- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
λαθος κανεις 100 ζηταει η ΟΛΙΑ
και ό,τι άλλο μπορείς να προσθέσεις - διορθώσεις ath, ευπρόσδεκτο ;)
λαθος κανεις 100 ζηταει η ΟΛΙΑ
σωστός ο παίκτης....σκέτος γκμοχ είναι αδερφέ, οπότε καλά σου τα λέει. βέβαια, αυτό είναι μόνο οι φωτό...μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καλύτερη ...ή χειρότερη
πάντως σόρρυ αλλά για 200άρι εγώ δεν θα έκανα κανένα σκόντο στις προτιμήσεις μου. Πόσο μάλλον να τα δώσω σε μία το λιγότερο μέτρια.
τηλέφωνο άφοβα...το έχω δώσει από πέρσι
Ποσο θελει ρε πατριωτη το Ρωσιδιον???εχει και εδω καποιες φοτο της στο 2ο album δειτε
Ποσο θελει ρε πατριωτη το Ρωσιδιον???
Τα @@ σου φιλαρακο ειναι πανακριβα και ολων μας, Δεν μπορουμε να τα κοστολογισουμε, αυτηνης ας της δωσουμε 200 φασκελα και ενα ασυχτηρηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!200 ζηταει αλλα θα παρει τα @@ μου προς το παρον
δεν εχει σχεση με αυτη που λεμε αλλη ειναι αυτη που παραθετεις...αλλο πραγμα αυτο πολυ ανωτεροεχει και εδω καποιες φοτο της στο 2ο album δειτε
για αυτη εδω μιλαμερε μαγκα ασε τον γκμοχ στην ησυχια του που θελει και διακοσια ...μαλλον σφαλιαρες εννοει...αρε φραγκατοι μαλακες που σας πιανουν οπου σας βρουν μποσικους
δεν εχει σχεση με αυτη που λεμε αλλη ειναι αυτη που παραθετεις...αλλο πραγμα αυτο πολυ ανωτερο
απλα το ιδιο ονομα εχουν οι φωτο ειναι διαφορετικεςφιλες ειναι δες το δευτερο album της και θα καταλαβεις
δεν της εχεις προσεξει καλα μαλλον anywayαπλα το ιδιο ονομα εχουν οι φωτο ειναι διαφορετικες