Επισκέπτης
αυτα ειναι που λεμε 'βασιλικα γουστα'. οι ευγενεις γαμιοντουσαν αναμετάξυ τους μη χαθει το γαλαζιο
Γιά φαντάσου!!!
αυτα ειναι που λεμε 'βασιλικα γουστα'. οι ευγενεις γαμιοντουσαν αναμετάξυ τους μη χαθει το γαλαζιο
Καταρχην να σου πω οτι ειναι πολυ ομορφη κι εχει αυτη την φινετσα-στυλ γι'αυτο και αποφασισα να την συναντησω ειναι πεντακαθαρη σε ολα τωρα απο service εκανε τα παντα και πολυ καλα (αν θελεις πολλες λεπτορειες στειλε πμ) ωστε να μην φυγω ανικανοποιητος και να θελω να την ξαναδω και για περισσοτερο χρονο κι επειδη ειμαι λατρης των γυναικειων ποδιων ειχαμε και πολυ φετιχ μεσα στο διημερο αλλα η κοπελα ειναι παρα πολυ ως παρεα-συνοδεια σε καποιο παρτυ η δεξιωση λογω αυτου που ανεφερα πιο πανω και οπως διαπιστωσα οτι δεν αξιζει να την κλεισεις για μια η δυο ωρες αλλα κι αυτα που ζηταει για μια ωρα οσο καλη και να ειναι ειναι πολλασυναγωνιστη δε μας λες αν αξιζε τουλαχιστον η μεγα-καταθεση, μερικες λεπτομερειες, αφου ξερεις ποσο μας αρεσουν κατι τετοια
τωρα κατα τα λοιπα, περι ορεξεως .....
Στην ξαδερφη και στη θειά,
μπαινει ο πουτσοσ πιο βαθειά...........
+1 και από μένα!για μενα ειναι απολυτο αυτο. οποιος δεν εχει μπεσα εκει, δεν εχει και πουθενα αλλου στη ζωη του. το συγγενη μπορει και να μη τον γουσταρεις, σταρχιδια μου. το φιλο ομως ειναι δικη σου διαλεξια. και την αλλη μερα θα κανεις το 'φιλο' στο φιλο?
Τι γνωρίζουμε για την κιουρία?
Εκτός του γεγονότος ότι.....
"to vasiko mou programa einai 170 me eleuthero stomatiko sex se oles tis staseis 2 ektonoseis"!!!!
Υπήρξε κανένα θύμα να μας ενημερώσει για το σέρβις της?
Όχι δεν είναι η γυμνάστρια!!!!μήπως είναι η παλιά η Τίνα η γυμνάστρια ;
170 + 30 Hotel...και με Ελλεεινίδα ; δεν ξέρω...
Η γυμναστρια ειναι μιλφμήπως είναι η παλιά η Τίνα η γυμνάστρια ;
170 + 30 Hotel...και με Ελλεεινίδα ; δεν ξέρω...
Αυτή μάγκες?
Δεν πολυμιλάτε βλέπω.....
Δεν τυφλωθήκαμε ακόμα!!!!! ;)
Αυτή μάγκες?
Δεν πολυμιλάτε βλέπω.....
Δεν τυφλωθήκαμε ακόμα!!!!! ;)
ειναι η ιδια
με αλλο τηλεφωνο
Τί είναι αυτό ρέ παιδιά!!!!
Τί είναι αυτό ρέ παιδιά!!!!