Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη φορά για να πω την αλήθεια.
Εμφανισιακά δεν θα την κοίταγα έξω, από σώμα δεν είναι κάτι το τρομερό.
Όντως είναι στενή γενικά αλλά είναι κομοδίνο στο σεξ.
Αν σκεφτείς ότι δεν την βρίσκεις εύκολα και αργεί να έρθει ακόμα και τα 80 είναι πολλά.
Εγώ την θεωρώ (υποκειμενικα) γλυκιά κοπέλα, με πολύ καλό κορμακι. Για εμένα τέλειο. Επίσης με εμένα κάνει φοβερο γαμησακι και πολύ δοτικό. Καταλαβαίνω ότι γουστάρει φουλ. Από τις ανάσες της, από τους μορφασμούς της. Και τελειώνει πάντα. Ίσως επειδή υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που δεν μπορώ να τον γράψω δημόσια. Όχι δεν είμαι αγαπούλης ούτε γλιτσας.
Ισχύει για άλλη μια φορά ο άτυπος κανόνας ότι άμα γουστάρει η κοπέλα κάνει παπάδες και το νιώθει. Είναι τι θα βρεις απέναντι σού. Χωρίς να λέω κάτι αρνητικο για εσένα φίλε. Εμένα όταν με βλέπει φωτίζει το πρόσωπο της. Άσε που κάθεται και πολύ παραπάνω για κουβέντα και κοινά που έχουμε.
Προχωρά παρακάτω φίλε. Δε σου βγήκε αυτή η κοπέλα, πάρε άλλη. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Ο αγοραιος έρωτας δεν είναι μόνο πληρώνω - απαιτώ. Είναι κάτι πολύ δύσκολο για την κοπέλα. Για την οποιαδήποτε κοπέλα. Εγώ έχω σταματήσει όλες τις κοπέλες, αφού έχω πάει με το 80% των ανεξάρτητων και έχω αγκυροβησει σε τρεις που ξέρω ότι θα περάσω καλά, θα μιλήσω ακόμα καλύτερα, θα εκτονωθω γαμάτα και στο τέλος ξέρω ότι δεν θα κολλήσω τίποτα γιατί αυτές οι τρεις έχουν κάνει διατριβή σε πρόληψη αφροδισίων νοσημάτων και είναι πολύ σωστές.