Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
εκ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ στη χωρα της , οπως θα δεις ζητα 60 λέβα....... ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ
Φίλε δεν κατάλαβα τι παίζει με το λινκ που έβαλες. Βγάζει αυτή; Ποια είναι;
εκ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ στη χωρα της , οπως θα δεις ζητα 60 λέβα....... ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ
Αγαμητη φιλολογος ???Μαλλον παλαιο και πολυ ιδιορυθμο [φωτο ηληκια βαρος υψος κ.α χαρακτηριστικα σου
αγαπητε κυριε ΞΥΔΗ πραγματι ημουν πολυ τηλεγραφικός. στο λινκ που παρεθεσα, το βρηκα μεσω google, η κυρια για την οποια αναρωτιεστε εχει καταχώριση σε ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ σαιτ με 60 λεβα την ωρα.....Φίλε δεν κατάλαβα τι παίζει με το λινκ που έβαλες. Βγάζει αυτή; Ποια είναι;
ηΗ δευτερη ονοματι Σοφια ανω των 45 70 η ωρα ...για χασιμο χρονου και χρηματος.Φωτο προπολεμικη.
Παλια την ελεγαν Ελλη αλλα δεν αξιζει......και ειναι και χονδρουλα αυτο το κειμενο που ηταν ιδιο με αυτο που ειχε τοτε σαν Ελλη(ΜΗΝΎΜΑΤΑ που δεν περιέχουν ένα Όνομα, Ηλικία, ... και είναι-2 σειρών χωρίς να λένε κάτι ουσιαστικό θα αγνοούνται.)
καλημέρα τραμ. όλα καλά?
μια χαρά.. θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα.. αφού όμως δεν είναι χειρότερα όλα καλά λοιπόν..
Θετική σκέψη.
Εγω πηρα την Νανα κι'εμεινα ευχαριστημενος. Ειναι πραγματικη κινεζα κι'οχι απο Καζακσταν. Ενα πενηνταρικο για 1 ωρα δεν κλαις τα λεφτα σου. Αλλωστε κινεζες δεν βρισκεις ευκολα. Και οι δυο μαζι ειναι 100.
εαν ειναι αυτη ισπανιδα εγω ειμαι κουβανος !!!
Καμια πληροφορια εχουμε?αν αξιζει η ισπανιδα!!
εαν ειναι αυτη ισπανιδα εγω ειμαι κουβανος !!!
Καλησπερα. φιλος των στουντιο, αλλα πετυχα αυτη:
πηρα τηλ και ειναι γραφειο, αλλα ειπαν πως ειναι πραγματικη η φωτο. 120 +20 +30 πρωκτικο. στο google images, την βγαζει και σε ενα αλλο σαιτ με 130 την ωρα.
τα χρηματα ειναι παρα παρα πολλα, αλλα κατι μου κανει η κοπελια. ειναι δοκιμασμενη απο κανεναν σας; το τελευταιο που θελω ειναι να κλαιω τα ευρουδακια μου.
Και εδω θα πληρωσεις 200 την ωρα.
κριτικες εδω
Πραγματικα με ξενερωσες, αλλα ευχαριστω πολυ που μου ανοιξες τα ματια.......
το πιο ζουμερη απο τις φωτογραφιες δεν με χαλαει, αλλα τα σπυρια στο προσωπο ειναι τελειως ξεκαυλωτικο μαλλον κατι δεν κανει σωστα η γκομενα, μιας και φαρμακο υπαρχει.
κι ελεγα να την παρω σημερα το απογευμα, αλλα, τωρα, προτιμω να κανω τα 120 ευρω κουρκουμπινια και να την παιξω
Παιδια τι λετε εσεις ελενα-βιβι η αλεξανδρα.gr???????????????????
Παιδια τι λετε εσεις ελενα-βιβι η αλεξανδρα.gr???????????????????