meaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2025
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Εγω ειμαι κοπελα κ μου το εστειλε πελατης γιατι χτες με εστησε και του ειπα σημερα οχι ευχαριστω δεν θελω .Πελάτης σε κοπέλα απο εδώ το έστειλε αυτό;
Εγω ειμαι κοπελα κ μου το εστειλε πελατης γιατι χτες με εστησε και του ειπα σημερα οχι ευχαριστω δεν θελω .Πελάτης σε κοπέλα απο εδώ το έστειλε αυτό;
Σοβαρά τώρα;"Δεν σκαβετε ρε κοριτσια κιολας, πως κανετε ετσι" .....
Οχι... απλα ρισκαρουμε ολη μας τη ζωη και δεν υπαρχει κατι πιο σημαντικο απο αυτο..
εμενα γιατι δεν μου απαντησες στο π.μ.?Εγω ειμαι κοπελα κ μου το εστειλε πελατης γιατι χτες με εστησε και του ειπα σημερα οχι ευχαριστω δεν θελω .
Και αμα τα λέμε μετά εμεις γινόμαστε οι κακιες,δεν καταλαβαινουν οτι και εμεις ξοδεύουμε χρονο για να έρθουμε μεχρι το ξενοδοχειο,οχι μονο αυτοί. Δηλαδη σε έστησε χωρις ενημερωση και ενώ είχε κανει επιβεβαίωση; Γιατι εγω αν δεν γινει επιβεβαίωση 1μισι ωρα πριν και μετά,δεν παω κανΕγω ειμαι κοπελα κ μου το εστειλε πελατης γιατι χτες με εστησε και του ειπα σημερα οχι ευχαριστω δεν θελω .
αυτή είναι πάνω από 35
19:23 - Ετοιμασου φτανω χοτελΚαι αμα τα λέμε μετά εμεις γινόμαστε οι κακιες,δεν καταλαβαινουν οτι και εμεις ξοδεύουμε χρονο για να έρθουμε μεχρι το ξενοδοχειο,οχι μονο αυτοί. Δηλαδη σε έστησε χωρις ενημερωση και ενώ είχε κανει επιβεβαίωση; Γιατι εγω αν δεν γινει επιβεβαίωση 1μισι ωρα πριν και μετά,δεν παω καν
Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο. Ψάχνω μία ανεξάρτητη να τη κάνω stadaraki και δε μου έρχεται καμία στο νου. Δε ξέρω και πολλές.
Ψάχνω μία που πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια
1. Ηλικία 18-35
2. Ύψος 1,55-170
3. Σώμα να μην είναι πολύ αδύνατη ούτε να τη λες με τίποτα στρουμπουλή.
4. Να μιλάει αγγλικά ή/ και ελληνικά.
5. Να είναι όμορφη (μην αρχίσετε 'η ομορφιά είναι υποκειμενική. Μία σε θεωρητικό σενάριο να λέγατε στον φίλο σας ' βγες τυφλό ραντεβού μαζί της. Θα σου αρέσει σίγουρα.
Υπάρχει τέτοια κοπέλα που ψάχνω? ? Για βοηθήστε!
Ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου. Δεν θα το αναπτύξουμε κιολας.
Φιλε εδω κανεις λαθος
Πραγματι ειναι μουναρα αν και εχει διαφορες ιδιοτροπιες ....
Θεωρώ ότι μερικοί έχετε ξεφύγει σε βαθμό μη αναστρέψιμο.την δευτερη φορα σε αρχιζει στο μπλα μπλα και καλα λογω γνωριμιας μην πειραζεις εκει ποναει σκεψου πως θα ποναγες εσυ και λοιπες μαλακιες οταν παιζεις με τις ρωγες της η τα μουνοχειλα.
παρα το γεγονος οτι μου αρεσε πολυ σαν παρουσια οταν μου την εσπασε την εκοψα επι τοπου γιατι σιγουρα μονο αγροικοις δεν ειμαι ....
"Δεν σκαβετε ρε κοριτσια κιολας, πως κανετε ετσι" .....
Οχι... απλα ρισκαρουμε ολη μας τη ζωη και δεν υπαρχει κατι πιο σημαντικο απο αυτο..
Εμένα πάντως αν μου τύχαινε αυτο,μέχρι 20 λεπτά θα περιμένω απο την ώρα του καθορισμενου ραντεβου,μετά απο 20λεπτά,αντε το πολύ μισή ωρα,θα πω το ακυρώνουμε το ραντεβου19:23 - Ετοιμασου φτανω χοτελ
20:54 - Δεν εφτασα ακομα
Ελεγε πως ειχε κινηση. Ωστοσο ποτε δεν εστειλε πως εφτασε και εγω περιμενα.
Καταλαβαινεις ξεκαθαρα ο τυπος με κοροιδευει.
Πανε στην αστυνομια...τι κλαιγεσαι στο bourdela; παντα υπηρχαν κατακαθια και επικινδυνοι...."Δεν σκαβετε ρε κοριτσια κιολας, πως κανετε ετσι" .....
Πήγαινε σκαψε για 30ε/μερα να βρεις την υγεια σου"Δεν σκαβετε ρε κοριτσια κιολας, πως κανετε ετσι" .....
το πιθανότερο....πάντως παραπέμπει σε ονλυφανς....Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι για εδώ? Είναι fake?
Έλα να σου δείξω ταυτότητα την άλλη φορά..έχετε κουράσει.αυτή είναι πάνω από 35
Πάλι καλά σώθηκες πωωωω θεός φυλάξει.........την δευτερη φορα σε αρχιζει στο μπλα μπλα και καλα λογω γνωριμιας μην πειραζεις εκει ποναει σκεψου πως θα ποναγες εσυ και λοιπες μαλακιες οταν παιζεις με τις ρωγες της η τα μουνοχειλα.
παρα το γεγονος οτι μου αρεσε πολυ σαν παρουσια οταν μου την εσπασε την εκοψα επι τοπου γιατι σιγουρα μονο αγροικοις δεν ειμαι ....
Καρτουλα paysafeLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι για εδώ? Είναι fake?
Μπραβο επιασες το νοημα1
Πήγαινε σκαψε για 30ε/μερα να βρεις την υγεια σου
35 ??? Μπουμπούκι με πήρες κακούργα και με κατάντησες γαϊδουράγκαθο . Δεν πάμε καλάΈλα να σου δείξω ταυτότητα την άλλη φορά..έχετε κουράσει.