Τα πρώτα 2 μετά απο googlarisma φαίνονται οκ
Το τρίτο καραγραφείο!!!
Τα πρώτα 2 μετά απο googlarisma φαίνονται οκ
Το τρίτο καραγραφείο!!!
καλημερα και χρονια πολλα
το τριτο φιλαρακι που ξερεις τα πραγματα ειναι ανεξαρτητη ελληνιδα εργαζομενη δεν την εχω παρει ,ειναι απο βορεια προαστεια ,ο λογος που δεν την πηρα ειναι οι ακριβες υπηρεσιες 150 ζηταει και ειναι αποτι λεει γυρω στα 40 ,αλλα δεν δινω 150 με τιποτα
οποτε πρωτα τσεκαριζε και μετα ποσταρε αφου εισαι σιγουρος γιατι εδω μεσα θα σε παρουν με τις πετρες!!!!!!
καλημερα και χρονια σου πολλατο τρίτο που αναφέρεις, αν το googlάρεις, όπως έκανε ο thoikos, θα δείς ότι το ίδιο τηλέφωνο εμφανίζεται σε διαφορετικές αγγελίες με το όνομα Κλειώ, Νάντια, Αλίνα, άρα...
καλημερα και χρονια σου πολλα
εγω μιλησα φιλε δεν googlaρισα και γιαυτο το παραθετω οποτε βγαλτε τα συμπερασματα σας ,αν η αλλη ειναι ανεξαρτητη νοικοκυρα ,ετσι τουλαχιστον μου ειπε εχει καθε λογο να αλλαζει ονοματα ,παντως εχω να πω οτι σηκωνει αμεσως το τηλεφωνο και λεει το ιδιο προγραμμα σε ολους ,επισεις αναφερω ακομη οτι της τηλεφωνησα 2 φορες απο 2 ανεξαρτητα τηλεφωνα αλλα ρε φιλαρακι δεν λεει 150 με τιποτα και σε καμμια για ανεξαρτητες καλα να περναμε ολοι
Με 150 πηδας ολη την Φυλης150 ποτέ ! αν είναι νοικοκυρά 60-80 ευρώ και ανάλογα τις υπηρεσίες είναι καλά.
Η συγκεκριμενη δεν μιλαει καλα τα ελληνικα φιλε μου.και στα αγγλικα υστερει...φυσικα δεν ειναι για soft καταστασεις αλλα για πολυ η γρια αλλα γουσταρει τρελα την παρτουζα καθως και παιχνιδια με δονητες σκαμπιλια στον κολο αλλα και αλλα θα γραψω σημερα η αυριο για να ξερουν εδω μεσα τι παιζει...τηλεφωνο αυτης της μιλφαρας η της αλλης της mawa πως θα γινει να βρουμε να γαμησουμε κανα παλιοκρεας!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΠΟΘ ΧΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..???