caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
μην μου πεις ξενοφωντα???
Ε ναι σού λέω ;)
μην μου πεις ξενοφωντα???
ρε μαλακες νομιζω τα παραλετε!!!! δεν γαμησα!!! μια πιπα εδωσα με κλειστα τα ματια!!!
ρε μαλακες νομιζω τα παραλετε!!!! δεν γαμησα!!! μια πιπα εδωσα με κλειστα τα ματια!!!
Τωρα ξεσουρωσες????????? Μη χαλας τη φαση τωρα……… Επομενος αθλος……..
ξενοφωνταγα γαμησες??? η μονο πιπα???Ε ναι σού λέω ;)
Σαυρόσπιτο της κυψέλης ίσως!!!
ξενοφωνταγα γαμησες??? η μονο πιπα???
καθως ηταν πολυ χειροτερη απο τις φωτο !!!
ξενοφωντα εισαι μπροστα!!!! απιαστος μπορω να πω!!!Πράγματι. Ομως ρε φίλε όλα μιά ιδέα είναι! ;)
μαλλον οι υπευθυνοι αδιαφορησαν και δεν εβαλαν στις κριτικες το τεμαχια... ιντερνετικο bulling θα το ονομασω....!! παρολο αυτα δεν θα πτοηθω ...!! θα γραψω την κριτικη μου εδω απλα για να ενημερωσω τους συναγωνστες!!!
εμφανιση:0,1
σωμα:2
υπηρεσιες:1
θα την ξανασυναντουσες:ισως
η συναντηση εγινε πριν 3 μερες... αφου βρεθηκα πριν με κατι φιλαρακια που ειχα χρονια να τα δω...πιασαμε τις τσικουδιες και τα παλια και με τα πολλα εφτιαξα κεφαλι!!! δεν μπορω να πω οτι ειμουνα μεθυσμενος, αλλα σιγουρα ειμουνα στο σωστο δρομο!!!με τα πολλα λοιπον ηθελα να κανω κατι που θα το θυμομουν για ολη μου τη ζωη... μια εμπειρια πρωτογνωρη!!! ετσι και εκανα πηρα τηλ το τεμαχιο και μετα απο λιγο κατεληξα στο διαμερισμα της στη διδυμου!!!ενα διαμερισμα περιπου 80 τετραγωνικων που δεν θα πληρωνα παραπανω απο 30 ευρω για να το νοικιαζα!!! οταν την ειδα απο κοντα η απογοητευση μου ηταν τεραστια !!! καθως ηταν πολυ χειροτερη απο τις φωτο !!! ετσι λοιπον το πρωτο πραγμα που απεκλεισα ηταν να την γαμησω!!! οποτε παμε στην δευτερη επιλογη της πιπας, σκεφτηκα!!! της λεω ειρθα για μια πιπα ποσα θες??? και επειτα απο σκληρες διαπραγματευσεις (τι να κλασει ο βαρουφακης) κλεισαμε τη συμφωνια στα 15 ευρω για μια πιπα με καποτα!!! επειτα μου ειπε οτι ειναι δικηγορος και ασχολειται με το αστικο δικαιο, την ρωτησα που εχει σπουδασει και μου ειπε στη νομικη αθηνων... και πανω που την αρχισα τις ερωτησεις και την στριμωχνα μου εκανε τριπλα και αλλαξε κουβεντα οπως οπως... εκανα το μαλακα και ακολουθησα την πορεια που χαραξε...!!!
επειτα με ρωτησε αμα θελω να με κατουρησει ή να μου καψει τα αρχιδια με κερι γιατι της το ζητανε πολυ!!! αφου της εγνεψα αρνητικα εβγαλα μια καποτα και την περασε στο ξεκαβλωτο καβλι μου ... στην αρχη με το χερι και μετα δειλα δειλα με το στομα ξεκινησε μια διεκπαιρεωτικη πιπα οπου που και που ενοιωθα στοκαβλι την πανω της γναθο... με τα πολλα εχυσα μετα απο αρκετη προσπαθεια!!! η γκομενα μου θυμιζει αρκετα την λιλη την γκομενα του κατμαν απο τα παρατραγουδα.... το ισως που εβαλα στο αν θα τη ξανασυναντουσα ειναι γιατι μετα απο μεθυσι ολα ειναι πιθανα... αμα την ξανασυνατησω θα ξαναενημερωσω!!!
. Από slk 55Φίλοι Η joann20 τι λέει? Έχει πάρει κανείς? Θα ήθελα να δοκιμάσω. Κανένας με εμπειρία?
Καλησπερα. Μια ερωτηση, τελικα με την μαυρουλα ρια βγαλαμε ακρη? Γιατι βλεπω οτι ανεβασε στα100
Καλησπερα. Μια ερωτηση, τελικα με την μαυρουλα ρια βγαλαμε ακρη? Γιατι βλεπω οτι ανεβασε στα100
οι φωτος με τα ρουχα κ το μαγιω ειναι αληθινοτατες!για να προλαβω μελλοντικες ερωτησεις....ναι τη συναντησα,οχι δε προχωρησα για δικους μου λογους.μερσι
καλα τα λες! συνισταται μονο σ αυτους που ερεθιζονται με τα κουιζ..που να βρεις ακρη..ολο αυτα με τις μουφα φωτογραφιες στο σαιτ της(παρεμπιπτόντως βλεπω απεσυρε την φωτο της rihanna απο το σαιτ της,καποιος φαινεται θα την ενημερωσε) κ τις αλλες τις φωτο που δεν μπορεις καν να ελεγξεις σε προδιαθετουν αρνητικα..οσο κ να σε τρωει να κανεις το κασκαντεριλικι..