stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
θα ητανε 10και κατι..μου ειπε οτι δουλευε απο το πρωι και ητανε πτωμα...τι ωρα την πηρες??
θα ητανε 10και κατι..μου ειπε οτι δουλευε απο το πρωι και ητανε πτωμα...τι ωρα την πηρες??
εκανε υπερωρίες .θα ητανε 10και κατι..μου ειπε οτι δουλευε απο το πρωι και ητανε πτωμα...
λες ε??ε ναι τις καημενες μωρε υπερωριες και μαυρα ολα...εγω ενα εχω να πω η γκμπριελα υποτιθεται μεχρι τις 5 του μηνα εχει προσφορα στα 100 το φουλ..και ρωταω εγω τωρα...την τριτη την πηρα τηλ και μου ειπε δεν δουλευει..σημερα την πηρα και το τηλ δεν επιανε..ε πως κανεις προσφορες οταν δεν σηκωνεις το τηλ??κανεις ραντεβου οποτε γουσταρεις εσυ???αντε παω να πιω το μπουκαλακι τσαμα στο sins...τα λεμε παιδια καλα γαμησια!!1εκανε υπερωρίες .
Ξερει κανεις κατι .καινουρια φαινονται
Ξερει κανεις κατι .καινουρια φαινονται
δικε μου αυτη η γυμναστρια απο ναυπλιο εχει πουθενα φωτο?
αυτη που πηδιεται στον ισθμο λες ?
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΥΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙΣ 2004-2005 ΕΠΟΧΗ, ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΛΦ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30-35 ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ HOTEL ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 3Χ ΒΑΘΗΣ.
..μαλλον γεραματα...Τι θυμάσαι ρε τύπε, νοσταλγία σ'επιασε;
...120 παντως για φουλ,ειναι οκ...Με δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Gabriela Karras επανέρχεται από μεθαύριο στις προ εορτών τιμές. 100/'ωρα ή 120 για φουλ.
...120 παντως για φουλ,ειναι οκ...
Σαφέστατα! Απλά για ενημέρωση το έβαλα. Αν σκεφτείς ό,τι οι άλλες ζητάνε 150 πχ χωρίς να είναι ομορφότερες ή καλύτερες στο σεξ....120 παντως για φουλ,ειναι οκ...
φωτο σου στελνει σε μαιλ...ειναι ωραιο μουνι παντως μελαχρινο ....
η μαργαριτα ζηταει 100 για φουλ ολα μεσαΚαλο απογευμα συναγωνιστες και καλη χρονια. Ξερει κανεις τιποτα για τη νεαρα. Υπηρεσιες, τιμη??