Καλημερα.
Ποσο βιαζεσαι να μιλησεις και ας εχεις αδικο .
Δεν υπαρχει καμια χολη.
Οσο ια την απλυσια αναφερεσαι σιγουρα σε αλλες σου εμπειριες !!!
Φυσικα οταν παρουσιασες αυτα που ΕΓΩ γραφω και οχι τις γενικοτητες που αναφερεις εφυγα.
Και τις δυο φορες πληρωθηκες κανονικοτατα.
Ισως θα επρεπε να σκεφτεις εσυ ΓΙΑΤΙ δεν "μουρμουρησες" την πρωτη φορα που νωριστηκαμε και περασαμε θαυμασια και αυτα που εγραψα συνεβησαν την 2η φορα ......
Ισως θα πρεπει να παραδεχθεις "ευγενικα" οτι ολοι οι ανθρωποι επαγγελματιες η μη στη ζωη τους εχουν καποιες μερες περιεργες ,ευγενικα παντα, που σαν αποτελεσμα ειχαν αυτη την συμπεριφορα σου.
προσωπικα σου συνιστω πριν αρχισεις να γραφεις προσπαθωντας να ανασκευασεις γεγονοτα με ανακριβειες ΠΡΩΤΑ να σκεπτεσαι !!!!
Άσε να ξέρω καλύτερα αν πονούσα και το ζήτημα περί μυρωδιάς κ.ο.κ.
Δεν τα μυρίζεις εσύ τα υγρά σου, εγώ τα μυρίζω και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες που θα συνευρεθούν με κάποιον.
Κυριολεκτικά μόνος σου εκτέθηκες με όσα έγραψες "σκέψου πως θα πόναγες εσύ και λοιπές μαλακίες όταν παίζεις με τις ρώγες της ή τα μουνόχειλα".
Επέτρεψα εγώ να μου τα κάνεις γιρλάντα και να κάνεις πράγματα τα οποία είναι άκρως ενοχλητικά και να σου το λέω και να συνεχίζεις? Ούτε τσιμπήματα στις ρώγες δέχομαι λες και είναι λάστιχο, ούτε δαγκώματα περίεργα κάτω. Δέρμα είναι, όχι κοψίδι.
Περίεργος τρόπος να πεις ότι το να προκαλείς δυσφορία σε έναν άνθρωπο σου περνάει παντελώς αδιάφορο.
Τώρα σε έπιασε να τα γράψεις, όχι το 2023..
Καταλαβαίνω ότι η άρνηση είναι τρομερά βολική και θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο αλλά καμια φορά η αλήθεια είναι αυτή που είναι. Έληξε.