Τελικα αυτη τιμηθηκε απο κανεναν?
80 ευρώ και φώτο αληθινές μου δήλωσε..έχει δοκιμάσει κανείς?
Τελικα αυτη τιμηθηκε απο κανεναν?
εμεις με τον darco θα παμε ισθμο...
οι ψηλοι πρωτα...κι εγω κι εγω παιδια ! αν μου απαντησει ετοιμαζω την μασκα του σκι
θα παιξουμε στο ζαρι ποιος θα πηδηξει τον κυρη της και οι αλλοι αυτηνεΣας θαμπωσαν τα φωτα.. της 7ης τεχνης?
Ψηλε μην το γελας καθολου, τηλεφωνακι και εφυγα...... Όχι με ολες τις μουφογκομενες εδώ.
Την πατησα με κατι σβουρες λιγο πριν τις γιορτες κ επεμεναν να περασω κιολας τα μπαζα και στην φωτο φυσικα μουναρες
Ψηλε μην το γελας καθολου, τηλεφωνακι και εφυγα...... Όχι με ολες τις μουφογκομενες εδώ.
Την πατησα με κατι σβουρες λιγο πριν τις γιορτες κ επεμεναν να περασω κιολας τα μπαζα και στην φωτο φυσικα μουναρες
2 η 3 μαζι? για πες...Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες..... Πληροφοριακα είναι μια αγγελια που δεχονται σε χωρο τους στο φαληρο οποτε να ειστε ενημεροι συναγωνιστες
2 αλλα γαμησε τα.Η μια Ελληνιδα κ η άλλη ανατολικου μπλοκ2 η 3 μαζι? για πες...
2 αλλα γαμησε τα.Η μια Ελληνιδα κ η άλλη ανατολικου μπλοκ
εχει πεσει πεινα κ την τιμη την φτιαχνεις στα μετρα σου..απο λεφτά τι ζητάει;
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες..... Πληροφοριακα είναι μια αγγελια που δεχονται σε χωρο τους στο φαληρο οποτε να ειστε ενημεροι συναγωνιστες
θα δωσει κανενς το τηλ της καριολας απο τον ισθμο η θα μας ζαλισετε τα αρχιδια εκτος αν εισαστε ολοι παπατζηδεςκαι?κανένα info περισσότερο για εμάς που είμαστε κοντά???
και?κανένα info περισσότερο για εμάς που είμαστε κοντά???
Πιστεψε με δεν αξιζει καμια από τις 2. Δεν εχω την αγγελια αλλα το σπιτι είναι καπου πισω από το EDEN
μια ξανθιά Gabriela λέτε???