ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Θέλει 100 ευρώ τήν ωρα καί 150 γιά 2 ώρες.Υπολόγισε καί τό ξενοδοχείο στόν Ισθμό 35-40 ευρώ καί τά καύσιμα νά πάς καί νά έρθεις.απο λεφτά τι ζητάει;
Θέλει 100 ευρώ τήν ωρα καί 150 γιά 2 ώρες.Υπολόγισε καί τό ξενοδοχείο στόν Ισθμό 35-40 ευρώ καί τά καύσιμα νά πάς καί νά έρθεις.απο λεφτά τι ζητάει;
να σε ρωτησω κατι ρε φιλε χωρις παρεξηγηση σορυ ετσι
πες οτι η γυναικα δε θελει να βαλει φωτ
θα την παρεξηγησεις;
απλα οποιος δε γουσταρει δε ναασχολειται με αυτη τη
περιπτωση!
Τρελη κωλαρα!
δηλαδή με τα λιγωτερα που πληρώνεις τώρα θα πεινάσει ?
Εγώ τη γνώρισα τυχαία από το σάϊt αλλά το θέμα με το βίντεο με τρέναρε & δεν προχώρησα..
απ ότι λένε δεν το γλιτωνεις. Το θέμα ειναι πόσο έμπιστη ειναι.το βιντεο ειναι στανταρντ ? δεν το γλυτωνεις ?
Δέν θέλω νά πάρω κάποιον στον λαιμό μου,αλλά εμένα δέν μού έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα.απ ότι λένε δεν το γλιτωνεις. Το θέμα ειναι πόσο έμπιστη ειναι.
το βιντεο ειναι στανταρντ ? δεν το γλυτωνεις ?
απ ότι λένε δεν το γλιτωνεις. Το θέμα ειναι πόσο έμπιστη ειναι.
ενοειτεκαλα γαμαω και με κουκουλα ! ;-)
και η ανιτα δεν απανταγε,τελικα πηρα την ναντια...σουπερ συμμετοχη..παρε μαρίνα 60 η Ανίτα.
andrianna εαν δεν θελεις κωλο απαραιτηταφφιλε μου ανιτα εχω δοκιμασει δυς...μαρινα60 ειναι με τις μερες τις..ασε που πολυψαχνω και μια παο αυτες γιατι δεν εχω παει...ψιλοθελω και αναλ..αχ αυτη η γκαμπριελα κλειστο το χει
πηρα και εγω τηλ ναντια και μου ειπε οτι μολις μπηκε σπιτι και ητανε πτωμα...απο οτι φαινεται παλι ετσι θα την βγαλουμε...και η ανιτα δεν απανταγε,τελικα πηρα την ναντια...σουπερ συμμετοχη..
TO ΘΕΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑΕλα θειο διπλα σου είναι . Όχι από τα Ισθμια αλλα από την Απολλωνεια. Πηγαινε κι εσυ να φας φρεσκο ψαρακι. Όχι μονο λεπια. Και μετα διπλα στο Saron μακαροναδα με πετροσωληνες μπας και σου σηκωθεί. χαχαχα. Ε ρε πλακες
τι ωρα την πηρες??πηρα και εγω τηλ ναντια και μου ειπε οτι μολις μπηκε σπιτι και ητανε πτωμα...απο οτι φαινεται παλι ετσι θα την βγαλουμε...