male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω παρακολουθησει τα τεκταινομενα στα σιτυ τουρς, αλλά ό,τι εχω δει απο αυτον για λοκαλ ηταν αληθινό...παρεπιπτοντως αυτα γινονται μονο στα σπα των νοτιων προαστιων...
οποιος εχει το κινητο της λινα ας το στειλει με pm
Αυτη τι λεει?
Ξερει κανενας πληροφοριες?
δε λεει κινητο αν μιλας σε μενα...εγω παντως δεν την κοβω για ελληνιδα(μιλαω για την φωτογραφια)
γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ?τι εχεις να χασεις?
αν διαβασεις προσεχτικοτερα θα δεις οτι γραφει(ολογραφως)δε λεει κινητο αν μιλας σε μενα...
ρε παιχτη το τηλ της λινας ζηταει ο ανθρωπας..αν διαβασεις προσεχτικοτερα θα δεις οτι γραφει(ολογραφως)
sorry δεν το καταλαβα...μαλλον θα μπερδευτηκαν τα postsρε παιχτη το τηλ της λινας ζηταει ο ανθρωπας..
Α! γι' αυτό είχαμε μηνύματα επανασύνδεσης! Μεταφορά πελατολογίου! Πές το ντε και απορούσα γιατί με θυμήθηκε....Άλλαξε γραφείο συμπαίκτη. Το τηλ είναι το παλιό της Μάτας
2 σελίδες πιό πριν στην 561 έγραψα ρε παίχτη και συμπλήρωσε και ο thirio11 σην επόμενη. Τι άλλο θέλεις?Μάγκες ξέρει κανένας τιποτα για την ΕΛΕΝΑ22?
Ας το επιβεβαιώσει ο jorge αλλά θεωρώ πως δεν έχει καμμία απολυτως σχέση η "Αννα" που αναφέρθηκε (πρώην Νάγια του Αρη) με αυτή που εμφανίζεται στη φωτό με τη Τζετλίνα.κοιτάξτε διαφορά αυτές οι φώτο της Άννας με τις παλιές της
επιβεβαιώνεται ο φίλος georgekavl για τους φόβους του.....πετσί και κόκκαλο!
kai αυτης απο το κεντρο το ξερω σας μπερδεψαρε παιχτη το τηλ της λινας ζηταει ο ανθρωπας..
kai αυτης απο το κεντρο το ξερω σας μπερδεψα