Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
150 ευρω για να σου γλειψουν τον κωλο τύπε?
αααχαχαχααχαχχααχ
150 ευρω για να σου γλειψουν τον κωλο τύπε?
Eιναι η Νανσυ η Αλβανιδα από το fuego!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειπαμε πια ειναιυπαρχει καποια πληροφορια
πριν χρονια εχει τεσταριστει...τωρα ,εχει αναφερθει, οτι ψιλοβαριετε λιγο...υπαρχει καποιος δοκιμαστης λεει τιποτα?
πριν χρονια εχει τεσταριστει...τωρα ,εχει αναφερθει, οτι ψιλοβαριετε λιγο...
Την εχει δει στιγνη επαγγελματιας, στο παρελθον εκανε τα παντα και με μεγαλη ευκολιαυπαρχει καποιος δοκιμαστης λεει τιποτα?
αλλο 20,αλλο 35...δεν ειναι το ιδιο...ψιλοβαριεται σκεψου δηλαδη να κανει και κανενα μπαφο στο ραντεβου να πας να την γαμησειςς να σου λεει "χαλαρααα φιλαρακι ολα χαλαρα θα μπει και η πουτσα στο μουνακι χαλαραα δεν βιαζομαστε"
Την εχει δει στιγνη επαγγελματιας, στο παρελθον εκανε τα παντα και με μεγαλη ευκολια
όταν μιλανε οι εμπειροι, ετσι guru?
μαν ειναι γνωστα αυτα..θυμαμαι στην φραντζη οταν δουλευε,ηταν απο τα ποιο δυνατα κρεββατια τοτε..και το λεγανε πολλοι,οχι μονο εγω...τα χρονια περασαν,η νανσυ περασε και απο θεση σεριφφισας,οποτε ειναι λογικο να εκανε πισω σε υπηρεσιες...δεν την κατηγορω.λογικη εξελιξη των πραγματων ειναι.αλλωστε δεν ειναι η μονη.όταν μιλανε οι εμπειροι, ετσι guru?
Συμφωνω μαζι σου αλλα τωρα να δουλευει για την πλαστικοποιημενη πατσαβουρα στo fuego και να μην λεει όχι σε εξτραδακια είναι υποβιβασμος, που ακομα και πριν την Φρατζη όταν δουλευε θεωρητικα ανεξαρτητη γαμιοταν σαν σκυλα από παντου!μαν ειναι γνωστα αυτα..θυμαμαι στην φραντζη οταν δουλευε,ηταν απο τα ποιο δυνατα κρεββατια τοτε..και το λεγανε πολλοι,οχι μονο εγω...τα χρονια περασαν,η νανσυ περασε και απο θεση σεριφφισας,οποτε ειναι λογικο να εκανε πισω σε υπηρεσιες...δεν την κατηγορω.λογικη εξελιξη των πραγματων ειναι.αλλωστε δεν ειναι η μονη.
αυτή την εχει παρει κανεις; οι φωτο στην google βγαινουνε καθαρες
τηλέφωνο πριν από λίγο στην παραπάνω αγγελία.
εγώ: καλησπέρα. είστε η Αλέκα?
αυτή: ναι εγώ είμαι. που βρίσκεσαι? (φωνή αλλοδαπή)
εγώ: είμαι στην δουλειά μου. θέλετε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες παρακαλώ?
αυτή: όταν πας σε ξενοδοχείο πάρε με τηλέφωνο...και μου το κλείνει.
καλές δουλειές εύχομαι!
Τι σε νοιαζει εσενα ? Μπορει να είναι καμια καινουρια θεραπεια για τις αιμοροιδες !150 ευρω για να σου γλειψουν τον κωλο τύπε?
Toυ φαινονται λιγα τυπε. Ο Σαμαρας του δινει περισσοτερα για να του παιρνει πεπιςΤι σε νοιαζει εσενα ? Μπορει να είναι καμια καινουρια θεραπεια για τις αιμοροιδες !
αυτή την εχει παρει κανεις; οι φωτο στην google βγαινουνε καθαρες
μας την ..πεσαν τ αλβανα,μαλλον..γραφειο...αλλοδαπη φωνη να την λενε αλεκα και ονομα καταχωρησης veronica δεν εινε ανεξαρτητο!!
μας την ..πεσαν τ αλβανα,μαλλον..