Ας το επιβεβαιώσει ο jorge αλλά θεωρώ πως δεν έχει καμμία απολυτως σχέση η "Αννα" που αναφέρθηκε (πρώην Νάγια του Αρη) με αυτή που εμφανίζεται στη φωτό με τη Τζετλίνα.
αυτή πρέπει να είναι.....δες το τατουάζ!και τα υπόλοιπα μοιάζουν πάρα πολύ
Ας το επιβεβαιώσει ο jorge αλλά θεωρώ πως δεν έχει καμμία απολυτως σχέση η "Αννα" που αναφέρθηκε (πρώην Νάγια του Αρη) με αυτή που εμφανίζεται στη φωτό με τη Τζετλίνα.
αφού μαιμού ήταν!!!
ακόμα μαιμού δεν έχω πάρει ...με χαλάνε οι τρίχες
ετσι ακριβος.χτες γραφτηκε κριτικη και ειδα φοτο.αυτή πρέπει να είναι.....δες το τατουάζ!και τα υπόλοιπα μοιάζουν πάρα πολύ
κασκαντερ τρεχα να καρφωσεις το τελαρο ..ακόμα μαιμού δεν έχω πάρει ...με χαλάνε οι τρίχες
βρε παλιομαλακα πως να στο πουμε να το καταλαβεις???ψάρεψες γκόμενα σε πάρκινγκ,ήταν μουνάρα και ήθελε 60 ευρώ?
οκ
βρε παλιομαλακα πως να στο πουμε να το καταλαβεις???
ναι..
κανει & τετοια ο κασκαντερ..
οσο παραλογο & αν σου φαινεται..
επαναλαμβανω μηπως & παρεις χαμπαρι..
απο χτες την εχουν γαμησει & αλλοι παιχτες απο εδω..
βρε παλιομαλακα πως να στο πουμε να το καταλαβεις???
ναι..
κανει & τετοια ο κασκαντερ..
οσο παραλογο & αν σου φαινεται..
επαναλαμβανω μηπως & παρεις χαμπαρι..
απο χτες την εχουν γαμησει & αλλοι παιχτες απο εδω..
ναι ρε καραγκιοζη..πότε πρόλαβαν ρε καραγκιοζάκο?
το ποστ μπήκε 11 το βράδυ περίπου και εσύ μου έγραψες το ίδιο στις 11 το πρωί,ότι δηλαδή την γάμησαν κι άλλοι....πότε πρόλαβαν να κλείσουν ραντεβού κλπ?.....
ολονυχτία έκανε?
ο ηλιθιος κρινει τα παντα εξ ιδιων..Mιλάμε για μεγάλο κασκαντέρ palermo,για να το έγραψε αλήθεια είναι.
ψάρεψες γκόμενα σε πάρκινγκ,ήταν μουνάρα και ήθελε 60 ευρώ?
οκ
αν & εισαι εντελως βλακας,να σου απαντησω ρε μπινε..καλά καλά
πότε βρήκαν το τηλέφωνο,πότε πήγαν,πότε έκλεισαν ραντεβού,πότε γάμησαν οι 5-6???
τί είναι,η άμεση δράση?
τωρα με τετοια κριση,θα βγουν[size=14pt]θα βγούμε[/size] σε λιγο ολες στο κλαρι!