νομιζω οτι το θεμα εχει ξεπερασει λιγο την ελενα εδω και αρκετα ποστ, αλλο αν καπιοι την βαζουν ασπιδα, μιας και δωθηκε σαν αφορμη αυτη, δεν αμφισβητισα οτι οντως μπορει να σου τελνει πμ φιλε μου αλπουλα, δεν νομιζω να το εκανα, θα ψαξω τα ποστ να το ελεγξω και αν το χω κανει σου ζηταω συγνωμη, ουτε καποιος σφαζεται πανω απο το μουνι της ελενας gejgi, το θεμα ειναι οτι καποιος παει να γραψει προσωπικη εμπειρια και καποιοι ορμανε να τον φανε, αλλοι γιατι γιατι ειπε κατι καλο, αλλοι γιατι ειπε κατι κακο, αλλοι υποστιρηζουν και αλλοι θαβουν μια κοπελα και ξαφνηκα ξεκινανε και οι χαρακτηρισμοι εναντιων καποιου επιδη απλα δεν συμφωνουμε, αλπουλα εσυ ειπες την προσωπικη σου εμπειρια και λες οτι σου την ειπε η ελενα, οκ δεν διαφωνω μπορει οντως κα εγινε, και δηλωσες οτι απλα δεν θες να στην λεει καποια επιδη εβαλες μια κακη κριτικη και ειναι σωστο, καλο ειναι η καθε μια να κοιταει να διορθωσει αυτο το κακο που καποιος επισυμενει, αλλα ταυτοχρωνα μπορει να αμυνθει πιστευω με ενα λογικο τροπο απεναντι σε καποιους κακεντρεχεις που απλα το μονο που θελουν ειναι να την μειωσουν(χωρις να λεω οτι εκανες εσυ κατι τετοι δεν ειδα να λες κατι ασχημο) εμενα μου εστειλε καποιος πμ και μου ελεγε τι θελω και μιλαω , να κατσω σπιτι να βαραω μαλακια και να βγαλω το σκασμο και αν θελω να μου τα τροει η καθε μια να τα δεινω(εχω δηλωσει οτι δεν ειμαι φαν του αθληματος εντωμεταξι).
το γεγονος αυτο νομιζω ειναι λιγο πως συζητηση νομιζω αν η ελενα σε εβαλε μπροστα σε πμ λαθος της εχει θρεντ και ανετα μπορει να ακουσει καποια πραγματα και να γινει καλητερη αλλα και εσυ να τα πεις με καλο τροπο εννοητε αν αρχισει παλι και τα χωνει χωρεις κατι τεκμιριωμενο μην φοβασε θα δουν πολοι το κομπλεξ της,εμενα ομως εσενα και τον καθε ενα εδω μεσα που παει να γραψει κατι γιατι ο καθενας να ορμαει να του βγαλει τα ματια? αμα ψαξεις εχω βαλει 2 κριτικες για 2 γυνεκες που ολοι ειχαν παραπονα εγω περασα καλα το γιατι αγνωστο δεν ειμαι παιδαρος να ειπαν κοιτα ναδεις ενα κουκλο, λογικα τους αραισε ο τροπος μου πρεπει να με φανε οι υπολοιποι απλα φερθηκα σαν κυριος ο οποιος ειχε απεναντι του μια καθημερινη κοπελα που της φερθηκε σαν να την γνωρισε σε καφετερια και οχι σαν να την πληρωσε, τι να κανουμε τους αραισε και περασα καλα πρεπει να με σταυρρωσουν? και ομως ειχα λαβει μυνημα που με ρωταγαν ποσα γαμισια μου ειχαν ταξει ειναι σωστο αυτο? και μετα λεμε γιατι καποιοι δεν γραφουν? αυτο επισημενω σε ολα τα ποστ ασχετα αν επερνα και εγω σαν παραδειγμα την ελεναπου ισως ηταν λαθος μου, αλλα καταλαβαινεις τι εννοω γιατι νομιζω εχουν φερθει ετσι και σε σενα.
οσο για αυτο πουλες γεξγι το εχω πει πολες φορες και εγω αποιες δεν αξιζουν ουτε το 50ρικο οποτε καλο ειναι καποιες να ριξουν τις τιμες αλλα οταν καποιος θα πει ενα κακο 50 θα πεσουν να τον φανε (το ιδιο και με το καλο) ας αφησουμε τον καθε ενα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ να πει την γνωμη του και οχι ο καθενας ασχετος να γραφει οτι θελει ειναι μια αρχη η καθε μια δανιζει τον ευατο της οσα θελει η ιδια η το γραφειο οποτε αν ο αλλος ξερει χωρις εχει τον καθε ενα ασχετο να γραφει την τυπησα θα την βγαλουν στα πιτ που θα παει η θα ριξει την τιμη η θα αλαξει υπηρεσιες για να αναγκασεις να ριξουν τις τιμες ειναι δυσκολο αλλα ανετα μπορεουμε να τους κανουμε να αναθεωρισουν καποια πραγματα πχ υπηρεσιες.
τοχω πει πολλες φορε ολοι απετουμε τον σεβασμο, ας δειξουμε εστω και λιγο απο αυτο που απετουμε, αν θελουμε να αλαξουμε κατι ας αρχισουμε απο αυτο ειναι το καλητερο απο ολα γιατι τοτε μπορουμαι να κανουμε πραγματικα κατι, με το να σφαζομαστε γιατι ο καθε ενας θελει απλα να επιβαλει την γνωμη του και να πει εγω ειμαι σωστος ολοι αλλοι λαθος , δεν καταφερνουμε τιποτα, πρωτα ας δουμε τους εαυτους μας.