φιλε μου live με την καθαρη εννοια δεν την εχω δει αλλα πιστεψε με μου εχει στειλει φωτο με το προσωπο της μιας και εκεινη εχει πολλα κομπλεξ με την εμφανιση της και ετσι μπορω να εκφερω μια αποψη...βλεπεις εγω οταν ειναι να μιλησω εκφραζομαι με ολοκληρομενη αποψη....και καποοιοι που λενε οτι δεν μπαινουν συχνα εδω μεσα να γραψουν ξαφνικα εχουν γινει μονιμοι συγγραφεις!
φιλε μου πηρες μεμονομενα μια φραση μεσα απο το κειμενο αλλα να στο εξηγησω. ναι εχει δει λοιπον φοτογραφιες με προσωπο γιατι οπως λες εχει κομπλεκ με την εμφανηση, οπως λες , για μενα μπορει να σημενει οτι το εκανε για να ξερω τι θα παρω, εχουμε δει αλλες εδω που τους ζητας φοτο και σου λενε δεν στελνω και παλι τσαντιζομαστε, τελικα ξερουμε τι θελουμε?
τελος παντων δεν σου απαγορεψε κανεις στο να μιλησεις με βαση την εμφανιση παντα ομως ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ, στο θεμα ομως υπηρεσιες, αποδοση, συμπερηφορα, δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη , ουτε εσυ, ουτε εγω, ουτε κανεις αλλος που δεν εχει βγει μαζι της, γιατι απλα ειμαστε ασχετοι και δεν ξερουμε που πανε τα τεσσερα, δεν νομιζω οτι ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω και πιστευω οτι αυτο πρεπει να ισχυει σε ολες. τωρα το θεμα της εμφανησης ειναι αντικειμενικο και διαφορετικο για τον καθενα οποτε κανεις δεν θα πει οχι στο οτι δεν ειναι του γουστου σου.