλαω κ με παρακαλανε να τα φερω αθηνα?
Φιλος δεν υπαρχει ευκολο και δυσκολο στη ζωη. Υπαρχει μονο αγνωστο. Με οτι εχεις στο cv σου δεν πρεπει να μιλας για ευκολοτερο-δυσκολοτερο. Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνλαιβ σε καμερα οχι ακομα,αλλα θελω να σου πω οτι ειναι πολυ πιο ευκολες απο τις μοσχοβιτισες
Το αγνωστο στον αγοραιο ειναι δεδομενο. Αν η ζωη γινεται δυσκολη και μονο απ αυτο, δικαιολογειται απ τη μια η κλαψα μερικων για μετριες ως κακες υπηρεσιες και το γλυψιμο με τη προσδοκια να γλυψουν καποιοι κανα κοκκαλακι γιατι αλλιως...δενν.. Με αλλα λογια αν πας χεσμενος να πηδηξεις μια πορνη α)θα σε ξεπεταξει β) θα ξενερωσεις γ) θα γραφεις κριτικες για κωλους για να τρολλαρεις και μονο.το άγνωστο μπορεί να κανει δύσκολη την ζωη σου φιλε μου
Υπαρχει καποια σχετικη "βιβλιογραφια" που μου εχει διαφυγει; Η καποιος που την εχει συναντησει να δωσει μια αποψη;
η μάγια η Βουλγάρα γνωστή τιμάει το ψωμί της για μια φορά καλη είναι δεν θα τα κλαψεις αλλά ουτε και αξέχαστη θα σου μείνει..καθαρη και 60 ευρω η τιμή της.
Υπαρχει καποια σχετικη "βιβλιογραφια" που μου εχει διαφυγει; Η καποιος που την εχει συναντησει να δωσει μια αποψη;
συναγωνιστές έχουμε κάτι υπόψη για το παρακάτω:
εβελίνα λέει
Ναι οι κριτικές δεν είναι το παν, και αυτό φαίνεται και από το ποιοι τις γράφουν ή πως γράφουν διάφορα μέλη.... συμφωνούμε. Στο δεύτερο θεμα που θέτεις αν και υπάρχουν εξαιρέσεις σίγουρα παίζουν και VIP call girls ;) καλο απόγευμα φιλε μου>Το αγνωστο στον αγοραιο ειναι δεδομενο. Αν η ζωη γινεται δυσκολη και μονο απ αυτο, δικαιολογειται απ τη μια η κλαψα μερικων για μετριες ως κακες υπηρεσιες και το γλυψιμο με τη προσδοκια να γλυψουν καποιοι κανα κοκκαλακι γιατι αλλιως...δενν.. Με αλλα λογια αν πας χεσμενος να πηδηξεις μια πορνη α)θα σε ξεπεταξει β) θα ξενερωσεις γ) θα γραφεις κριτικες για κωλους για να τρολλαρεις και μονο.
Οι πιο πολλοι εδω αν προσεξεις γραφουν σε κριτικες οτι ηταν κουρασμενοι κι αν δεν ημουν κουρασμενος..καταλαβαινεις τι εννοω.. Στη πιατσα τα πραγματικα καλα ειναι για λιγους..οτι γραφεται εδω μεσα ειναι για τον απλο λαο απο την κρεαταγορα ως τα σιτιτουρια..αντε καλο απογευμα
σου θυμιζει μια 40+ μηπως 45αρα αλβανεζα που εχει αναφερθεί πιο πισω