kavlas1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2023
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι η υπόθεση βρομάει με τη συγκεκριμένη αγγελία.
Ωχ πως έγινε αυτό? Σε αυτή ήθελα να το στείλω ρε φίλε... Οοο να σου..εσυ χυστη μου που κολλας? εκτος αν το καλλιτεχνικο σου ειναι nina kinky
Καλη χρονιά να έχεις φίλε! Υγεία και σε εσένα!Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας...
Εννοείται πάμε καθαροί και περιποιημένοι σε κάθε ραντεβού..δεν το συζητάμε αυτό...οκ υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...δεν το επικροτεί κάνεις μας πιστεύω αυτό..η κοπέλα όμως ανέβασε φωτογραφία του συναγωνιστή δημόσια και σχολίασε κριτικάροντας τον και με τον πιο προσβλητικό τρόπο...δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με άγνωστους γιατί δεν υπάρχει λόγος απλά λέω την άποψη μου...ο τύπος δεν πέρασε καλά ,ενημέρωσε..η κοπέλα αμύνθηκε με λάθος τρόπο..Υγεία σε όλους..
Το αν είσαι γύφτος κ βρώμας η δεν πλένεις το στόμα σου δεν έχει να κάνει με τη πουτανα ούτε με τα λεφτά ούτε με υπηρεσίες,έχει να κάνει με τη παιδεία κ τη μόρφωση που σου έδωσαν από μικρό...οποίος καταλαβει καταλαβεΚαλά τα πάτε... Σε λίγο οι αγγελίες θα γράφουν....
Πίπα αν είσαι ξυρισμένος
Φιλί αν έχεις οδοντοστοιχία πορσελάνης
Χάδια αν έχεις χέρια χειρουργού
Σεξ αν τον έχεις πάνω από 18cm για να γουστάρω
Η κάτω από 10cm για να μην πονάει
Και όλα αυτά στην τιμή 150 και αν είσαι πάνω από 1.77 και παίδαρος...
Στοματικό σε εμένα μόνο αν με κάνεις και χύσω
Και αν δεν είσαι τούμπανο σε όλα θα σε κραξω!!!
ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ... Σε λίγο θα μας διαλέγουν οι πουτανες ... Ξυπνάτε ρε παροχές προσφέρουν ο πελάτης έχει δίκιο...το παλικάρι λεφτά της έδωσε για αυτά που έταζε ότι προσφέρει... Η αγγελία στο πρόγραμμα της δεν έλεγε ότι για να με γαμισεις πρέπει να είσαι κουκλάκι να τον έχεις μεγάλο ... Αλλά το έχω ξαναπεί σε λίγο για να τις πάρουμε μάτι θα μας ζητάνε 300 και άλλα 100 για να τον παίξουμε... Ξέρω θα πέσουν να με φάνε αλλά δεν τρέχει τίποτα... Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!
Πάντως δεν της φαίνεται.ουτε καν..... ευχαριστω πολυ
Πάντως δεν της φαίνεται.
Τούμπανο και μουναρα είναι εξ όψεως και από ότι δείχνει OF
εχεις απολυτο δικιο. βασικα εχει πολυ βραχνη φωνη... ετσι μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια μουΠάντως δεν της φαίνεται.
Τούμπανο και μουναρα είναι εξ όψεως και από ότι δείχνει OF
Χαρα που εβγαινε συγγρουκαλημερα σε ολους. εχουμε πληροφοριες για εδω???Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
βιζιταρει ακομα?Χαρα που εβγαινε συγγρου
Εχει κοψει και τα υδραυλικα
Παρακαλώ ένα τηλεφωνο επικοινωνίας.καλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι
Δημοσίευση πάνω από ένα μήνα που ξεθάψεις κ αγνοείς όλο το υπόλοιπο σημαντικό κομμάτι...Παρακαλώ ένα τηλεφωνο επικοινωνίας.
Καλή Χρονιά!