Προσωπικα εχω κανει τετοια κινηση 2 φορες σε στουντιο, και τις δυο αφου ειχα παει πανω απο 3 ή 4 φορες με την κοπελα και ειχα διαπιστωσει οτι υπαρχει καλο κλιμα και αμοιβαια συμπαθεια μεταξυ μας.
Τη μια φορα η απαντηση ηταν θετικη και την αλλη (με πιο 'καταξιωμενη' κοπελα του χωρου) αρνητικη.
Το καλο ειναι οτι με την πιτσιρικα της οποιας η απαντηση ηταν θετικη περασα μερικες πολυ καλες στιγμες, με οχι ιδιαιτερα αυξημενο κοστος, ενω συν τοις αλλοις ειχα την τυχη να αφησει τη δουλεια λιγο διαστημα μετα και να ειμαι απο τους ελαχιστους προνομιουχους που απολαμβαναν τα καλλη της! Στην πορεια μαλιστα αρραβωνιαστηκε και συνεχισα να εχω επαφες μαζι της (πουτανα γαρ) ωσπου αποφασισα εγω να τις διακοψω γιατι αισθανομουν ασχημα απεναντι στον ταλαιπωρο τον κερατα (ειμαι και ηθικο στοιχειο, καταλαβες;)
Το κακο, το οποιο πρεπει να συνυπολογισεις πριν κανεις κινηση, ειναι οτι μια πιθανη αρνητικη απαντηση μπορει να σημαινει και το τελος της επαφης σου με τη συγκεκριμενη κοπελα. Εγω ας πουμε, αφου ζητησα απο τη δευτερη κοπελα να βρεθουμε εκτος στουντιο και αρνηθηκε ευγενικα, δεν την ξαναεπισκεφθηκα ποτε. Βεβαια το κολλημα ειναι καθαρα δικο μου, επειδη ντρεπομαι και αισθανομαι αβολα. Καποιος αλλος μπορουσε να πει "στα παπαρια μου" και να συνεχισει να πηγαινει. Οφειλω παντως να σου επισημανω και αυτην την παραμετρο!