gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ευχαριστηθηκες?επιβεβαιωνω και εγω οτι ειναι δικες τις οι φωτος μια και την συναντησα...
ευχαριστηθηκες?επιβεβαιωνω και εγω οτι ειναι δικες τις οι φωτος μια και την συναντησα...
]
Καμια πληροφορια ;;;γραφείο είναι με μούφα φωτο αλλά πριν μια βδομάδα που πήρα τηλέφωνο μου ήρθε μια μουνάρα που δεν το περίμενα. Ψηλή ξανθιά με καλούτσικα ελληνικά γύρω στα 25. πολύ κεφάτη με ένα μίνι και γόβα. με καύλωσε τόσο που την έγλυφα ακόμα ντυμένη για 20 λεπτά. 80 ευρω το δωράκι. Μάλλον από ουκρανία είναι ας είναι καλά ο πόλεμος εκεί πάνω.googlαρε το κινητο και θα δεις τη μιση Ελλαδα εκει
γραφείο είναι με μούφα φωτο αλλά πριν μια βδομάδα που πήρα τηλέφωνο μου ήρθε μια μουνάρα που δεν το περίμενα. Ψηλή ξανθιά με καλούτσικα ελληνικά γύρω στα 25. πολύ κεφάτη με ένα μίνι και γόβα. με καύλωσε τόσο που την έγλυφα ακόμα ντυμένη για 20 λεπτά. 80 ευρω το δωράκι. Μάλλον από ουκρανία είναι ας είναι καλά ο πόλεμος εκεί πάνω.
www.lovelist.gr/ad.php?adId=253924-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=253924-6&cityId=2&subcatId=65..ετοιμος[/URL] εισαι.καλημερα συναγωνιστες
προσπαθω ναβρω τα τηλέφωνα των εξης κορασίδων και δεν τα καταφερα μεχρι τωρα :
και μιας Μαρτα μελαχρηνη ψιλη στην περιοχη της πλ βικτωριας
παρακαλω στειλτε pm αν δεν πρεπει να τα βάλετε εδώ ....
επισης να ρωτήσω αν στα προμο του site γιαυτες υπάρχει link με πιο πολλά στοιχεία τους εκτος απο φωτος
ευχαριστω θα ειμαι υποχρεωμενος ( κερναω απο φαλαφελ μέχρι φυλης)
Μου έρεσε το πολύ ρωσικό: "SAS PEREMENO !!!"
τι περιμενεις ρε μαν,με 60?...την αντζελινα τζολι?...εδω αλλες ειναι χειροτερες εμφανισιακα και ζητανε 100αρικα!!..πλακα κανουμε τωρα!!!
μπαζακι
Σημερα εισαι αρχηγος αυριο πρωθυπουργοςτι περιμενεις ρε μαν,με 60?...την αντζελινα τζολι?...εδω αλλες ειναι χειροτερες εμφανισιακα και ζητανε 100αρικα!!..πλακα κανουμε τωρα!!!
τι περιμενεις ρε μαν,με 60?...την αντζελινα τζολι?...εδω αλλες ειναι χειροτερες εμφανισιακα και ζητανε 100αρικα!!..πλακα κανουμε τωρα!!!
γεια σου μαν!..ελπιζω ολα καλα...Σημερα εισαι αρχηγος αυριο πρωθυπουργος
ευχαριστουμε για την ενημερωσημπορω να πω ναι. καλο σωμα ωραια κοπελα για τα 100 και για αλλαγη ειναι μια χαρα πιστευω. 2 φορες σεχ ωραια πιπα
δεν ρισκαρω αλλο με 60αρια και 80αρια εγω προσωπικα....99 στις 100 ειναι μπαζακια και αν σου κατσει 1 καλο σε αυτες τις τιμες εχεις πιασει τζοκερ....
απο που να αρχισω και που να τελιωσω....ναντια , ανιτα , μαρινα κτλπ....μπορω να γραφω μεχρι αυριο....
Καψονις ειναι καιροι ισχνων αγελαδων&Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Περασες και τιμησες και δις σε καποιες απ αυτες που αναφερεις ισως και τρις (μην αρνεισαι δε σε πιστευω). Αν εχεις να προτεινεις κατι vfm δωσε φωτα.δεν ρισκαρω αλλο με 60αρια και 80αρια εγω προσωπικα....99 στις 100 ειναι μπαζακια και αν σου κατσει 1 καλο σε αυτες τις τιμες εχεις πιασει τζοκερ....
απο που να αρχισω και που να τελιωσω....ναντια , ανιτα , μαρινα κτλπ....μπορω να γραφω μεχρι αυριο....
Δεν αξιζει το ρισκο...κ δε παει μια ουκρανια που σκυλοπεινανε....