Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
50 μια εκτόνωση..80 με ελεύθερο στοματικό..κ 109 για 2 εκτονώσεις την ώραπροσιτή, μακαρι να ειναι αληθινή
50 μια εκτόνωση..80 με ελεύθερο στοματικό..κ 109 για 2 εκτονώσεις την ώραπροσιτή, μακαρι να ειναι αληθινή
Απλώς συναγωνιστές μου είπανε πως έχει σπάσει κάπως με τα χρόνια,και έχει μπει και κάποιος κόφτης στις απυθμενες υπηρεσίες που προσέφερε κάποτε...φυσιολογική φθορά λέγεται.Πλάκα κάνεις βρε φίλε?
Η τύπισσα είναι η πασίγνωστη Ουγγαρέζα, με πάνω από 10 χρόνια στα μέρη μας.
Την είχα δει τελευταία φορά, αρχές 2020, δλδ ακριβώς προ κορωνοιου.
Σώμα κόλαση, γαμησι του θανάτου, πρωκτικό μέχρι λιποθυμίας, τελείωμα σκούπα Χούβερ.
Από τότε έχει περάσει καιρός, οπότε εμφανισιακά παίζει να έχει σπάσει κάπως, για υπηρεσίες ελπίζω να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ελπίζω λέω, περάσαν και 4 χρόνια.
ΥΓ. Η φωτογραφία είναι της Συνθιας της Ουγγαρέζας, εκτός και ΑΝ καμία άλλη την έκλεψε και την έβαλε για δική της.
Πολλά έξτρα δηλαδή? +20 δεύτερη εκτόνωση+ για πρωκτικό?Να αναφέρω κ γω ότι μίλησα με την τύπισσα.. φαίνεται κανονικό προφ τρομερές βυζάρες..σώμα με πιασίματα..αλλά έχει πολλά εξτρα στο πρόγραμμα καλή φωνή ακούστηκε στο τηλTanya - Love List
Με λένε Tanya είμαι 100% φυσικη με τεράστιες βυζάρες σφιχτό μουνακι έτοιμο να σε ρουφήξει μέσα του και να σε κάνει να χύνεις ατελείωτα . […]www.lovelist.com.gr
Συν 30 ελεύθερο στοματικό..συν 20 2η εκτόνωση..φιλιά μου πε λογικά δίνειΠολλά έξτρα δηλαδή? +20 δεύτερη εκτόνωση+ για πρωκτικό?
Συν 30 ελεύθερο στοματικό..συν 20 2η εκτόνωση..φιλιά μου πε λογικά δίνει
καλως ηρθες ΧριστιναΚαλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.
Πως μπορώ να αποκτήσω νήμα εδώ στο σάιτ? Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
Θά είναι απασχολημένος.....ρε σεις δεν σας αναγνωριζω. αργειτε πολυ.
που ειναι ο @dimigoall να κανει την ερωτηση κλειδι στην κοπελλα?
Σύνδεση
www.bourdela.com
Αν έχει πίσω κίνηση ?ρε σεις δεν σας αναγνωριζω. αργειτε πολυ.
που ειναι ο @dimigoall να κανει την ερωτηση κλειδι στην κοπελλα?
Σύνδεση
www.bourdela.com
Σέ έπιασαν όι ντροπες τώρα;Αν έχει πίσω κίνηση ?
Καλώς την!!Καλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο.
Πως μπορώ να αποκτήσω νήμα εδώ στο σάιτ? Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
το πιο πιθανο αυτο ειναι.Θά είναι απασχολημένος.....
κατι τετοιο μαν.Αν έχει πίσω κίνηση ?
γιοματαρι ομως αδελφε η κοπελλα.Καλώς την!!
Έλα και έχουμε ανάγκη από νέες παρουσίες.
Μου αρκεί που δεν είναι βαρέων βαρώνγιοματαρι ομως αδελφε η κοπελλα.
ειδες φωτο προφιλ?
Η Αννούλα μάστορα τουράρει σαλόνικα , εκτός βεληνεκούς , με εντυπωσιακό οφείλω να ομολογήσω πρόγραμμα ,το πιο πιθανο αυτο ειναι.
εκτος αν ακολουθει την καινουργια ακομα,την Αννουλα. ειναι και μακρια.
κατι τετοιο μαν.
η Αννουλα οκ?
Παλικάρια καλησπέρα, για ποια μιλάμε?Η Αννούλα μάστορα τουράρει σαλόνικα , εκτός βεληνεκούς , με εντυπωσιακό οφείλω να ομολογήσω πρόγραμμα ,
η νέα βλέπω πολύ μπούτι , πάρα πολύ ,
παραμένουμε στην αναμονή για κάτι πιο εκλεκτό
Είπαμε φύγαμε Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα και κωλαράκιΗ Αννούλα μάστορα τουράρει σαλόνικα , εκτός βεληνεκούς , με εντυπωσιακό οφείλω να ομολογήσω πρόγραμμα ,
η νέα βλέπω πολύ μπούτι , πάρα πολύ ,
Το ξέρω. Τυχερά τα καρντασια.Η Αννούλα μάστορα τουράρει σαλόνικα , εκτός βεληνεκούς , με εντυπωσιακό οφείλω να ομολογήσω πρόγραμμα ,
Είπαμε,γιοματαρι.η νέα βλέπω πολύ μπούτι , πάρα πολύ ,
Μπάααα κι η Αννούλα είναι overweight για τα γούστα μου.Είπαμε φύγαμε Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα και κωλαράκι
Πες τού εσύ τού petergsp νά έρθει μαζί αλλιώς δεν έρχεται.