dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
απο γραφειο ειναι σιγουρα!!!απο υπηρεσιες αγνωστο...για αυτες υπαρχει καποια πληροφορια?
απο γραφειο ειναι σιγουρα!!!απο υπηρεσιες αγνωστο...για αυτες υπαρχει καποια πληροφορια?
η Diana από το Mampa άρχισε τα extra και καλά δεν δίνει και καθολου κώλο.......
kalispera kai xronai pollaητανε cititoyr κai εφυγε
kalispera kai xronai polla
xereis kati gia tin jessica?
ευχαριστω για την πληροφοριση φιλε.
τα 200 ευρα μου φενονται μεγαλο ποσο για τη σημερινη εποχη με την κριση που υπαρχει σε ολες τις δουλειες. ή θα ριξουν τις τιμες ή θα βαρανε μυγες
εγω πανω απο 100, που μαζι με το χοτελ παει παραπανω, δεν παιρνω πλεον
ευχαριστω για την πληροφοριση φιλε.
τα 200 ευρα μου φενονται μεγαλο ποσο για τη σημερινη εποχη με την κριση που υπαρχει σε ολες τις δουλειες. ή θα ριξουν τις τιμες ή θα βαρανε μυγες
Χρόνια πολλά
...αυτη την ξερει κανεις παιδια?
να είσαι καλά παίχτη και να μας ενημρώνεις να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές!την περασμένη εβδομάδα η τιμή ήταν 140 +20 ελεύθερο στοματικό...πήρα Αμέλια που την διαφημίζουν και για μοντέλο γιατί λέει έχει κάνει φωτογράφηση.
Γλυκούλα στο 1.60 και αδυνατούλα αλλά ως εκεί ...στο 69 την έδιωξα και τους πήρα τηλέφωνο πως η κοπέλα έχει μύκητες και να την μαζέψουν απο τους δρόμους γιατί θα τους πηδήξω.
Σε 10 λεπτά με πήρε τηλέφωνο παλιά γνώριμη από το 120-140 ζητώντας συγνώμη και δεν ξέραμε ότι είσαι εσύ και να σου στείλουμε μια άλλη ....λέω πάρτε τα χρήματα και στο καλό αλλά δεν ξαναπαίρνω.
Τώρα βλέπω πως έκαναν και ανατίμηση στις πατσαβούρες!!!!
Μαύρο γιατί είναι λαμόγια και αντί να κατεβάζουν τιμές ανεβάζουν επειδή τελικά υπάρχουν πάρα πολλά κορόιδα
Χρόνια πολλά
Πολυ σωστος .....ας βαρανε μυγες αν θελουν παραπανωεγω πανω απο 100, που μαζι με το χοτελ παει παραπανω, δεν παιρνω πλεον
ισως απο σενα την επαθε τη ζημια........
Τώρα αυτές οι αδερφές είναι και δεν το ξέρουν η κάποια μας δουλευει...η Diana από το Mampa άρχισε τα extra και καλά δεν δίνει και καθολου κώλο.......