Για λέγε ΕΝΑ στουντιοκόριτσο, Ελληνίδα όμως, που να δείχνει το πρόσωπό του σε φωτός;
Η Ελβίρα.
Για λέγε ΕΝΑ στουντιοκόριτσο, Ελληνίδα όμως, που να δείχνει το πρόσωπό του σε φωτός;
Η Ελβίρα.
Η τζενη η αλβανιδα ειναι με οχι δικες τις φωτο γιατι το στηθος αυτο δεν ειναι δικο της.
Α , εδω κ ωρα διαβαζω για στουντιοκοριτσα.... Μηπως ειστε ολοι οφτοπικιάρηδες;;;;
;)
Οκ τοτε πασσο...!!!!!!!!Ειπα οταν ξεκινάνε δεν το διάβασες καλά!
Μετά βλέπουν τα φράγκα που βγαίνουν ευκολα και γλυκαίνονται
Σιγά το φάουλ! Όλες όσες αναφέραμε τις βίζιτές τους τις κάνουν!
Ρακομελο ;) special ειδικη παραραγγελιας........!Τσικουδιά ;)
ελβιρα ειναι το καλητεχνικο.Σωστός!
Αλλά είναι όντως Ελληνίδα; Μήπως απλά μένει στην Ελλάδα πολύ καιρό; Ελβίρα εσένα σου φαίνεται για Ελληνικό όνομα; ;)
Αλλά ακόμα κι αν είναι όντως Ελληνίδα στα 40++ δεν έχει πλέον κάτι να κρύψει.
Η Εύα22 όμως που είναι 20+ (που μπορεί και να έχει συναντήσει ίσα με 5.000 πελάτες!) πρόσωπο έχει δείξει πουθενά;
Στην συγκεκριμενη φωτο το στηθος δειχνει σιλικονουχο.Δικες της ειναι ,καινουργιες φωτο....
Το στηθος της ειναι πεσμενο κ μεγαλο, ισως η φωτο ξεγελαει...
Το μουνι ειναι δικο της , αυτο ειναι σιγουρο...
Στην συγκεκριμενη φωτο το στηθος δειχνει σιλικονουχο.
Δεν επιμενω μπορει οντως να ξεγελαει. Επειδη την εχω δοκιμασει 2-3 φορες για αυτο το λεω.Θυμασαι την παλια που ειχε με την πανοπλια;
Ιδιο βυζι....
Σιλικονουχο οχι, αλλα puffy nipple, που ξεγελαει...
Ειναι κ η φωτο τραβηγμενες απο κατω, και δειχνει πιο στητο...
Δεν επιμενω μπορει οντως να ξεγελαει. Επειδη την εχω δοκιμασει 2-3 φορες για αυτο το λεω.
Τσου.Φορας γυαλια μηπως;
εχω πανω απο 1 μιση χρονο φιλε μου να την παρω μπορει να ηταν κ παραπανω φορες που την πηρα δεν θυμαμαι. παντως δεν ειχε θεμα με μυρωδιες.
Α , κουμπαρε με τη μερσεντες, μια ερωτηση...
2 ή 3 φορες;
Συμφωνω μαστορα.Ουτε εγω, αλλα στις φωτο ολες δειχνουν καπως, ειδικα τις ακεφαλες ληψεις...