εχει κανεις ιδέα περι τίνοσ πρόκειται?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για την πρωτη. την πηρα προχθες. φωτο πραγματικες. βυζι και κορμι θανατος. ρουμανακι το γραφειο την ποζαρει για μολδαβη. 120 εβραιους και αρχιζουν τα εξτρα προς 20 εκαστον. τα ραντεβου ξεκινουν στις 1800. προσωπικα ημουν ατυχος διοτι εκλεισα το πρωτο ραντεβου αλλα η κουκλα ηταν στην θαλασσα και ωσπου να την φερουν πηγε 1900. οταν ηλθε ηταν μεσα στα νευρα. αρχισε μην ακουμπας την πλατη και τα μπουτια εχω καει , απαλα τα βυζια εχω καει ,οχι φιλια στο προσωπο θα φυγει το μακιγιαζ. δεν μου αρεσει να κανω σεξ "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...". ειπα να την πεταξω εξω αλλα μου σκαει ενα απιθανο χαμογελο και αρχιναει μια πιπα θεικη. αρχιναω και εγω να γευομαι ενα απιθανο νιμου , με γυρναει σε λιγο σε ιεραποστολικο με βαθια κοπανηματα και με τελειωσε μεσα της.
Και το δευτερο, καλο δειχνει !!!
πραγματικα αν ειναι στα καλα της θα απολαυσετε εναν ευγενεστατο κοριτσαρο σκετη φωτια....
να σου πω αδελφε. απο οτι καταλαβα , οπως ειπα ημουν στο τσακ να την πεταξω εξω , τα ειχε με το γραφειο που την ειδοποιησε την τελευταια στιγμη την μαζεψε απο την παραλια και την εφερε μεσω καλλιθεας οπου καθετε οπως μου εξηγησε.ηταν εξαλη.Πραγματικό τζόκερ η κατάσταση δηλαδή......
Έχουμε καμμιά ιδέα τι παίζει μ' αυτές?
οι φώτο βγαίνουν καθαρες....
εν τω μεταξυ ομως ειχε παγωσει και η ατμοσφαιρα.
τα κατάφερε και την εστριψε ομως το ρουμανακι....
αυτη εννουσα.χαιρετω σας κυριοι.
κανοντας την σχετικη μου ερευνα για την συγκεκριμενη που εμφανιζεται ως νεα στο χωρο εχουμε και λεμε
130 + 20 δευτερη φορα χωρις αλλες εξτρα χρεωσεις.
η παρουσιαση που μου εγινε απο την κυρια που σηκωσε το τηλ ειναι οτι ειναι αλληνιδα 29χρ γυμνασνενη κλπ.
εχω μια απορια και πειτε μου αν εχω δικιο.
η φωτογραφια μου μοιαζει παρα πολυ με μια γκομενα απο ενα ζευγαρι που εβαζε αγγελιες.
για πειτε καμια αποψη
Αυτη πρεπει να ειναι και αφου ειναι και γυμναστρια ειναι και γυμνασμενη.....μαλλον σαν ζευγαρι δεν ειχαν δουλειες ποποτε το γυρισε στο soloαυτη εννουσα.
για πειτε ρε παιδια γιατι εχω προβληματιστει
και εγω ετσι πιστευωΑυτη πρεπει να ειναι και αφου ειναι και γυμναστρια ειναι και γυμνασμενη.....μαλλον σαν ζευγαρι δεν ειχαν δουλειες ποποτε το γυρισε στο solo
Αυτος πρεπει να ειναι ο κωλος της Μαιρης και αργοτερα Ελενα απο την Sirinaχαιρετω σας κυριοι.
κανοντας την σχετικη μου ερευνα για την συγκεκριμενη που εμφανιζεται ως νεα στο χωρο εχουμε και λεμε
130 + 20 δευτερη φορα χωρις αλλες εξτρα χρεωσεις.
η παρουσιαση που μου εγινε απο την κυρια που σηκωσε το τηλ ειναι οτι ειναι αλληνιδα 29χρ γυμνασνενη κλπ.
εχω μια απορια και πειτε μου αν εχω δικιο.
η φωτογραφια μου μοιαζει παρα πολυ με μια γκομενα απο ενα ζευγαρι που εβαζε αγγελιες.
για πειτε καμια αποψη
Αυτος πρεπει να ειναι ο κωλος της Μαιρης και αργοτερα Ελενα απο την Sirina
αρα καλα θυμαμαι οτι η φωτογραφια ειναι απο το ζευγαρι.κλεμμένη φωτό από το ζευγάρι. Δεν είναι η ίδια
Αυτό λέει πως είναι Ρωσάκι. Ε λοιπόν δεν το αποκλείω γιατί μια φορά ρώτησα μια μαύρη βίζιτα στο Λονδίνο από που είναι και μου είπε από τη Μόσχα. Κι όταν έμεινα κάγκελο... το κατάλαβε και ειπε γελώντας.. Ο πατέρας μου υπηρέτησε στην Αγκόλα...