ferdinando
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 350
- Πόντοι
- 291
ξερει κανεις τιποτα για αυτη?
fake φωτογραφίες ...
ξερει κανεις τιποτα για αυτη?
Αυτή είναι το κομοδίνο από την κρήτη ή κάποια άλλη ?
οποιος θελει πληροφοριες για την Λιουμπα σελ3022 στο θρεντ και αγγελιες στο freelist ΄΄μασαζ επαγγελματικο''
Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΜΟΔΙΝΑ
αποσοβηθηκε η βεντετα ;)Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.... εννοούσα αυτή που το παίζει κρητικιά και είναι από Αλβανία
αποσοβηθηκε η βεντετα ;)
αποσοβηθηκε η βεντετα ;)
Έτσι ! Μην έχουμε απώλειες και μεταξύ των συναγωνιστών σύντεκνε
Δεν μαλώνουμε τύπε απλά προσπαθούμε να τον (δια)φυλάξουμεΜη μαλώνετε ρε,όποιος γουστάρει πηγαίνει και μαθαίνει.
Να μας ενημερώσει όμως να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.
όχι δεν είναι αυτη.
Αυτή είναι το κομοδίνο από την κρήτη ή κάποια άλλη ?
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη. Δε ξέρω ΑΝ έχετε βρεθεί, αλλά την έχω πάρει 3-4 φορές. Πέρασα πολύ ωραία. Βέβαια υπάρχει θέμα με το ότι δέχεται μόνο πρωινές ώρες, αλλά όταν είμαι στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς κάθομαι.σιγα τη τανα
κ δεν τα δινουμε τα 150 στο μιλφ του νιτρο..
εκανα τον κασκαντερ με την εν λογω κυρια και εχω να πω τα εξης: κατ αρχην η φωτο αυτη δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικη. πιο καλη ειναι αυτη και πιο κοντα στην πραγματικοτητα. τωρα εκτος του οτι εχει ενα ψιλοθεματακι χαλαρωσης στην κοιλια και στο στηθος (το οποιο ειναι αρκετα μικρο) οι υπηρεσιες της ηταν πολυ καλες. πιπα ακα παρα πολυ καλη δακτυλοσκοπηση παντου δεχεται (δε δεχεται ομως διεισδυση κανονικη πισω, ενω δεχεται δαχτυλο πισω - περιεργο) εχει καλη συμμετοχη στο σεξ γενικα και η τιμη της ηταν 50 ευρω. κατσαμε μαζι μιαμιση ωρα και το καναμε τρεις φορες. την πηρα απο την πλατεια αμερικης και πηγαμε σε ξενοδοχειο εκει κοντα. ειναι 185 υψος και αδυνατη περιπου 55 - 58 κιλα. ειναι απο τη βουλγαρια και το κανει ενα χρονο τωρα σαν συμπληρωμα στο εισοδημα απο τη δουλεια της (καθαριζει σπιτια λεει).τελος παντων δε μπορω να πω οτι περασα ασχημα αλλα εκτος απο την κοιλια της και το μικρο στηθος ηταν ικανοποιητικη και οικονομικη. αυτα κι ελπιζω να βοηθησα. συγνωμη για το μακροσκελες του μηνυματος.
εχει δοκιμασει κανεις αυτην την πατούρα?
πρέπει να πάς Μοντρεαλ για να δοκιμασεις
κοίτα εδώ: