Επισκέπτης
ειναι η ιδια
με αλλο τηλεφωνο
Η γνωστή καί μή εξαιρετέα Βαλεντίνη.Μαύρο
ειναι η ιδια
με αλλο τηλεφωνο
μαγκες για την "κουβανεζα απ'το παγκρατι" ξερει κανεις τπτ? ..επαιρνα τηλεφωνακι αλλα δεν απαντουσε..λογικα δεν ειναι γραφειο..
Γραφείο
Έχει ξαναρωτηθεί και ξανά-απαντηθεί...
Tό κλειδί τού ....παραδείσου
Αυτή μάγκες?
Δεν πολυμιλάτε βλέπω.....
Δεν τυφλωθήκαμε ακόμα!!!!! ;)
Δεν ξέρω αν το Μαράκι και η Βαλεντίνη είναι το ίδιο πρόσωπο . Αυτό που ξέρω είναι ότι προχθές που πήρα τηλέφωνο στο Μαράκι μου απάντησε μια ευγενική , με νεανική φωνή και τσαχπινιά κοπέλα, για να καταλάβετε μου θύμισε λίγο Εύα21 , και μου ζήτησε 150 Όλα Μέσα . Έπέμεινα για διευκρίνηση στο όλα μέσα , και μου είπε πως όταν λέμε όλα μέσα ,είναι Όλα Μέσα.
Ελπίζω να βοήθησα .
Πλάκα κάνεις!!!Τώρα αν σου πω ότι θα βοηθήσεις ακόμα πιο ουσιαστικά, αν πάρεις το ρίσκο και τη συναντήσεις και γράψεις γι' αυτή την εμπειρία σου μετά, θα με πεις ότι σε πρήζω;
Πάντως αν οι φωτό δεν είναι μούφα και δεν πρόκειται για κομοδίνο, η κυρία φαίνεται αξιόλογη περίπτωση. Πραγματικά!
κοιτα το τριτο review!
Πλάκα κάνεις!!!
Όταν θα πάω για μπάνιο θα την πάρω μαζί μου!!!
Για σωσίβιο......
Αυτήν; Πρόσεχε, γιατί θα πνιγείς! Συνήθως τα σωσίβια είναι κάτι παραφουσκωμένες σαμπρέλες.
Τη κόβεις για τέτοια;
Αυτήν; Πρόσεχε, γιατί θα πνιγείς! Συνήθως τα σωσίβια είναι κάτι παραφουσκωμένες σαμπρέλες.
Τη κόβεις για τέτοια;
Με αδικείς!!!!Άστον να λέει...έχει φαγωθεί ότι είναι χοντρή
Υ.Γ Φαντάζεσαι να πάει και να είναι...θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε να ευλογάει τα γένια του
Με αδικείς!!!!
Πότε είχα άδικο?
Είσαι τόσο σίγουρος ότι έχω δίκιο που βάζεις όριο στο κέρασμα!!!!!Κάνε λοιπόν και το ψυχικό της επιβεβαίωσης των λεγομένων σου Μια και εγώ κασκαντεριλίκια δεν κάνω , έχω αλλεργία , και να βοηθήσουμε και το κοινό μας φίλο kon.air ;)
Υ.Γ Άμα είναι πραγματικά χωντρή ,και τη , το επόμενο κασκαντεριλίκι σου , είναι κερασμένο από εμένα
Υ.Γ 2 Μέχρι 100 γιούρια...μη ξερογλείφεσαι για καμιά τουρίστρια
Είσαι τόσο σίγουρος ότι έχω δίκιο που βάζεις όριο στο κέρασμα!!!!!
μπορεις να περιγραψεις πως ειναι το μιλφειγ?
[/quote
καπως ετσι....
xaxaxa καλοοοοοοοοοοοο βρε βρε το πουστρακι πιο ακριβα απο τις γκομενες ζηταει.Ρε τι βρισκει κανεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ