stavros081
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα και απο εμένα έχουμε κάποια καλή πρόταση για κοπέλα που να έρχεται βόρεια προάστεια?
καλησπέρα και απο εμένα έχουμε κάποια καλή πρόταση για κοπέλα που να έρχεται βόρεια προάστεια?
Ασε τις τσικουδιές και διαβαζεΟ Νίτρο πάντως έχει μια "θεωρία".
Η οποια ειναι ???
έλα παίχτη μου... ολόκληρη Βανέσα ΒΠ έχετε... λίγη σου πέφτει η γυναικάρα;
Νομίζω οτι σε τρώει να μάθειςΣίγουρα; Δεν μου φαίνεται για τρανς...
είπαμε... ο Νίτρο παίζει σε άλλη κατηγορία... δεν είναι όλα ισα και όμοιασιγα τη τανα
κ δεν τα δινουμε τα 150 στο μιλφ του νιτρο..
Ρωτα την αν έπαιζε μπάλα μικρήΠες τα ρε συ, γιατί θα με κάνουν να πιστέψω ότι το άσπρο, είναι μαύρο. Δεν υπάρχει κάτι αντρικό πάνω της. Αν ήταν θα φαινόταν στα χέρια της... Τα χέρια της φαίνονται γυναικεία, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να τις ξεχωρίσεις, οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αν και δεν έχω ηθικούς - ψυχολογικούς ενδοιασμούς να την καλουπώσω... αν αξίζει βέβαια...
Για να μη το κουράζουμε το πράμα, το μόνο που δεν φτιάχνεται στην εγχειριση είναι το "καρύδι" στο λαιμό και η "κοπελιά" εδώ φτιάχνεια καρυδόπιτα ;)
Αυτά ειναιΡακομελο ;) special ειδικη παραραγγελιας........!
Τις έχεις πάρει και τις 2 και συγκρίνεις?σιγα τη τανα
κ δεν τα δινουμε τα 150 στο μιλφ του νιτρο..
Λοιπον,να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους....το κοριτσι ΕΙΝΑΙ κοριτσι....απλα ακολουθει τη καινουργια μοδα που συντομα θα εξαπλωθει...με τα 50 πας στο χωρο της,ριχνεις ενα πηδουλο,studio style....αν γουσταρεις για μετα,η ταριφα κλασσικη cg....80,+20,+20......
Νομίζω οτι σε τρώει να μάθεις
αλλοι συναγωνιστες συνηγορουν στο οτι κοριτσι ειναι κομμενο αγορακι κ μεχρι πριν απο λιγο καιρο δουλευε στο εφεσου11...διαβασε κριτικες για την ελιζα-λιζα,ειδικα η πανω πανω δε παιζεται μιλαμε για cult καταστασεις
αλλοι συναγωνιστες συνηγορουν στο οτι κοριτσι ειναι κομμενο αγορακι κ μεχρι πριν απο λιγο καιρο δουλευε στο εφεσου11...διαβασε κριτικες για την ελιζα-λιζα,ειδικα η πανω πανω δε παιζεται μιλαμε για cult καταστασεις