ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κάνεις κάτι για την συγκεκριμένη. Της έστειλα μνμ και μου ζήτησε 200 για μια ώρα. Της είπα για 100 και πλήρες πρόγραμμα. Δεν μου απάντησε.
Φθηνο mamba-ru? το πιπινακι Φραντζεσκα 21 [Франческа Ли]η καμερατζού,περιοχή νέα σμύρνη 200 την ώρα, ακατεβατα, φουλ σερβις λέει .Μάλλον λόγω γιορτών...θα περιμένω τις εκπτώσεις.Για να το παίζει "ακατέβατα"... διάολε κάπιοι τα δίνουν εύκολα !
Απειρες φορές φίλε μου έχει δοθεί εδώ μέσα διάβασε και λιγάκι ρε γαμώτο, όχι όλα έτοιμα....Καλησπέρα,έχειμήπως έχει κάποιος καλός συναγωνιστής το τηλ της Μαίρης()?
Ξέρει κάνεις κάτι για την συγκεκριμένη. Της έστειλα μνμ και μου ζήτησε 200 για μια ώρα. Της είπα για 100 και πλήρες πρόγραμμα. Δεν μου απάντησε.
Απειρες φορές φίλε μου έχει δοθεί εδώ μέσα διάβασε και λιγάκι ρε γαμώτο, όχι όλα έτοιμα....
Οκ φίλε μαιου, δεν ήταν σκοπός μου να σου την πω, απλά είναι πολύ καλό΄να διαβάζουμε τι έχει γραφτεί γιατί γράφονται και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα εδώ πέρα, καλή σου τύχη!!οχι ολα ετοιμα,συμφωνω.Γενικα δεν εχω ζητησει ποτε κατι χωρις να εχω κανει φυλο και φτερο το αντιστοιχο θρεντ,απλα εκατσε ακυρωση τις τελευταιας στιγμης με αλλη κορασιδα και λογω ελλειψης χρονου ειπα μπας και βοηθουσε κανεις...anyway
thanks gregory ;)
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει σχετικό θρεντ με το MAMBA... να ξέρουμε τι μας γίνεται...
η συγκεκριμένη έχει δύο αγγελίεςΞέρει κάνεις κάτι για την συγκεκριμένη. Της έστειλα μνμ και μου ζήτησε 200 για μια ώρα. Της είπα για 100 και πλήρες πρόγραμμα. Δεν μου απάντησε.
για νε βλεπουν μερικες τι σημαινει επαγγελματιας η margo σιτιτουριστρια ολη μερα σημερα ειναι δωρεαν σε οποιον την παρει μας το κανει δωρο χριστουγεννων ;)......μπραβο στο κοριτσι!!!
Ττρεξε ethnik....μπορει και να προλαβεις
Ειναι μονο για το φαν-κλαμπ της margo...δεν ειναι για ολους