Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
εχει κανεις το κινητο μαρια36
εχει κανεις το κινητο μαρια36
Μια χαρα VFM ειναι ολες τους και αν πας στον χωρο τους ουτε ξενοδοχειο δεν χρειαζεσαι!
Αντι να λες μαλακιες, γιατι δεν μας λες ποιες θεωρεις εσυ VFM και μην μου πεις την Μαρινα60 γιατι ειναι σε αλλη κατηγορια ηλιακα.καλα..εσυ εισαι κ με την βουλα..
ρε παιδια coolarete εγω εγραψα δυο λογια για ενημερωση αλλωστε για αυτο δεν υπαρχει και αυτο το site.Απο εκει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του για την καθε μια και το τι θελει νατου προσφερουν.Οσοι ειναι μεγαλα παιδια ξεροθν να αξιολογουν να κρινουν και να αποφασιζουν με ποιες θα πανε
OΡΘΩΣ ΕΜΙΛΗΣΕΣΠολύ σωστά έκανες φίλε. Όπως σωστά έκανε και ο ntinos69 που είπε την άποψή του. Ο καθένας διαβάζει, ενημερώνεται, ζυγίζει θετικά και αρνητικά και αποφασίζει με δική ΤΟΥ ευθύνη!
Σχετικά με το συγκεκριμένο γραφείο αν και δεν έχω πάρει καμία τους ούτε έχω δει πρόσωπά τους (για μένα πολύ σημαντικό αν είναι ωραίο το πρόσωπο μιας κοπέλας), θεωρώ ότι είναι αρκετά τίμια επιλογή. Από φωτός φαίνονται τούμπανα όλες τους, είναι ελληνίδες, δεν κοροϊδεύουν (τουλάχιστον από κριτικές όποιος δοκίμασε δεν πέρασε άσχημα)...
Απλά ρε ntinos69, χαλάρωσε και λίγο. Έτοιμη την έχεις την προσβολή. Όποιος διαφωνεί μαζί σου ή έχει άλλα γούστα, αυτομάτως γίνεται « ανυποψίαστος ηλίθιος»;;;
Ααααα!!!! απο τις πολλες τυροπιτες εγινε ετσιναι ρε..
ειδες 150 + 50 = 200..
ευκαιρια..
κ για αυτους που δεν θυμουνται ή δεν ξερουν..
η μικρη μπουτου απο την παρεα για μια τυροπιτα γαμιοταν..
ναι μωρε και τις πληρωνε ο γελοιος ntinos 69 απο την τσεπη του , η ρομπα η ξεκουμπωτη, και οταν δεν του εκατσε αρχισε το βρισιδι.Ααααα!!!! απο τις πολλες τυροπιτες εγινε ετσι
ναι μωρε και τις πληρωνε ο γελοιος ntinos 69 απο την τσεπη του , η ρομπα η ξεκουμπωτη, και οταν δεν του εκατσε αρχισε το βρισιδι.
διοτι οπως πολυ σωστα ανεφεραν και αλλοι το να μην δεις το κοριτσι και να μιλησεις γενικα επα;νω στη τιμη η τις προσφερομενες υπηρεσιες αντε τρωγεται.
να λες ομως και να χαρακτηριζεις οταν η τσεπη σου αποδεδειγμενα εχει καβουρια , οταν εχεις προβλημα , και να μιλας και να κριτικαρεις ε μαλον δουλευομαστε.
απλη αποδειξη τα αναγραφομενα αλλων φιλων.
δεν μπορει ολοι να ειμαστε αγαπουληδες , νταβατζηδες , προμοτορες της ευας και των κοριτσιων ......
κυριε Ξυδη κοντα στο νου και η γνωση.....
επίσης , και το γνωριζετε, ο γελοιος αυτος ακολουθει την ιδια τακτικη σε αλλα 4 θρεντ !!!!!!
αυτο σας λεει κατι περι της ποιοτητας της πληροφοριας που παρεχει στους φιλους του σαιτ ??????
Κοίτα τον τίτλο του tab...και θα το δεις
Αντι να λες μαλακιες, γιατι δεν μας λες ποιες θεωρεις εσυ VFM και μην μου πεις την Μαρινα60 γιατι ειναι σε αλλη κατηγορια ηλιακα.
Ααααα!!!! απο τις πολλες τυροπιτες εγινε ετσι
Γράψε ..ακυρον ....... σκαμνάκι ή κυρία !!!!!
Δηλαδή?
Δηλαδή φίλε μου ...... ποσα δηαλαδή πρεπει να πούμε ..... [size=45pt]ΦΟΛΑ !![/size]
ΚΑτάλαβες τίποτα τώρα ??
Και εγω εχω περαση καλα, αρκετα καλα θα ελεγα. Θη ηθελε ο συναγωνιστης να μας ενημερωση που στραβωσε;Ε οκ τι φωνάζεις; Δεν ήξερα ότι σκαμνάκι=φόλα.
Επίσης πριν λίγες σελίδες παίκτης έγραψε ότι πέρασε καλά. Δεν ξέρω αν έχει ανεβάζει κριτική ακόμα.
Και εγω εχω περαση καλα, αρκετα καλα θα ελεγα. Θη ηθελε ο συναγωνιστης να μας ενημερωση που στραβωσε;