eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.395
- Πόντοι
- 1.056
προσιτή, μακαρι να ειναι αληθινή50 λεει
προσιτή, μακαρι να ειναι αληθινή50 λεει
Καλως ηρθες στη παρεαΚαλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.
Πως μπορώ να αποκτήσω νήμα εδώ στο σάιτ? Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
Αντί επαγγελματίας . Δυο φορές κανονιζαμε τη πρώτη φορά είπε να της στείλω τη άλλη μέρα στις 1300 έστειλα δε απάντησε ποτέ έπαιρνα τηλ δε το σήκωνε εμφανιατηκε 0100 το βράδυ με δικαιολογίες τη άλλη φορά κλείσαμε ραντεβού άφαντη όλη τη μέρα δε μπορούσα να τη βρω για επιβεβαίωση πουθενα εμφανιατηκε πέντε Λέπτα πριν το ραντεβού και είπε κάτι γελοιότητες πάλι . Όταν της είπα ότι δυο φορές έκανα πέρα άλλες κοπέλες για πάρτη σου και με άφησες ξεκρέμαστο το μόνο που είπε ήταν γιατί ποτέ ήταν η πρώτη φορά ;Γνώμες για Anna Anula από Ινσταγκραμ φίλοι μου????
Να ανεβασεις αγγελια και να γραψεις το προγραμμα και το κοστος στο προφιλ σουΚαλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.
Πως μπορώ να αποκτήσω νήμα εδώ στο σάιτ? Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
Έχει κ βαιμπερ αυτή θα ναι..απλά μόνο 50 ευρώ μου φαίνεται παράξενο η υπηρεσίες στούντιο κ μισή ώρα αντιοτο τηλ μοιαζει καθαρο
Πλάκα κάνεις βρε φίλε?χωρις συστασεις ? Λιγο επικινδυνο δεν ειναι ? Μακαρι να σου βγει καλο και να μας συστησεις
50 μια εκτόνωση..80 με ελεύθερο στοματικό..κ 109 για 2 εκτονώσεις την ώραπροσιτή, μακαρι να ειναι αληθινή
Απλώς συναγωνιστές μου είπανε πως έχει σπάσει κάπως με τα χρόνια,και έχει μπει και κάποιος κόφτης στις απυθμενες υπηρεσίες που προσέφερε κάποτε...φυσιολογική φθορά λέγεται.Πλάκα κάνεις βρε φίλε?
Η τύπισσα είναι η πασίγνωστη Ουγγαρέζα, με πάνω από 10 χρόνια στα μέρη μας.
Την είχα δει τελευταία φορά, αρχές 2020, δλδ ακριβώς προ κορωνοιου.
Σώμα κόλαση, γαμησι του θανάτου, πρωκτικό μέχρι λιποθυμίας, τελείωμα σκούπα Χούβερ.
Από τότε έχει περάσει καιρός, οπότε εμφανισιακά παίζει να έχει σπάσει κάπως, για υπηρεσίες ελπίζω να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ελπίζω λέω, περάσαν και 4 χρόνια.
ΥΓ. Η φωτογραφία είναι της Συνθιας της Ουγγαρέζας, εκτός και ΑΝ καμία άλλη την έκλεψε και την έβαλε για δική της.
Πολλά έξτρα δηλαδή? +20 δεύτερη εκτόνωση+ για πρωκτικό?Να αναφέρω κ γω ότι μίλησα με την τύπισσα.. φαίνεται κανονικό προφ τρομερές βυζάρες..σώμα με πιασίματα..αλλά έχει πολλά εξτρα στο πρόγραμμα καλή φωνή ακούστηκε στο τηλTanya - Love List
Με λένε Tanya είμαι 100% φυσικη με τεράστιες βυζάρες σφιχτό μουνακι έτοιμο να σε ρουφήξει μέσα του και να σε κάνει να χύνεις ατελείωτα . […]www.lovelist.com.gr
Συν 30 ελεύθερο στοματικό..συν 20 2η εκτόνωση..φιλιά μου πε λογικά δίνειΠολλά έξτρα δηλαδή? +20 δεύτερη εκτόνωση+ για πρωκτικό?
Συν 30 ελεύθερο στοματικό..συν 20 2η εκτόνωση..φιλιά μου πε λογικά δίνει
καλως ηρθες ΧριστιναΚαλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.
Θά είναι απασχολημένος.....ρε σεις δεν σας αναγνωριζω. αργειτε πολυ.
που ειναι ο @dimigoall να κανει την ερωτηση κλειδι στην κοπελλα?
Σύνδεση
www.bourdela.com
Αν έχει πίσω κίνηση ?ρε σεις δεν σας αναγνωριζω. αργειτε πολυ.
που ειναι ο @dimigoall να κανει την ερωτηση κλειδι στην κοπελλα?
Σύνδεση
www.bourdela.com
Σέ έπιασαν όι ντροπες τώρα;Αν έχει πίσω κίνηση ?
Καλώς την!!Καλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.